![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet si eu sunt obsedata cu igiena ca si tine, in special tot ce imi atinge fata trebuie sterilizat anterior. Si tot din cauza problemelor cu pielea sunt asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , cam toata lumea imi spune ca-s nebuna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) dar eu stiu mai bine ce rau e sa ai porcariile astea pe fata.
Romi impresionanta colectia ta, simt nevoia sa-mi pozez si eu mini cosmeticele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cum au spus si fetele, mi-ar placea mult sa vad machiaje facute de tine, macar cate un ochi, niste buze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Walpu tu de ce nu mai prestezi nimic? Mi-e dor de machiajele tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maria, dear, n-am mai pus de cand am ramas fara aparat foto. Toate pozele pe care le fac de mai bine de 1 an sunt cu telefonul care face poze ok, dar nu reda culorile cum trebuie si finetea pe care o capteaza un aparat performant. Tot ce munceam jumate de ora sau mai mult aparea ca o dunga nedescifrabila ca si culoare pe la ochi si niste spider legs de la rimel daca faceam poza cu blitz. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu tu de ce nu mai prestezi nimic? Mi-e dor de machiajele tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Subscriu. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pe cand un aparat performant? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pe cand un aparat performant? Eu lista cu aparatele am pus-o (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) ... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Rox, daca ai fi facut si tu (Doamne fereste) o acnee pe obraji, pe un ten cu cateva zile in urma de portelan in sens real, doar in urma folosirii unui blush nepotrivit, repercusiuni pe care le tragi si dupa 5-6 ani, ai intelege paranoia la paroxism. Nu m-am suparat, nu ma vait, doar ma explicam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici acum nu am depasit pragul psihologic de a mai folosi blush si incerc sa fiu cat mai prudenta. Sweet, chiar nu stiam ca probleme tale din trecut se trag de la un blush neinspirat. Dar esti sigura ca ala e cauza? Oricum, tu ai un ten de papusa acum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , chiar daca ti-e greu sa recunosti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dap Rox, responabilul a fost blushul sau ma rog, perlele Alix Avien. Probabil sunt foarte comedogene sau am facut eu o alergie ceva la ele, pentru ca doar in zona obrajilor, unde aplicasem fardul, mi-au aparut probleme. Bine ca apoi eu disperata, am amplificat problema cu solutii minune Avon, Oriflame, L'Oreal & stuff si asta o fost aproape dramatic.. Noroc ca intre timp am crescut, m-am desteptat si am devenit mai informata si inspirata in alegeri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (sper eu!)
Merci, dar esti doar tu draguta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Cateva swatch-uri Mac Hello Kitty http://www.styleitonline.com/2695941 click pe ele sa le mariti
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Romi si fetele care mai aveti farduri de ochi de la MAC, spuneti ce culori folositi voi si sunt mai deosebite.. de exemplu eu as zice trax , e preferata mea, are atatea nuante, mov inchis, maro, un sidef auriu, in functie de cat mult aplici apare diferit.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma mai joc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Imi faceti aici pofta cu MAC-urile in sus si in jos (si sunt sigura ca nu numai mie) si eu nu am de unde sa imi cumpar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Mie nu mi-ar trebui din astea profesionale , dar macar niste farduri de ochi normale, de unde imi iau si io ha??? Ca pe strawberry nema si in alta tara pana ajung cine stie cat mai dureaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Life is not fair (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
CoastalScents (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai stiam si un site cu produse mac (eu n-am comandat, dar am o prietena care a comandat si a fost foarte multumita - inclusiv pensule), o sa-l caut mai pe seara si-l pun. Edit: Am gasit: http://www.allcosmeticswholesale.com/mac.html |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:22 AM |
|