IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Idei de design interior pentru living (sufragerie), Living: poze, idei
Ariana
post Jun 3 2008, 08:31 PM
Post #61

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Cleo si eu am proiectat vreo 3 casute cu living din acesta inalt la cererea clientilor fara sa fiu arhitect fitos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ele in sine sunt un spectacol prin faptul ca au acest living.Eu le percep asa ca pe niste scene din teatre.
Margri nu am uitat de tine dar nu am apucat sa cotrobai dupa catalogul acela.La mine e o perioada turbata.toti vor proiectele....ACUM.Daca s-ar putea sa nu dorm cred ca i-as face fericiti.
Go to the top of the page

+Quote Post
margri
post Jun 5 2008, 07:10 AM
Post #62

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,979

QUOTE(Ariana @ Jun 3 2008, 09:31 PM) *
Cleo si eu am proiectat vreo 3 casute cu living din acesta inalt la cererea clientilor fara sa fiu arhitect fitos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ele in sine sunt un spectacol prin faptul ca au acest living.Eu le percep asa ca pe niste scene din teatre.
Margri nu am uitat de tine dar nu am apucat sa cotrobai dupa catalogul acela.La mine e o perioada turbata.toti vor proiectele....ACUM.Daca s-ar putea sa nu dorm cred ca i-as face fericiti.

buna! Ariana iti scriu aici ca sa nu crezi ca vreau sa te deranjez mereu dar te rog daca poti sa imi spui daca mailul trimis de tine vea atasat ceva (desen sau altceva) daca nu poti sa imi raspunzi nu este nici o nenorocire am inteles ca in perioada asta esti foarte ocupata o sa vorbim noi cand o sa poti. pa te pup.

+Quote Post
Ice_qween
post Jun 8 2008, 06:13 PM
Post #63

Musafir

Fetele,va rog sfatuiti-ma si pe mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
L-am lasat pe socrul meu sa se ocupe de casa,sa ia ce este nevoie,sa rezolve totul si mi-a cumparat jaluzele verticale verzi in living si maro in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) deci arata oribil,era sa lesin cand am intrat in casa si am vazut (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Nu se pot vopsi,nu?eu as lua altele....
In living avem zugravit galben....ce culoare ar merge cel mai bine la jaluzele?albe?in dormitor am verde si in bucatarie tot un galben.

+Quote Post
Cleo
post Jun 8 2008, 07:24 PM
Post #64

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Ice pune si tu poze daca ai timp sa vedem mai exact (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

galben cu alb este o combinatie foarte eleganta IMO insa si un galben frumos cu maro merge foarte bine, dar sincera sa fiu as vedea combinatia asta mai degraba la exteriorul casei.

Mie personal nu-mi plac jaluzele versus perdele cu draperii. Deci prefer un interior cu perdele de departe pt ca sint foarte foarte multe modele si imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa si mie imi da senzatia de intimitate.
De exemplu in dormitoare la noi arata ca o panzica alburie foarte usoara. Fara nici un model. Si la noi am pus draperii un galben intens iar la copil albe insa dintr-un bumbac plin. (de la IKEA luate de fapt) .

Daca vrei sa pui poze ne exprimam si mai clar pt ca sint atat de multe nuante de galben, de verde incat poate eu am altceva in minte decat ai tu acolo si totusi ceva ai putea folosi din sfatul meu.

+Quote Post
Ice_qween
post Jun 8 2008, 07:36 PM
Post #65

Musafir

Eu vreau neaparat jaluzele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu vreau perdele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
pun cateva poze...
bucataria
(IMG:http://i48.servimg.com/u/f48/11/68/91/51/dsc00010.jpg)
dormitor
(IMG:http://i48.servimg.com/u/f48/11/68/91/51/dsc00011.jpg)
living
(IMG:http://i48.servimg.com/u/f48/11/68/91/51/dsc00610.jpg)
(IMG:http://i48.servimg.com/u/f48/11/68/91/51/dsc00611.jpg)
in birou avem zugravit alb.......iar jaluzelele bineinteles verzi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
imi place culoarea verde f mult,dar asta este chiar oribila...din pacate nu am poze sa le fi vazut si voi ca mi-am uitat aparatul astazi cand am fost la casa.....

+Quote Post
Cleo
post Jun 8 2008, 08:11 PM
Post #66

moderator

din pacate e belea cu jaluzele astea, cele de plastic nu ai cum sa le vopsesti iar pe cele din panza, n-am citit, n-am auzit

Deci si tavanele sint intr-o culoare vad. In dormitor un galben palid ar merge de minune am un link pe pagina anterioara din pacate de acasa culorile le vad cu totul diferit decat sint la servici. Deci dintre nuantele de-acolo le-as alege pe cele mai deschise. Deci galben sa fie dar deschis. Nu vad rama geamului ce culoare are.

La leaving room neaparat albe le-as face. Uite o idee de look, intr-o camera galbena, vezi si cum au incadrat fereastra si plinta ce frumos delimiteaza perete de parchet.
Si in bucatarie tot albe dar texturi diferite si eventual in leaving verticale iar in bucatarie orizontale.
De ex din panza in sufragerie si plastic dar cu sipcutele mai late in bucatarie

Ah, la dormitor.... exista aici niste jaluzele de panza care se ridica printr-o sfoara insa se pliaza in pliuri mai mari deci nu se ruleaza.

Mie stii ce-mi lipseste la decorul cu jaluzele? look-ul dat de o galerie din lemn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ice_qween
post Jun 8 2008, 08:26 PM
Post #67

Musafir

alea ce le avem acum sunt din panza.Rama geamurilor este alba peste tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
multumesc de idei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ice_qween
post Jun 8 2008, 11:29 PM
Post #68

Musafir

si as mai vrea sa ma sfatuiti la culoarea covoarelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 9 2008, 08:32 AM
Post #69

Musafir

Eu am muscat-o cu jaluzelele verticale in living. Daca ar fi sa o iau de la capat nu mi-as mai pune (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Trece lumina prin ele ceva de speriat si mie imi place sa fie intuneric la mine in casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In plus eu fumez in camera si se imbacsesc f repede de tutun si nu e chiar f usor sa le speli. Ca sa nu mai zic ca ar fi aratat muult mai primitor cu perdele.

Legat de culori si alte idei le las pe fete ca eu nu ma prea pricep (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 9 2008, 12:02 PM
Post #70

moderator

si noi aici unde ne-am mutat aveam jaluzele verticale... gri, ca sa fiu mai exacta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . In dormitoare erau dintr-un plastic dur ai nu trecea liumina prin ele, intr-unul sint dormitoare insa din panza si tot asa trece soarele. Adica este lumina puternica in camera si cand sint ele inchise.

Ice despre covoare e mai migalos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce culoare are mobila, canapelele, parchetul etc?
in domitor noi avem niste presuri din acelea de lana cu aer de cerga (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) deci alburii culoare untului. Tare le iubesc, le am de vreo 13-14 ani le spal la masina de spalat cand e cazul sa le mai improspatez si sint in perfecta stare.

+Quote Post

15 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:21 AM