![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Di, tu nu ai fi primit vreodata finantare pentru ca nu ai fi fost eligibila. ei si-au stabilit alte domenii prioritare, nu cred ca vreunul din ei s-a gandit macar o clipa ca unii oameni pot fi educati, pot fi invatati sa fie mai buni si altfel decat in scoala :| si DA, fondurile, in 90% din cazuri, ajung la cine trebuie. ...la cei care au pile si afla de ele inaintea tuturor si care apoi au timp sa isi pregateasca proiectele ca atunci cand se da liber depunerii sa fie primii la coada si sa primeasca aprobare. Chinte, hai sa iti spun ceva: cind am vrut sa ma extind si am cautat o banca care s aimi acorde o linie de credit, toti ofiterii de credit pe persoane juridica si-au facut cruce cu ambele miini. Nu putini au fost cei care mi-au spus ca daca ar fi banca lor, mi-ar da de 100 de ori mai mult decit am cerut eu. La ultima banca la care am fost si am inceput sa vorbesc despre ce fac, cum fac, care sint strategiile care aduc profit dovedit de hirtii, nu vorbe in vint (se vedea din actele contabile, la mine TOATE platile se fac prin intermediul bancilor, nu incape loc de mismasuri!) s-a facut liniste si si-au chemat si colegii sa ma asculte vorbind, ziceai ca tin sedinte de training pe segmentul de marketing online, vinzari, cresteri exponentiale ale profitului samd... Cu toate acestea, cind am facut greseala sa vorbesc cu cineva de niste credite de acest gen care includeau SI bransa mea de activitate, se uitau plictisiti la mine. Nu m-am putut abtine sa nu le zic vreo doua despre competenta lor, crede-ma! Sincer, nu stiu sa existe multe firme in Ro care sa plece de la o investitie lunara de 300 de euro si sa ajunga in 3 ani la 3 miliarde de lei cifra de afaceri... stiu ca 3 miliarde sint putini bani, insa nu suma in sine conteaza, ci cresterea in timpul respectiv. ... Insa EU nu am fost considerata o investitie buna, desi am facut asta cu firma mea... ia sa fi avut acum 500.000 de euro... mama, nimeni nu imi statea in cale, pentru ca stiu ce sa fac cu ei sa amortizez cheltuiala si in maxim un an sa trec pe profit gras! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Da, asa e in firea omului, sa se razbune. Numai ca legile de-aia au fost facute, pt ca ele sa protejeze cetateanul. Ca daca cetateanul isi face singur dreptate, la ce mai exista legi?
Si fara legi ne intoarcem la starea de natura etc. Ma rog, suna din carti, stiu, ca doar asta am invatat la scoala (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ideea e ca eu chiar cred in asta. La civilizatie ajungi prin legi, prin investitii in oameni, in confortul lor psihic, material, fizic etc. E drum lung pana acolo, astea nu se rezolva cu una, cu doua. O lege cum spui tu nu e utila acum, adica nu ar aduce niciun efect bun. Sunt multe altele de facut inainte de asta... |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu ca nu e foarte pe subiect, insa are legaura tot cu minunatii conducatori (deja e un cuvant prea mare pentru mizeria pe care o lasa in urma lor): in ultimele 3 zile o fetita a murit devorata de caini iar o alta a fost atacata in plin centrul Petrosaniului si a ajuns in stare grava la spital. Insa statul nu poate sa faca nimic, dom'le, pentru ca legea spune ca n-ai voie sa omori cainii. Dar cand animalele omoara oamenii se mai tine cont de asta? Cand in fiecare zi suntem expusi unui astfel de pericol, nu se poate da o ordonanta de urgenta? Mi se pare inadmisibil ce se intampla in tara asta, nesimtirea creste in fiecare zi, fiecaruia ii pas numai, numai si numai de persoana lui, il doare fix undeva de cel de langa el, nimeni nu da doi bani pe nimeni. Si daca sunt atatea probleme in conducerea tarii si atatea probleme in popor, ma intreb, va iesi vreodata la lumina Romania?
Serios ca singurul lucru care-mi vine in minte e revolta poporului si as iesi pe strada sa tip alaturi de altii pentru ca nu se pune pret pe educatie, pe sanatate, pe umanitate, pe mediu, pe NIMIC! Cat despre puscariasi, da, merita pusi la munca, si munciti, si munciti, pana se milogesc pentru un pahar cu apa, pentru ca daca au fost in stare sa fure, sa violeze sau sa omoare cu mainile alea, ar trebui sa fie in stare sa munceasca pana simt ca le cad mainile. Na ca mi-am facut nervi acum! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
despre incompententi numai de bine (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) de aproape o jumatate pe an stau pe loc cu un proiect din cauza unor incompetenti de la distrigaz, m-am saturat de ei. m-am saturat de oamenii din institutiile publice pusi sa iti ofere informatii si care te trateaza cu dosul. saptamana trecuta am avut ghinionul de a sta aproape o ora in secretariatul ITMB-ului. am crezut ca mor de nervi uitandu-ma la doua tute (scuze, dar nu pot sa le zic altfel) care, dupa ce ca o frecau la greu, cand suna un telefon din cand in cand aveau un ton asa de afectat de parca ar fi fost deranjate din timpul lor liber. nu-ti spun cum le vorbea una din ele oamenilor de la telefon, cat tupeu si nesimtire, cum trantea telefonul in carca... eu nu am avut nici o treaba de rezolvat cu ele dar asa imi venea sa le trag de par si sa le dau in suturi afara... evident, fetele sunt platite din banii nostri, ai celor care muncim si cotizam la stat (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
eu refuz de multa vreme sa ma mai uit la tv pentru ca nu gasesc decat porcarii. dar ma lovesc de toate rahaturile astea in viata de zi si ma apuca spumele. cand am fost ultima data in dragasani, orasul natal, am crezut ca fac atac de cord. atata mizerie mai rar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu spun cum erau strazile, ca ti-e teama si cu o caruta sa circuli pe acolo. iar primarul e prea ocupat cu afacerile lui ca sa dea doi lei pe ceea ce trebuie facut de fapt acolo. a fost votat de cei mai multi pe principiul "are destui bani incat sa nu fure ca ceilalti" si uite unde s-a ajuns... Di, jos palaria pentru tot ce ai realizat (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici nu vreau sa ma gindesc cum sint administrati banii in orasul meu natal, vorbeam cu Arissuca despre el... de Craiova nu mai zic nimic, le-au retras fondurile nerambursabile primite pentru ca NU AU CHELTUIT BANII!
Si asta in conditiile in care drumurile sint varza, iluminatul e de rahat, ecarisajul ia ciinii si pisicile si ii omoara cu bita, scolile stau sa se darime, spitalele nu au nimic, hotii s-au inmultit, prostituatele la fel, mafia locala face legea si se taie cu sabii si se impusa pe strazi ziua in amiaza-mare! ... sub ochii politiei care ii lasa sa isi termine socotelile sau se roaga de ala cu ranga sa nu ii sparga cupul altuia! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pai la bunicii mei la tara s-au apucat de asfaltari si intr-o luna de zile au terminat tot satul si au inceput sa se ocupe si de alimentarea cu apa curenta. in dragasani...
si-mi pare rau, pt ca am avut o copilarie frumoasa acolo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) din cate stiu, criminali f putin in dragasani, nici nu tin minte de cand n-am mai auzit de vreun omor pe acolo. macar atata lucru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa cand am fost pe acasa mi-a fost asa de frica de cainii maidanezi, nici in bucuresti nu am vazut haite asa de mari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Chinte, nu am concediu de-atunci... pe mama nu am vazut-o de la Patele trecut si mai e si bolnava de cancer saraca... io-s mai grasa cu 10 kile, barbata-miu cu 20, acum de exemplu sintem la birou, avem amindoi nervii in batista... Dar astea se vad dupa cit timp ma vedeti si voi online... cind sint off inseamna ca dorm! Concediu nu ne-am luat tot de atunci, de Paste si Craciun lucram noi, nu e ok sa iti tii oamenii la munca de sarbatori... casa nu am, nu am masina, dau impozite si tva de-mi sare caciula...
...asta e rezultatul a 4 ani incheiati de firma proprie... nu am absolut NICI O FACILITATE, muncesc doar ca sa ingras un stat incompetent in a-si administra banii, muncesc sa dau bani la buget sa fie bine, ma intreb ce se face cu banii mei.... ca sanatatea, cultura, educatia se duc de ripa! ...Sincer, m-am bucurat ca m-am imbolnavit o saptamina pentru ca AM PUTUT SA DORM! ... a, si in timpul asta cind eram cu febra de 40 , lata de-am crezut ca dau coltul, cica unii spuneau ca "spargeam servere". Desi habar nu au ce e ala un server web si cu ce se maninca www-ul... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Multi cretini pe lumea asta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
m-ai lasat interzisa, pur si simplu nu am cuvinte :|
eu treptat treptat am devenit constienta de cata munca e depusa pentru acest site si forum, niciodata nu mi-as fi imaginat ca este atat de greu. insa acum fac si comparatie intre restul (printre care si acela de unde au plecat multe din fetele de aici) de acest gen si elady. si nu exista termen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa nu stiu in ce masura multumirea sufleteasca legata de acest proiect al tau compenseaza si celelalte sacrificii. nu multi ar rezista in ritmul asta. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) multa putere in continuare, e nevoie de oameni ca tine. si cred ca ai putea sa lipsesti 2 zile sa dai o fuga pana la mama ta, moderatoarele vor fi pe metereze sa vegheze forumul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si o tulesc si eu acum spre pat (de fapt, canapea) ca maine iar ma asteapta o zi mirifica in care o sa am de-a face cu administratia publica :| noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Draga mea, nu e numai forumul, daca era numai forumul... era piece of cake... eu nu traiesc din elady, daca ar fi sa traiesc din asta as muri de foame ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O sa ma duc neaparat dupa Paste, ieri saraca mama plingea la telefon... Sa stii ca putine fete sint venite din alte parti, iar din cele venite initial nu stiu daca mai sint "on" 20 de fete... iar dintre cele care sint acolo acum... majoritatea nu ar rezista aici nici 5 minute. Pur si simplu nu ar face fata si , ma jur ca tiganul, nici nu avem nevoie de asemenea oameni... sa stea acolo, ca stau bine. Stii de unde vin vizitatorii elady, Chinte? Din dl Google si din restul motoarelor de cautare. Conform google analytics am depasit 200.000 de vizitatori unici lunar. Si intra in site, nu in forum; chiar in conditiile in care inca nu am gasit destul timp si nu am alocat cine stie ce bani siteului. Desi ar fi trebuit si o voi face cit de curind... Iar de toti moderatorii, si de cei care au fost, si de cei care sint, numai de bine. De foarte bine. Fara ei nu am fo fost unde sintem. Nu cine stie ce paduche in frunte, insa curati. Si cinstiti. Poate parem noi a` naibii, insa nedrepti nu am fost niciodata. |
|
|
![]()
|
|
good to know (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu recunosc ca n-am apucat sa citesc f multe din articolele de pe site, astept (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) am venit aici pt ca stiam de mai demult de forum si o data ce am apucat sa arunc o privire pe mai multe discutii m-am molipsit. si nu-mi pare rau deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gata, de data asta chiar o tulesc. revin maine cu alte existentiale legate de statul roman si buzunarele contribuabililor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 06:25 PM |
|