IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  < 1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Idei de design interior pentru living (sufragerie), Living: poze, idei
angeldust
post Apr 15 2008, 07:13 PM
Post #6

Musafir

WOW! Sa mori incet nu alta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu una nu as fi avut curaj la mine sa imi pun canapele albe, ca si alea maro le fac terci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La mine a fost si problema ca apartamentul era semimobilat si nu am prea putut sa fac io cum m-o taiat capu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Auzi Ari...da-mi si mie o idee. Acu am scapat de canapelele cu fotolii mari care imi ocupau tot spatiul din living ( ca e mic 3/4) si am doar o canapea, asta noua ce am cumparat-o...iaca i-am facut si o pocsa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/DSC00218.jpg)

Problema : am ramas cu un perete absolut gol (una din laturile mici) si parca nu stiu...e prea gol. Dar habar nu am ce sa imi pun acolo. Idei? Sugestii?
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Apr 15 2008, 07:15 PM
Post #7

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ariana, super!
Ti se potriveste bine meseria asta!

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 15 2008, 07:18 PM
Post #8

Musafir

waw ariana nu mi pot dezlipi ochii de la poze (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2008, 07:28 PM
Post #9

Musafir

Frumos, Ari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am alta problema: unde-si tine lumea schinarea de carti, de cd-uri, jocuri, dvd-uri si ce se mai aduna pe la casa omului? Ca mie nu mi-ar ajunge dulapioarele alea nici pentru jumatate din lucruri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Chiar azi m-am uitat prin net tot dupa livinguri si am dat aproape numai de-astea foarte frumoase si aerisite, dar fara nicio modalitate de a adaposti lucruri. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 15 2008, 07:32 PM
Post #10

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ai vazut sufrageria mea; io mi-am tras doua corpuri babane cu rafturi inauntru.
Ca si eu am o mare problema cu spatiile de depozitare. Cartile dupa ce le citesc le expediez la mama, se descurca ea, oriocum la parinti am o biblioteca cu peste 3.000 de volume, cam atitea erau cind eram eu printr-a douasprezecea... acum, sincer, nu mai stiu, ca eu tot am cumparat si am tot trimis, mama tot cumpara si ea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ari, foarte frumoasa si aerisita sufrageria amenajata de tine. Felicitari!

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2008, 07:40 PM
Post #11

Musafir

Eu n-am parinti cu posibilitati dintr-astea de depozitare. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nici eu nu pastrez toate cartile pe care le citesc, ci numai pe cele de care cred ca le voi mai rasfoi candva. Cu toate astea s-au tot adunat. Am cateva cartoane cu carti si-n pivnita.

+Quote Post
Ariana
post Apr 15 2008, 07:42 PM
Post #12

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Am sansa la birou sa fiu in contact cu o gramada de furnizori,cu toti nenii de pa santier ,zugravi si alte cele si mi s-au tot plimbat prin mana tot felul de paletare de la diferite firme.Ca si San Marco nu a fost insa niciunul.Culorile acestea turbate le-am pus fara sa am vreo emotie ca nu o sa fie ceea ce imi doresc.

Angelu ce covor ai tu pe acolo?Io zic sa-ti iei un pufos din bazar...au preturi bune si sunt ok.Schimba enorm interiorul un covor.Daca vrei dupa Paste dam o fuga pana acolo si vin si-mi arunc o privire si la tine in living sa vedem ce-i facem daca ai curajul sa te lasi pe mana mea.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Io am in cap ce fel de biblioteca vreau.Numai ca acum dupa ce m-am certat cu megatamplarul trebuie sa caut unul pe masura care sa lucreze pal gros si sa nu ma bata pentru ca vin cu idei.
La noi a aparut problema ca nu puteam sa atarnam rafturi pe pereti pentru ca sunt de rigips si nu stiam unde sunt profilele.Asa ca am gandit megabilbioteca asa ca pentru mine.Trebuie sa caut simularile facute pe comp.

Si...multam pentru aprecieri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 15 2008, 07:47 PM
Post #13

Musafir

Da chiar Ari, cred ca cel mai bine te chem pe la mine sa iti dai cu parerea si asa nu m-ai vizitat niciodata si stai la 2 pasi de mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 15 2008, 07:52 PM
Post #14

Musafir

Kari, si eu am aceeasi problema. Are socrela o biblioteca, sa-i traiasca. Deocamdata e in dormitorul mic, dar acolo va fi camera lui bebe. Asa ca m-am gandit sa pun cartile intr-unul din holuri pe o biblioteca Billy, din aia de la IKEA. Probabil nu-mi vor incapea toate, dar macar le mai aranjez.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 15 2008, 08:08 PM
Post #15

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

e pur si simplu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) felicitari!

+Quote Post

15 Pages V  < 1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 10:58 AM