IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Catastrofe vestimentare proprii
chintesenta_raul...
post May 11 2008, 10:06 PM
Post #31

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

kalua rulz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne-a facut pe toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu ma oftic ca nu mai am tricourile negre cu tot felul de desene din vremea cand eram metalista (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 11 2008, 10:06 PM
Post #32

Musafir

Pttiiiii...ia uite cum mi-am ratat eu intrarea in politica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Blonda sexoasa eram, fuste scurte aveam...dar daca nu mi-a fost dat sa cunosc nici o tentativa de viitor permier ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cine stie ce Elena Udrea eram acu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Fanny
post May 11 2008, 10:10 PM
Post #33

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nah, ca pusei si poza spre amuzamentul jeneral!

+Quote Post
Cindy
post May 11 2008, 10:53 PM
Post #34

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Vai fetelor, deci m-ati omorat!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kalua, ce tinute si atitudine rebela aveai! La asta nu prea ma asteptam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angel, pantofii aia sunt mortali, piesa de rezistenta a garderobei!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si puteai, femeie, sa mergi pe chestiile alea?! Si fusta aia portocalie mai flower power si maieul lucios sunt dementiale! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Fanny, tu in poza asta esti exact opusul meu din poza pusa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De fapt daca ma gandesc bine, chiar sunt cumintica cum spunea si Angel....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Uite cum am reusit eu sa imi dau seama de asta..edificatoare experienta!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post May 11 2008, 11:00 PM
Post #35

Musafir

cizmele lui kalua sunt a 2 piesa de rezistenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) uite ca regret ca am aruncat si dat hainele ca le faceam niste poze de faceati pe voi de ras dar de unde sa stiu atunci ca voi frecventa un forum unde existe tipe care au curajul sa vb de cum erau imbracate acum 10 15 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

o tinuta de iarna : pantaloni de trening verde din fas cu cizme maro cu varful ascutit dar fara toc, sus o bluza sport tot verde si deasupra o geaca de iarna mov peste fund cu blanita la guler, la cap cordeluta mov lata din lana si in cap un elastic mov la marginea elsticului cusute niste bilute albe (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
si mai sunt tinute HOT pe care le am avut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

oare asa o radem si peste alti 10 ani de noi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Pastelata
post May 17 2008, 11:30 PM
Post #36

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Pun si eu o poza cu o catastrofa vestimentara a unui TIP (DA, e UN TIP), deci nu proprie. Sper ca n-are nimic.
L-am ochit zilele trecute si i-am tras o poza cu zoom, de-aia e asa mica:

(IMG:http://img260.imageshack.us/img260/5820/1005081739kr0.jpg)

+Quote Post
Laryss_A
post May 26 2008, 09:51 AM
Post #37

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Na, ca mi-ati trezit amintiri din liceu. Pun si eu una bucata dezastru vestimentar care necesita cateva iecsplicatii : de mentionat ca intre timp am slabit, in poza nu stiu cat se vede dar eram pufulete; in partea de jos aveam niste blugi care erau asa - prinsi din loc in loc - cum se vede si in poza, pe toata lungimea lor iar jos evazati.

In partea de sus, era o isterie de genul " cate haine din dulap poti purta in acelasi timp?" - se purtau bluze peste bluze iar eu am gasit combinatia asta la vremea respectiva foarte sic (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .

La gat, o amuleta care merge fix ca nuca-n perete cu lantul de argint si intreaga tinuta plus ca n-am avut-o niciodata nici cu rock-ul, nici cu punk-ul, cu nici un trend din asta....deci....de unde pana unde scheletul ala stilizat la gatul meu - have nooo idea. Si mai tin minte ca era grea, atarna ca o talanga. Noroc ca am pierdut-o (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sa mai spun cat de cool ma credeam pe atunci?! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/dezastruvestimentar.jpg)

+Quote Post
Thalassa
post Feb 10 2009, 12:49 PM
Post #38

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti, Romania
Member No.: 5,826

Pai ar trebui sa incep cu o combnatie mortala, din liceu: pantaloni 3 sferturi gen sport-sexy galben intens, sandale elegante negre +geaca de blugi neagra...superb nu??

+Quote Post

4 Pages V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:07 AM