![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragute amintirile voastre din tinerete. M-am distrat copios (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Pe mine avea talentul maica-mea, ca la o petrecerea din astea cu colegii, sa ma imbrace cu rochiile ei...adica ceva mult mai matur decat varsta pe care o afisam. Prietena mea, facea tot timpul misto de mine. Pana m-am prins eu ca nu trebuie sa mai ma las influentata in stilul vestimentar, mi-a trecut adolescenta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Le-aveam si eu p'astea cu decolteurile...si le mai am si-acusica. A...si mai am ceva cu care ma pot lauda: o mustata, de toata frumusetea, pe care am inceput s-o epilez la sfarstiul clasei a X a. Prima data, m-am umplut pe bube, ca m-am dus cu batista la gura de rusine (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) This post has been edited by roxanica10: Apr 17 2008, 04:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
oooooooh, minunat Kalua! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
cred ca cea mai recenta mega catastrofa vestimentara a fost anul trecut cand, profitand de faptul ca sefa nu era in tara, m-am dus la munca in niste pantaloni albi (destul de stramti) si o bluzita alba ff subtire si inflorata, dar fara bretele, era doar stransa pe sani (o sa pun poza cu ea pe grup zilele urmatoare). nush cum sa zic ca eram, flu flu, hippie, vai de steaua mea... ei, in ziua aia m-a sunat alt sef si m-a trimis urgent la seful administratiei financiare a sectorului 3. mi-a crapat obrazul de rusine cand m-am afisat la ala in birou in halul in care eram. inspiram orice, numai seriozitate nu :| |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Aaaaa,ca mi`am amintit...pt ca nu aveam unda verde de la ai mei sa imi pun cercel in nas,aparusera la un moment dat niste cercei-belciug care se atarnau de nas,pe o nara...cu o bobita intr-un capat...mi`l tot atasam p-ala...mergeam la scoala cu el,pana s-a enervat diriga pe mine si mi-a zis ca macar la ora la ea sa nu mai apar cu el...
Apoi mi`am jurat ca dupa ce dau la faculta imi pun cercel in nas...i-am povestit si la profa de fizica de dorinta mea mareata si mi-a zis:"dupa ce o sa dai la facultate o sa te maturizezi si n`o sa mai visezi la cercei in nas"...asa a si fost...!! Iar acum ma enerveaza ca e ca o "uniforma"...au destul de multe fete...nu prea-mi place mie sa urmez turma... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) voi ati avut parinti mai permisivi...ca eu n-aveam voie nici sa-mi lipesc afise pe pereti....in cele din urma, am primit aprobare sa pun unele pe usa.
La faza cu piercing-urile a fost tare vara-mea: a plecat in Spania si-a venit de-acolo cu cercel in buric. Cred ca ta-su nu stie nici acum de el, ca-n prezenta lui poarta numai tricouri ce trec de acea zona. Si-l are de aproape 2 ani. This post has been edited by roxanica10: Apr 17 2008, 04:22 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu la fel. roacherita tembela in blugi negri, tricouri cu diverse formatii de black, si bocanci in mijlocul verii.
mi-a trecut cand am inceput sa am probleme cu picioarele. aaa si geaca de motor evident cu tinte pe spate, si scria DINOZ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mult negru la ochi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
da roxanica,parintii mei erau permisivi...iar acum imi dau unda verde pt orice,dar nu mai am eu chemare pt prostioarele de alta data
...problema mea majora nu erau parintii,ci lumea din oraselu` meu care ma judeca gresit...da` asta e alta parte.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Am si eu o gafa monumentala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-am dus la scoala in blugi si cu o bluza neagra din plasa, cu maneci lungi, evazate si verzi-fosforecente (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si ma duceam si eu cu pantofi cu toc, fuste scurte-scurte si bluze de-o palma...dar deh...eram secsi (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am gasit o veche poza de prin clsa a 10-a sau 11-a..vestimentatie de vara..decolteu, fusta scurta cam too much, huh?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
de mentionat insa ca nu ma imbracam totusi tot timpul asa.. puneti si voi, nu ma lasati sa ma fac singura de ras pe aici (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/oldie1.jpg) Cred ca nu am ce face la ora asta... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ahh sweet sa stii ca mi-ai facut pofta sa imi scot catastrofele vestimentare din liceu de prin dulap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca ma pozez in ele 3 zile nu va mai opriti din ras :| Tu esti cumintica in poza asta pe langa cum ma imbracam eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar sa va povestec o intamplare mega funny...tot de pe vremea aia. Aveam eu pe atunci un boyfriend care se credea el ciumigumi, un fel de VIP local de-asta. Si ma suna intr-o zi " Vezi ca sunt la restaurantul cutare, ca m-a chemat nustiucine la masa, am ceva afaceri de discutat, vino si tu aici" Booon...zis si facut, ma duc direct acolo...fara sa mai trec pe acasa sa ma schimb. Nu era chiar cel mai fitos restaurant ...eram imbracata in ceva lejer si banal ca nah, era vara. Ajung io acolo, vad din capul locului ca lui nu ii convine ceva. In fine, nu zic nimic....termina ei de discutat si dam sa plecam acasa. Ehh bine, pe drum incepe el frate cu comentarii de genul "Da altceva nu iti puteai lua si tu pe tine? Din atatea haine faine cate ai, tocma asa trebuia sa vii? bla bla bla bla etc etc" Aveam niste nervi imi crescuse tensiunea 200 cu 300, dar nu am zis nimic. Din contra am zis "Pai hai ca trec atunci pe acasa sa ma schimb (ca trebuia sa mergem in alta parte)." Si m-am dus si m-am schimbat muahahahhahahahha in : pantaloni scurti mov de latex pe care nu ii purtasem niciodata si ma gandeam ca acu ar fi o ocazie buna, ciorapi din aia plasa, un corset mov cu tatele pe afara si pantofi din aia cu toc de 15 cm (pe care chiar ii purtam de obicei). Timp de echipare : cateva zeci de minute. Jena cu care am iesit asa din casa : de nedescris. Expresia de pe moaca lui cand m-a vazut : priceless (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) Pentru toate celelalte exista mastercard (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Intamplarea nr.2 se petrece prin anul 3 de faculta, cand se presupune ca aveam totusi mai multa minte in cap, dar nu era cazul :| De data asta, tipul cu care umbla prietena mea cea mai buna i-a spus la un mom dat ca nu o ia cu el la nustiuce eveniment ca il face de ras, ca nu stie sa se imbrace si sa se comporte. Si, dupa datina din batrani, am luat-o asa de dupa cap si i-am spus : stai linistita, las ca o rezolvam noi si pe asta. Eh, cu urmataorea ocazie cand asta a chemat-o in oras, l-am asigurat ca o sa fim acolo la ora stabilita si am ales un loc cu multa lume sa avem si spectatori daca tot ne costumam ca la circ. Si ne-am costumat pe masura. Eu : pantaloni de trening de umblat prin casa, sandale albe cu toc, maieu cu paiete (primit de la o matusa si care cerea sa vada si el lumina zilei)...ruj rosu, sapca in cap si ochelari de soare, ca totusi eram undercover la naiba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prietena mea : o bluza de trening portocalie cea mai ponosita pe care am gasit-o, o fusta lunga cu ceva flori, slapi de casa, sapca si ochelari de soare normal. Si am purces asa spre locul de intalnire. In fine...povestea e lunga si f amuzata, imi pare tare rau ca nu am facut poze, individul era pur si simplu socat, astepta dintr-un moment in altul sa apara Ashton Kutcher de dupa vreo masa, nu stia cum sa reactioneze, nu spunea decat "Sa mor daca inteleg care e faza" ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....noi ne-am pus la o terasa si am comandat bere la halba, au trecut vreo 2 persoane care ne cunosteau pe langa noi, s-au inchinat ca la urs si nu ne-au recunoscut, am ras de ne-am spart. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, esti mortala jur!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Deci chiar am facut un exercitiu de imaginatie cu tine in hainele alea si apoi cum ar fi venit pe mine!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar nu ai poze deloc?! Trebuie sa ai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am facut si o chestie de genul ultimei tale, intr-o excursie, cand devenise putin boring atmosfera si ma gandisem eu sa o destresez si m-am imbracat intr-un maieu putin transparent si sexos (without a bra (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), pantaloni de trening indoiti sa aiba talie joasa of corz, bagati in niste bocanci super mari si botocanosi ai unui tip (care mai erau si cu 4-5 numere mari de mine). Aratam mega hot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Se uitau toti la mine ciudat si au inceput sa rada, dar cred si in ziua de azi ca nu s-au prins ca era la misto! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai mai, eu cumintica in poza aia?! la 16 ani? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce slabuta eram..si inca maieul ala imi punea cateva kg. This post has been edited by sweet_girl: May 11 2008, 04:43 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:47 AM |
|