![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost astazi sa ne uitam de bucatarii si care mi-a placut mie cel mai mullt este 100 mil (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) fara aragaz...ala mai este inca 38 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Nu cred ca se merita sa dam atata pe o bucatarie,nu?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata foarte misto! Felicitari!
De-abia astept poze cu casa mobilata. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata f bine baile si casa pe din-afara!
Mult succes in continuare! |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc,si noua ne place mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
De jaluzele ce spuneti?arata ff urat?trebuie schimbate urgent,nu? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincer, mie nu-mi plac, d-aia nici nu m-am pronuntat in mesajul anterior (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici mie nu imi plac deloc.Vreau sa iau altele albe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ice foarte faina casa sa fiti fericiti in ea !
asa-i jaluzele cel putin cele bej nu merg cu galbenul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Insa nu-i nici capat de tara si daca nu e urgent din cauza bugetului mai asteapta sa le faci asa cum iti plac. |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Pai la cate avem de cumparat acum o s amai astepte jaluzelele,dar tot o sa le schimbam pana la urma,clar.Luni ne luam frigiderul,dar aragaz nu putem lua ca mobila am comandat-o cu aragaz si cuptor separat.Si numai cand vine mobila vom cumpara.Nu stiu ce ne facem o luna fara aragaz (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
n-ai de unde sa cumperi o plita electrica?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 09:00 PM |
|