![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Si mie imi place ce apare pe siteul dat de Neith (Angel, ai confuzat treaba, nu pe coastal a zis ea ca se vinde MAC ci pe urmatorul link pe care l-a arborat).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Pana la urma e sigur? Ca acu' voiam sa procesez comanda...plata vad ca se face si prin paypal, ceea ce e sigur dar calitatea produselor?
Chiar ca am facut o obsesie pentru fardurile astea. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca m-am lamurit cu Jo anterior Clau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
M-ar tenta cate ceva de pe site-ul asta, care in continuare nu imi inspira incredere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar cum stiu eu daca depaseste comanda 500 de grame sau nu? Ca spre exemplu cu optiunea sub 500 de grame imi vine 12 $ la 100$ comanda si cu optiunea normala, peste 500 de gr vine 20$. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Da, scuze, am vazut ca m-am trezit si eu vorbind (simultan cu Jo cred).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Merci Jo, m-am linistit. Deci daca am 4 farduri din care 2 is refill atunci am sub 500 de gr si ma costa transportul 9.50$.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am lamurit si io cum e cu shippingul.
Daca depasesti 500 de gr iti pune 1 milion de dolari shipping (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce ingenios, doaaaah :| |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, pai calculeaza si tu, aproximativ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Adica... gramajul produselor + inca vreo 5 grame sau cat o fi ambalajul. Acu e logic ca daca iti comanzi 2-5 farduri e sub 500 de grame (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo, daca (,) comanda cineva, ma puteti lipi si pe mine la un skinfinish? Platesc jumate din taxele de transport (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca nu prea-mi convine sa fac comanda doar pt un singur produs... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bai dar oare daca vreau eu sa vand MAC intr-un magazin din TM de exemplu, ce mi-ar trebui sa ii conving pe astia sa imi dea dreptu?? Oare cum se procedeaza? Ca o pun si de o mica afacere imediat numa nu stiu de unde sa incep (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa stii ca la asta m-am gandit si eu de mult! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si fac si o campanie publicitara pe masura si dau boomul vietii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Nu poti sa aduci Mac in romania, deoarece Mac apartine de corporatia Estee Lauder( ca si alte zeci de firme de cosmetica, is vreo 60 in trust) si doar ei pot sa aduca Mac in Romania. Am citit anul trecu un articol cu directoarea Estee Lauder romania si spunea ceva de genul ca s cartile facute si ca primul magazin Mac s-ar deschide in Cocor,ceea ce m-a surprins dar ma rog. Nu specifica cand, era clar ca erau la inceput dar zic ca e posibil sa auzim curand mai multe despre asta
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noile produse mac hello kitty
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bRlAzTc3VNI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bRlAzTc3VNI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object> |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:15 AM |
|