![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Faceti abstractie de oribila "mobila" de perete, va fugi cand 'om gasi alta. De TV nu mai zic (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , e prioritatea absoluta a barbatului meu sa luam altul. Asteptam sa ne vina comanda de masa, dar apoi mai trebuie si scaune (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/august17.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/august18.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/august19.jpg) This post has been edited by claudia_electra: Sep 11 2008, 10:09 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumoasa e locuinta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Canapelele si fotoliul sunt si ele frumoase foc. Sa le folositi cu placere si sa aiba viata lunga!
Iar despre tv: noi avem unul ceva mai mare, dar tot dintr-ala vechi. De-acum spune si Mr. kalua c-ar fi cazul sa ne luam unul flat, dar eu una nu-s dispusa s-o fac cat asta vechi isi face impecabil treaba. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
saru'mana, kari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . eu nu mai scap fara TV in urmatoarele luni, e clar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! a cotrobait deja toate siteurile de specialitate si vrea nu stiu care model Sony care a castigat premii!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
E minunat, spatios, foarte-foarte frumos! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Clau foarte dragut apartamentul si canapelele sint superbe.
Al meu a luat TV-ul cu pricina cu 'ti-am luat cadou de mos Craciun' ... ihi! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai cat spatiu ai!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Vreau si io (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Margri am glumit cu "mileul". Sa stii ca io am niste pahare de cristal intr-o vitrina mai ascunsa, dar vizibile totusi, din alea mostenire de la strabunica si pe care nu pot sa le dau jos fara dezlegare de la mama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buey, deci io tot televizor old-school am, de cand m-am mutat. Si sa imi iau flat screen e pe ultimul loc in lista prioritatilor mele, avand in vedere ca ma uit la TV maxim o ora pe saptamana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai degraba mi-as lua un laptop dar nici ala nu e cap de lista. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos si cat spatiu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
si eu am tv mai vechi dar la fel ca si Kalua daca merge de ce sa l arunc , mai degraba laptop cum zicea Angel decat tv |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F misto Clau si-mi place ca-i luminos si spatios. Si al meu e innebunit dupa televizoare; desi avem unul Sony cu diagonala mare si 100 Htz, acum c-au aparut LCD-uri sau plasmele m-a zapacit. Abia il deslipesc de la standurile cu tv-uri.
Si vorba lui Chinte', arata f bine si parchetul. Si-mi place si cladirea de vis-a-vis (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Al meu a luat TV-ul cu pricina cu 'ti-am luat cadou de mos Craciun' ... ihi! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ce strategie desteapta!!Ma incurajeaza vorbele voastre sa mai "suport" cu eroism chiria scumpa pana ne-o ajuta Dumnezeu sa cumparam si noi ceva. Dar al meu sot acum gaseste ca nu e destul de mare livingul pt ca nu incap toate canapelele intr-un semicerc ceva... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, daca vreti sa va cumparati ceva, n-ar fi mai destept sa stati intr-un apartament mai putin frumos si poate mai mic, dar cu chiria mai mica? Ca sa strangeti mai repede banii de-un avans? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 07:22 PM |
|