![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce imi place culoarea canapelei
si eu zic sa renunti la roz si la dunga aceea si sa faci aceiasi culoare peretele as lua un covor rotund in locul celui dreptunghilar , apoi masuta rotunda as pune o acolo unde e celalalt corp de canapea pe care sta telecomanda , e prea frumoasa sa nu o ti in mijlocul camerei, ghivecele mici le as lua de pe jos, in locul vezei cu flori galbene as pune planta aceea mare, sau un corp de iluminat mai inalt peste 1m iar la perdele niste draperii in culoare deschisa eu am zis ce as face , tu iei ce iti place din spusele mele acuma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Buna fetele!
Multumesc pentru sfaturi si eu vreau sa renunt la rozul de pe pereti care nu este din aceesi poveste cu galbenul din camera cealalta cu care comunica liber, mai vreau sa renunt si la corpul de biblioteca carte ocupa peretele dar nu am nici o idee cu ce sa il inlocuiesc , mi-ar mai trebui si un corp de mobilier pe care sa pun TV, iar canapelele le-as muta cumva ca sa nu mai stea asa in mijlocul camerei. Peretele l-as face tot in doua culori sus un galben pal si jos tot galben dar mai intens fara dunga aceea maron care nu prea da bine. Ce parere aveti?? De asemenea nu stiu ce sa fac cu predeaua face camera foarte inalta ,a-si face doua predele una pentru geamul de sus si alta pentru cel de jos fiecare cu galeria ei iar intre ele sa fie o bucata de perete libera neacoperita de perdea .O da bine?????? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mai vin pe seara cu idei insa daca vad bine si canapeaua e mustarie nu merge cu peretii galbeni IMO
apoi stii la ce ma gandeam ca s-ar potrivi pe peretele ala inalt. Dar cred ca e costisitor. ...o biblioteca din aia ca-n filme adica inalta pana in tavan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) sa trebuiasca sa urci pe scara pana la cartile de sus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In filmul meet Joe Black cu Brad Pitt era una tare faina |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
mai vin pe seara cu idei insa daca vad bine si canapeaua e mustarie nu merge cu peretii galbeni IMO apoi stii la ce ma gandeam ca s-ar potrivi pe peretele ala inalt. Dar cred ca e costisitor. ...o biblioteca din aia ca-n filme adica inalta pana in tavan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) sa trebuiasca sa urci pe scara pana la cartile de sus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In filmul meet Joe Black cu Brad Pitt era una tare faina Cleo multumesc pentru sfaturi canapelele sunt galben pai mai atasez niste poze si cu cele doua corpuri de mobilier de langa usa care nu se potrivesc si cu asezarea canapelelor total neinspirata taie camera cumva in doua iar in spatele lor ramane un spatiu de 2metri total inutil http://i280.photobucket.com/albums/kk191/m...to/DSC01979.jpg http://i280.photobucket.com/albums/kk191/m...to/DSC01978.jpg http://i280.photobucket.com/albums/kk191/m...to/DSC01977.jpg http://i280.photobucket.com/albums/kk191/m...to/DSC01976.jpg Iar un corp de biblioteca foarte inalt mi-l-as putea permite cumva dar ar fi foarte greu de facut curat cred ca mai degraba a-si pune unul mai mic iar deasupra niste tablouri dar alegerea lor mi se pare ff dificila trebuie un ochi format si mult bun gust altfel......... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mi-a mai venit o idee dar is la munca si nu pot sa ma desfasor. stay tuned (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cred c-avem canapele identice. hilar! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dupa mine, la tablourile astea moderne trebuie sa potrivesti mai degraba culorile cu ce e prin camera. mobila si canapeauna au culori tare faine. rozul si galbenul pe perete (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si eu am galben pe holuri, pe pereti il ador de altfel ... insa strict referindu-ne la camera asta e pacat de asa o culoare frumoasa la canapea si-asa o camera spatioasa sa nu te joci cu ceva mai spectaculos uite aici nuante de verde a mea seamana cu lemon thyme insa e ceva mai intensa |
|
|
![]()
|
|
e curios cat de sterse se vad acasa culorile din link si cum se vad la servici. deci cele pe care le vad acum sint pale si nici pe departe aproapiate de adevara paleta de culori
au si la galben cateva superbe...din pacate la setarile mele culorile sint tare palide (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) apoi am aranjat pozele tale poate reusim sa le vedem mai laolalta (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/ex_0.jpg) ;(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/ex_1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hop si eu.Imi cer scuze stau f prost cu timpul in ultima vreme.
Ce bine ca ai pus toate pozele laolalta! Referitor la perdele am o idee dar stai sa vedem daca reusesc sa o exprim.Ca sa mai reduci din inaltimea camerei eu vad o combimatie de doua perdele nu separat pentru cele doua geamuri ca ca un fel de cortina...un fel de decor de scena. Oare a inteles cineva ce spun? Eventual ma pun eu sa desenez deseara si scanez. In partea de sus m-as risca la un tapet cu ceva modele.Si in partea de jos culoarea care a ales-o si Cleo. Margri asa-i ca nu esti din Timisoara? Mie mobila pe care o ai imi place.covorul l-as inlocui dar in functie de zugraveala aleasa.Daca ai merge pe tapt in zona de sus covorul l-as alege supersimplu.Daca ai merge in continuare pe culoare as alege un covor din acela din noduri (eu le iunbesc). Ca si tablouri ti s-ar potrivi ceva de genul celor lui Medinski (ma enerveaza ca iar nuii merge siteul personal).L-am ales pe el in ideea ca picturile lui au in general subiecte din zona teatrului (sotia lui este scenografa din ce tin eu minte). |
|
|
![]()
|
|
Hop si eu.Imi cer scuze stau f prost cu timpul in ultima vreme. Ce bine ca ai pus toate pozele laolalta! Referitor la perdele am o idee dar stai sa vedem daca reusesc sa o exprim.Ca sa mai reduci din inaltimea camerei eu vad o combimatie de doua perdele nu separat pentru cele doua geamuri ca ca un fel de cortina...un fel de decor de scena. Oare a inteles cineva ce spun? Eventual ma pun eu sa desenez deseara si scanez. In partea de sus m-as risca la un tapet cu ceva modele.Si in partea de jos culoarea care a ales-o si Cleo. Margri asa-i ca nu esti din Timisoara? Mie mobila pe care o ai imi place.covorul l-as inlocui dar in functie de zugraveala aleasa.Daca ai merge pe tapt in zona de sus covorul l-as alege supersimplu.Daca ai merge in continuare pe culoare as alege un covor din acela din noduri (eu le iunbesc). Ca si tablouri ti s-ar potrivi ceva de genul celor lui Medinski (ma enerveaza ca iar nuii merge siteul personal).L-am ales pe el in ideea ca picturile lui au in general subiecte din zona teatrului (sotia lui este scenografa din ce tin eu minte). Buna Ariana! Da ai inteles bine nu sunt din timisoara. Imi plac ideile tale cu tapet in partea de sus si culoarea aleasa de cleo. a-si vrea sa ne putem vedea daca poti da-mi un e-mail pe urmatoarea adresa EDITAT This post has been edited by Maàt: Jun 3 2008, 10:12 AM
Reason for edit: I-am trimis adresa ta pe PM
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Margri, ca sa nu te trezesti bombardata de mailuri ciudate, am scos adresa ta de mail de pe forum. Am pus-o intr-un mesaj catre Ariana si i-am trimis-o astfel incat sa poata sa te contacteze. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Margri, ca sa nu te trezesti bombardata de mailuri ciudate, am scos adresa ta de mail de pe forum. Am pus-o intr-un mesaj catre Ariana si i-am trimis-o astfel incat sa poata sa te contacteze. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fanny multumesc mult ! Esti o dulce ! Pupici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 07:12 PM |
|