![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
kalua rulz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne-a facut pe toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu ma oftic ca nu mai am tricourile negre cu tot felul de desene din vremea cand eram metalista (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pttiiiii...ia uite cum mi-am ratat eu intrarea in politica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Blonda sexoasa eram, fuste scurte aveam...dar daca nu mi-a fost dat sa cunosc nici o tentativa de viitor permier ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cine stie ce Elena Udrea eram acu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nah, ca pusei si poza spre amuzamentul jeneral!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vai fetelor, deci m-ati omorat!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kalua, ce tinute si atitudine rebela aveai! La asta nu prea ma asteptam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angel, pantofii aia sunt mortali, piesa de rezistenta a garderobei!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si puteai, femeie, sa mergi pe chestiile alea?! Si fusta aia portocalie mai flower power si maieul lucios sunt dementiale! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fanny, tu in poza asta esti exact opusul meu din poza pusa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De fapt daca ma gandesc bine, chiar sunt cumintica cum spunea si Angel....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Uite cum am reusit eu sa imi dau seama de asta..edificatoare experienta!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
cizmele lui kalua sunt a 2 piesa de rezistenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) uite ca regret ca am aruncat si dat hainele ca le faceam niste poze de faceati pe voi de ras dar de unde sa stiu atunci ca voi frecventa un forum unde existe tipe care au curajul sa vb de cum erau imbracate acum 10 15 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o tinuta de iarna : pantaloni de trening verde din fas cu cizme maro cu varful ascutit dar fara toc, sus o bluza sport tot verde si deasupra o geaca de iarna mov peste fund cu blanita la guler, la cap cordeluta mov lata din lana si in cap un elastic mov la marginea elsticului cusute niste bilute albe (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si mai sunt tinute HOT pe care le am avut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oare asa o radem si peste alti 10 ani de noi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Pun si eu o poza cu o catastrofa vestimentara a unui TIP (DA, e UN TIP), deci nu proprie. Sper ca n-are nimic.
L-am ochit zilele trecute si i-am tras o poza cu zoom, de-aia e asa mica: (IMG:http://img260.imageshack.us/img260/5820/1005081739kr0.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Na, ca mi-ati trezit amintiri din liceu. Pun si eu una bucata dezastru vestimentar care necesita cateva iecsplicatii : de mentionat ca intre timp am slabit, in poza nu stiu cat se vede dar eram pufulete; in partea de jos aveam niste blugi care erau asa - prinsi din loc in loc - cum se vede si in poza, pe toata lungimea lor iar jos evazati.
In partea de sus, era o isterie de genul " cate haine din dulap poti purta in acelasi timp?" - se purtau bluze peste bluze iar eu am gasit combinatia asta la vremea respectiva foarte sic (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . La gat, o amuleta care merge fix ca nuca-n perete cu lantul de argint si intreaga tinuta plus ca n-am avut-o niciodata nici cu rock-ul, nici cu punk-ul, cu nici un trend din asta....deci....de unde pana unde scheletul ala stilizat la gatul meu - have nooo idea. Si mai tin minte ca era grea, atarna ca o talanga. Noroc ca am pierdut-o (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa mai spun cat de cool ma credeam pe atunci?! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/dezastruvestimentar.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 7-February 09 From: Bucuresti, Romania Member No.: 5,826 ![]() |
Pai ar trebui sa incep cu o combnatie mortala, din liceu: pantaloni 3 sferturi gen sport-sexy galben intens, sandale elegante negre +geaca de blugi neagra...superb nu??
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:07 AM |
|