IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
walpurgik
post Feb 5 2009, 12:43 AM
Post #141

Musafir

Mai fina, adica mai subtire, la asta ma refeream si eu. Eu am obrajii mari si fata mare de aia consider ca m-as descurca mai bine cu 187.
Go to the top of the page

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 5 2009, 12:52 AM
Post #142

Musafir

Si eu am fata mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cum suna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar nu stiu, nici eu nu sunt hotarata, parca totusi aia mica, chiar daca dureaza mai mult, tu le-ai testat amandoua comparativ?

+Quote Post
Jo
post Feb 5 2009, 12:59 AM
Post #143

Musafir

Hm, din ce-am citit eu pentru pudra cel putin e mai bine sa fie una mai maricica (si ca maner si ca peri), rezulta un aspect mai natural. Pentru fond de ten eu personal n-as opta pt stippling brush. Am senzatia ca nu intinde foarte bine (avand in vedere ca doar tamponezi cu ea si faci miscari usor circulare). Zilele astea in schimb o sa-mi iau 190 si 219, prima pe care ai postat-o tu. Apropo, nu e doar pt smokey eyes. Poti sa o folosesti pt "adancirea" pliului, pt v si pt alte chestii mai migaloase. Pt smokey eyes cred ca totusi as prefera smudge brush-ul de la sephora (asta ipotetic vorbind, eu imi fac smokey eyes foarte rar spre deloc).

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 5 2009, 01:14 AM
Post #144

Musafir

Da Jo, 219 e super pentru mai multe lucruri; pentru pudra eu am una mare de la bodyshop, eu mai mult mi-as lua-o pentru fond de ten 188-ul. Voi de unde cumparati Mac?

This post has been edited by pitzigoi: Feb 5 2009, 01:15 AM

+Quote Post
walpurgik
post Feb 5 2009, 01:16 AM
Post #145

Musafir

Eu am inteles, din cate am citit, ca genul asta de pensule pt fdt sunt f ok pt ca dau aspectul de airbrushed foundation si nu cel compact, poate cu urme, pe care ti-l poate lasa o pensula plata.

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 5 2009, 01:19 AM
Post #146

Musafir

Nu le-ati testat live nicicare? walpu, ce zici il sun pe ovi sa-l intreb?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sun la salon si gata, eu nu-l stiu, da poate-si da si el cu parerea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 5 2009, 01:25 AM
Post #147

Musafir

Pai eu tot citesc pe makeupalley si parerile sunt suficient de multe cat sa ma prind ce si cum. Produse MAC mai sunt pe site-ul recomandat de Jo click!
Daca vrei sa-l suni pe Ovi, go ahead, insa citeste mai intai pe makeupalley.

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 5 2009, 01:29 AM
Post #148

Musafir

Interesant site-ul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Asta imi face cu ochiul, e pentru conturul fetei
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/sculpt.jpg)

This post has been edited by pitzigoi: Feb 5 2009, 02:10 AM

+Quote Post
Jo
post Feb 5 2009, 01:37 AM
Post #149

Musafir

Da walpu, si eu am citit ca da aspect de airbrush... dar, nu stiu, pana nu-l incerc pe moaca mea nu-mi vine sa arunc asa cu bani. Pensula plata e ok pt mine.
Pitzigoi, informatii gasesti si pe net O GRAMADA, doar sa vrei. Ce ma enerveaza pe mine a ca nu poti sa vezi prea bine cum arata fondul ala de ten intins cu peria x, ce nu prea face nimeni tutoriale cu o camera profesionala.
Eu mac nu am decat pensule si cred ca la pensule ma opresc. Nu-mi place ideea de a cumpara cosmetice pe care nu pot sa le testez. Hai, un fard ar merge. Dar fdt/pudra/alte asemenea in nici un caz. Dar oricum, fardurile lor mi se par prea mari pentru mine si prea scumpe. Cred ca ar expira pana sa ajung eu la jumate.

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 5 2009, 02:09 AM
Post #150

Musafir

Da si eu m-am cam linistit cu mac, e greu daca nu testezi, in shimb de pensule si eu sunt foarte multumita, fond de ten si pudra nici nu se pune problema sa-mi iau de pe net...intradevar preturile sunt cam maricele, cel putin pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu o sa mai imi cumpar niste farduri de la ei, vreau woodwiked, espresso, humid,carbon si nu mai stiu ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....De fapt am uitat ca mai am un trio de la ei si juma de pigment purple, o sa pun maine poze cu ele intr-un machiaj.
Jo pensula plata am vazut-o la bodyshop,am tot studiat-o, dar eu tare musc la povestea cu airbrush (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

60 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 12:02 PM