![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am parinti cu posibilitati dintr-astea de depozitare. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nici eu nu pastrez toate cartile pe care le citesc, ci numai pe cele de care cred ca le voi mai rasfoi candva. Cu toate astea s-au tot adunat. Am cateva cartoane cu carti si-n pivnita.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Am sansa la birou sa fiu in contact cu o gramada de furnizori,cu toti nenii de pa santier ,zugravi si alte cele si mi s-au tot plimbat prin mana tot felul de paletare de la diferite firme.Ca si San Marco nu a fost insa niciunul.Culorile acestea turbate le-am pus fara sa am vreo emotie ca nu o sa fie ceea ce imi doresc.
Angelu ce covor ai tu pe acolo?Io zic sa-ti iei un pufos din bazar...au preturi bune si sunt ok.Schimba enorm interiorul un covor.Daca vrei dupa Paste dam o fuga pana acolo si vin si-mi arunc o privire si la tine in living sa vedem ce-i facem daca ai curajul sa te lasi pe mana mea.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Io am in cap ce fel de biblioteca vreau.Numai ca acum dupa ce m-am certat cu megatamplarul trebuie sa caut unul pe masura care sa lucreze pal gros si sa nu ma bata pentru ca vin cu idei. La noi a aparut problema ca nu puteam sa atarnam rafturi pe pereti pentru ca sunt de rigips si nu stiam unde sunt profilele.Asa ca am gandit megabilbioteca asa ca pentru mine.Trebuie sa caut simularile facute pe comp. Si...multam pentru aprecieri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da chiar Ari, cred ca cel mai bine te chem pe la mine sa iti dai cu parerea si asa nu m-ai vizitat niciodata si stai la 2 pasi de mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kari, si eu am aceeasi problema. Are socrela o biblioteca, sa-i traiasca. Deocamdata e in dormitorul mic, dar acolo va fi camera lui bebe. Asa ca m-am gandit sa pun cartile intr-unul din holuri pe o biblioteca Billy, din aia de la IKEA. Probabil nu-mi vor incapea toate, dar macar le mai aranjez.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
e pur si simplu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) felicitari!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...multumesc mult de tot. In povestea acestei amenjari am avut parte de o colaborare fericita cu beneficiarii. Am avut in schimb anul acesta parte de extrema cealalta.Si am preferat sa ma retrag fara sa vreau vreun ban pentru timpul pierdut dar am simtit ca persoana respectiva imi toca nervii incet.Nu ma prea pricep sa privesc ca pe o afacere toata povestea asta.Ma consum enorm la fiecare casuta sau amenajare(mai ales la amenajari unde imi vine sa iau eu bidineaua in mana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Problema mea e ca sunt destul de conservatoare.Nu imi place inoxul.Prefer metalele sablate fara luciu. La imbinarea de culoare si texturi sunt f atenta insa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Imi place mult, mult de tot livingul. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Waw, absolut superb, imi place la nebunie bordeaux-ul ala, si eu vreau sa-mi fac un perete de o culoare indrazneata cand voi amenaja case de la curte (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ai talent, Ari, sa-l fructifici cat de mult poti ca-i pacat sa nu se lase oamenii pe mana ta!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Foarte frumos living-ul.
Insa am o nelamurire, tu nu esti ariana care era educatoare la o gradi? Acum esti designer? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Imi place mult rosul folosit la interioare, si noi l-am bagat la baie. Super linvingul!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:42 PM |
|