![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca adevarata ta problema e asta
"pai chesti dureroasa e ca nu au avut mandat de perchezitie..ci sa aflu ca au intrat in compu meu si au sters toate pozele inclusiv cu mine cu acordul mamei mele care nu e de partea mea, ci tine cu dreptatea " si nu asta "acu nu mai simt nimic pt ea dar nu mi-o scot din minte... " inseamna ca ai postat la topicul gresit. Si mai ales, ca ar trebui sa te adresezi justitie si sa contesti mandatul acela, daca asta e ceea ce te doare. |
|
|
cosminutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca adevarata ta problema e asta "pai chesti dureroasa e ca nu au avut mandat de perchezitie..ci sa aflu ca au intrat in compu meu si au sters toate pozele inclusiv cu mine cu acordul mamei mele care nu e de partea mea, ci tine cu dreptatea " si nu asta "acu nu mai simt nimic pt ea dar nu mi-o scot din minte... " inseamna ca ai postat la topicul gresit. Si mai ales, ca ar trebui sa te adresezi justitie si sa contesti mandatul acela, daca asta e ceea ce te doare. mandatu e inexistent...au venit cu plansete la poarta mea sa sterg de pe net filmele streap-tease cu 2 politisti si 2 de la IT CARE erau probabil amici d-a ei,mama i-a lasat,dar nu aveau mandat si au anihilat camera si compu meu..daca inaintez in justitie ajung de rahat. ca sa vezi" mama un inamic care face rau involuntar" multumesc de sfaturi,unele is foarte bune,iar altele doar ca sa va aflati in treaba...adios |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Drum bun!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mama mama ce suparat e omu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Adica, dupa ce posteaza poze "indecente" pe net(pentru care nu a avut nici un fel de permisiune din partea persoanelor care apareau in imagini) se intreaba nevinovat "ce drept au avut sa stearga pozele?" Drepturi nu ai numai tu draga domnule. Toti avem drepturi. Eu am dreptul, de exemplu, sa nu cred povestea matale. Te apuci sa povestesti relatia (??????) ta nesanatoasa din care orice om normal intelege ca tu o iubesti si iti pare rau ca nu o poti aduce pe drumul cel bun, apoi dai cu bata in balta si spui ca pe tine de fapt nu te mai intereseaza de ea, ci ca tu suferi pentru niste poze sterse fara acordul tau. Motivul povestii de nspe randuri desprea ea, despre voi, cu detaliile aferente nu sunt decat un alt mod de a arunca cu noroi(ca sa nu zic rahat) in imaginea ei. Nu ti-a ajuns faza cu pozele si te-ai gandit cum ai putea sa o denigrezi si mai tare? |
|
|
cosminutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
da' poate ca ai dreptate,dar cele 3 sau cate sanse i-am oferit,eram dispus de fiecare data sa renuntz la ea, stiam ca nu simt mare lucru si de aceea doream sa renunt datorita comprotamentului ei. Ca sa accentuez putin un detaliu din relatie ma intreb cum poate o fata eminenta care maine poimaine devine cadru medical sa mearga cu sticla de vodka in poseta la inviere (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) intre timp aparuse obisnuinta in relatie si faptul ca ma complaceam si in continoare nu vroiam sa iau atitudine, sa renunt la ea.
mi-a zis ca trebuie sa facem o pauza si sa-i las un timp ca nici ea nu stie ce vrea,daca nu punea accent pe banii ce urma sa-i dau,lasam timpu,dar dorintza ei obsesiva de a-si primi banii inapoi ma facea sa cred ca nu o intereseaza de mine si gandul ei fiind doar latura materiala.de aici comportamentul meu a deviat in rau,am injurat-o,i-am zis cuvinte grosolane,i-am zis parintilor ei ce fata au la casa..aici am gresit,trebuia sa fiu indiferent si sa-mi vad de viatza,indiferenta face diferentza. daca toti ar fi calculati in toate situatiile nu s-ar mai posta pe forumuri si cere sfaturi. asa ca nu ma judecati aspru... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu cred o iota. (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
Si reaminesc ca TROLLINGUL (IMG:style_emoticons/default/banned.gif) se lasa cu BAN. (IMG:style_emoticons/default/ban.gif) Si recomand citirea cu mare atentie a regulamentului forumului (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif) (IMG:style_emoticons/default/bann.gif) Just in case. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
cosminutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine mai Zeitzelor,nimic din ceea ce relatez nu vi se pare adevarat,este si normal ca nu puteti da dreptate masculinitatii, asta si din faptul ca am postat niste poze pe net. Voi catalogati barbatii pe forum cum Elena Carstea eticheteaza " barbatii sunt niste mitocani (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Te rog sa nu generalizezi. Nu toti barbatii sunt mitocani si nu-ti dau dreptate tie nu "masculinitatii".
Se pare insa ca iti place sa fii zeflemitor. Aici s-au judecat lucrurile la rece si fara sa cunoastem persoanele implicate. Ai primit raspunsuri impartiale. Pana la urma, ce vrei? Sa o ajuti sau sa cauti in continuare metode sa o arata lumii ca pe un paria? |
|
|
![]()
|
|
Teo, chiar crezi ca e important? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Omul vrea atentie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa parerea mea e ca nu merita sa o primeasca, indiferent daca povestea asta este sau nu adevarata. Cosminutzu, mai bine te intorci dumneata de unde ai venit. Acolo gasesti mai multa empatie si simpatie. Intelegi dumneata ce vreau sa spun. |
|
|
cosminutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, chiar crezi ca e important? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Omul vrea atentie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa parerea mea e ca nu merita sa o primeasca, indiferent daca povestea asta este sau nu adevarata. Cosminutzu, mai bine te intorci dumneata de unde ai venit. Acolo gasesti mai multa empatie si simpatie. Intelegi dumneata ce vreau sa spun. unde lady? nu doresc sa ma infiltrez printre voi,dar stiu bine ca femeile nu gandesc si nici un barbat cu capu pe umeri nu intereseaza lucru asta..femeile nu trebuie intelese ,trebuie simtite (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) ca sa trec de la una la alta va recomand un site unde sunt si eu moderator : www.site_unde_barbatii_invata_cum_sa_fie_macho.com succes domnisoarele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by angeldust: Jul 24 2008, 10:28 AM
Reason for edit: link catre site romanesc foarte prost
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:40 AM |
|