![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai cat spatiu ai!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Vreau si io (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Margri am glumit cu "mileul". Sa stii ca io am niste pahare de cristal intr-o vitrina mai ascunsa, dar vizibile totusi, din alea mostenire de la strabunica si pe care nu pot sa le dau jos fara dezlegare de la mama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buey, deci io tot televizor old-school am, de cand m-am mutat. Si sa imi iau flat screen e pe ultimul loc in lista prioritatilor mele, avand in vedere ca ma uit la TV maxim o ora pe saptamana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai degraba mi-as lua un laptop dar nici ala nu e cap de lista. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos si cat spatiu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
si eu am tv mai vechi dar la fel ca si Kalua daca merge de ce sa l arunc , mai degraba laptop cum zicea Angel decat tv |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F misto Clau si-mi place ca-i luminos si spatios. Si al meu e innebunit dupa televizoare; desi avem unul Sony cu diagonala mare si 100 Htz, acum c-au aparut LCD-uri sau plasmele m-a zapacit. Abia il deslipesc de la standurile cu tv-uri.
Si vorba lui Chinte', arata f bine si parchetul. Si-mi place si cladirea de vis-a-vis (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Al meu a luat TV-ul cu pricina cu 'ti-am luat cadou de mos Craciun' ... ihi! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ce strategie desteapta!!Ma incurajeaza vorbele voastre sa mai "suport" cu eroism chiria scumpa pana ne-o ajuta Dumnezeu sa cumparam si noi ceva. Dar al meu sot acum gaseste ca nu e destul de mare livingul pt ca nu incap toate canapelele intr-un semicerc ceva... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, daca vreti sa va cumparati ceva, n-ar fi mai destept sa stati intr-un apartament mai putin frumos si poate mai mic, dar cu chiria mai mica? Ca sa strangeti mai repede banii de-un avans? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Acu' vazui ce ai zis, Cari. Am stat si mai prost si mai ieftin, in Olanda, si asa ne-a ajuns sa ne tot plangem de spatiu/ caldura/ instalatii/ locatie etc ca acum ca l-am gasit pe asta care e perfect din toate punctele de vedere nu avem chef sa-l lasam ca sa economisim vreo 300-350 de euro pe luna. Si cu ei si fara ei tot acolo suntem cu avansul...
Sa va arat progresul prin sufragerie. Am reusit sa luam un covoras, masa, pernute decorative (nu destule (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) inca). Masuta de mijloc nu gasiram inca...si mai vrem un tablou in nuante calde pentru peretele din zona cu masa. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC06496.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC06497.jpg) si un cerb decorativ atat de dulce...(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC06498.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cerbu-i criminal, ce sa mai vorbim...
Daaa, a prins contur sufrageria. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Buna ! Cleo te rog sa imi spui daca se poate cumpara si din romania de pe area-rugs.novica. multumesc
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
margri servus
nu stiu. eu inca n-am cumparat nimic de pe site-ul lor si oricum locuiesc in Canada deci aici cu siguranta livreaza. Ti-as sugera sa incerci sa cumperi ceva fara sa finalizezi tranzactia si cu siguranta o sa ai raspunsul |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si inca un contur frumos frumos! Imi plac muult de tot canapelele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (desi eu le-as fi luat pe alta culoare, stiti voi care (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), lampa e foarte de bun gust, as vrea si eu asa ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Covorasul pare foarte pufos si catelusul ala e adorabil!! Si intr-adevar, cerbul decorativ e foarte dulce..Super, Clau!
p.s. cine era pe balcon?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 01:22 PM |
|