![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte dragut si primitor!
Dar pe masuta e un mileu de macrame sau nu vad io bine? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
off topic: milieu, bre, n-ai invatat de la topicul cu pricina c-asa se scrie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(ca si eu am scris o viata intreaga fara al doilea i si puteam baga chiar mana in foc ca asa-i corect (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
carcotaselor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
A e e un mileu pus de mamaie si nu poate fi clintit de acolo decat cu deslegare de la ea. Asa ca pana atunci nu fiti carcotase
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si eu am vreo 2 prin dulap. pe masa chiar n-am putut sa le pun insa sint de la mamaia mea dragalasa si pur si simplu nu pot sa le pitesc prin sertare
margri a iesit tare dragut. si geamurile de mai sus cum sint? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Faceti abstractie de oribila "mobila" de perete, va fugi cand 'om gasi alta. De TV nu mai zic (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , e prioritatea absoluta a barbatului meu sa luam altul. Asteptam sa ne vina comanda de masa, dar apoi mai trebuie si scaune (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/august17.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/august18.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/august19.jpg) This post has been edited by claudia_electra: Sep 11 2008, 10:09 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumoasa e locuinta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Canapelele si fotoliul sunt si ele frumoase foc. Sa le folositi cu placere si sa aiba viata lunga!
Iar despre tv: noi avem unul ceva mai mare, dar tot dintr-ala vechi. De-acum spune si Mr. kalua c-ar fi cazul sa ne luam unul flat, dar eu una nu-s dispusa s-o fac cat asta vechi isi face impecabil treaba. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
saru'mana, kari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . eu nu mai scap fara TV in urmatoarele luni, e clar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! a cotrobait deja toate siteurile de specialitate si vrea nu stiu care model Sony care a castigat premii!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
E minunat, spatios, foarte-foarte frumos! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Clau foarte dragut apartamentul si canapelele sint superbe.
Al meu a luat TV-ul cu pricina cu 'ti-am luat cadou de mos Craciun' ... ihi! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:36 AM |
|