![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Am facut pozele cu produsele ce mi-au venit, pregatite de postat dar site-ul photobucket e down si nu le pot pune
Sunt super incantata de skinfinish-uri, mai aveam petitcoat dar nu prea imi place, redhead si soft&gentle sunt superbe Pe mine nu m-a incantat deloc colectia Hello kitty, poate o sa imi iau un ruj din cauza ambalajului, dar in rest (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) culorile o parte le am, restul se pot inlocui, dezamagita. Si oricum mi-am plasat deja comanda ptr februarie , 2 pensule din BBR 214 si 165, ca astea nu le luasem si 2 paintpoturi in bare study si painterly, nu pot sa ma mai machiez fara paintpoturi-diferenta enorma , plus vroiam sa le aiu sa ma conving ca nu am nevoie de shadestickuri-le din colectia sugarsweet care sigur imi ia cel putin 100$ Intinde f bine 187, si foloseste mai putin fond de ten de cat pensula normala Exact compactul ala il folosesc eu ptr contur, nuanta e Accentuate/sculpt, Da si eu m-am cam linistit cu mac, e greu daca nu testezi, in shimb de pensule si eu sunt foarte multumita, fond de ten si pudra nici nu se pune problema sa-mi iau de pe net...intradevar preturile sunt cam maricele, cel putin pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu o sa mai imi cumpar niste farduri de la ei, vreau woodwiked, espresso, humid,carbon si nu mai stiu ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....De fapt am uitat ca mai am un trio de la ei si juma de pigment purple, o sa pun maine poze cu ele intr-un machiaj. Jo pensula plata am vazut-o la bodyshop,am tot studiat-o, dar eu tare musc la povestea cu airbrush (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) daca vrei swatchuri la cele enumerate mai sus... difera in realitate fata de culorile de pe site 187 nu e asa de mare, mi se pare chiar un pic prea mica, in fine, 188 nu am vazut pe nicaieri sa fie folosita ptr altceva decat blush |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-ati innebunit cu stipplingul asta. O sa ciufulesc una pe la sephora sa vaz cum e. Nu investesc eu un milion asa dintr-odata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e super scumpa pensula asta....eu astept sa mi-o faca cineva cadou (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Romi, ce ton ai la ten, crezi ca se potriveste aia pentru sculpting la ten fair/medium ? Swatch-uri am mai gasit pe net ici colo, inainte sa-mi iau ceva caut tot timpul.
This post has been edited by pitzigoi: Feb 5 2009, 12:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Am un ten relativ deschis, vara deschis-mediu, in limbaj Mac Nc20spre Nc25 vara
estee lauder sunt cea mai deschisa nuanta da si aia-i prea inchisa ptr mine(nu`s ivory) Sa sti ca si eu am avut stippling brushes de la alte firme si am scapat rapid de ele (naparleau de mama focului si erau mult prea moi), n-am incercat-o pe cea de la sephora |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci, am fost la sephora si am testat stippling brush-ul. Nu-mi place de nici o culoare. Mi se pare MULT prea moale. Probabil ar merge bine pentru o pudra, pentru fond de ten nu mi se pare potrivita nici cum. Mai ales ca fondul meu de ten se intinde destul de greu. Nu cred ca as putea sa-l intind prea bine cu un stippling.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jo multumim, ce m-am dezumflat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) zici ca-i prea moale, e aia 187 de la MAC?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa cum am spus, e stippling brush-ul de la Sephora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gama platinum. Pe mac n-am pus mana. Am vorbit totusi cu prietena mea care colectioneaza mac si a zis ca nici ei nu-i place prea tare pentru fdt. Merge cu fdt foarte fluid doar. Nici pentru pudra cica n-o foloseste ca i se pare ca incarca. O foloseste doar pt iluminator.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0537.jpg)
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0538.jpg) (IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0539.jpg) (IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0540.jpg) (IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0544.jpg) Prima poza pensulele 109, 226(BBR), 272, 239 A doua MarquiseD si Live&dye din colectia BBR, si prr lipglass A 3 a mineralize skinfinish in soft&gentle si redheadBBR Swatch ruj, glossuri de la stanga la dreapta in aceasi ordine swatch skinfinsh( cu okazia asta am vazut ca intr-adevar incep sa ma umflu si eu de la sarcina, aveam impresia ca mai putin ca data trecuta, dar m-am lamurit) Eu folosesc doar 187 ptr fond de ten lichid, love it si ptr blush mai folosesc 187 dar nu numai 109 e practic ptr contur dar dupa multe reviewri o sa incerc ptr fond de ten 266 e ptr pliu, 272 la fel 239 pleoapa |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fain e redheadu'! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eu tot mai astept bucati de poze cu machiaje de la romi (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Nah, la cum arat acum in apropiere de luna a 8-a ...no way, nu-mi incape fata in poza lol
plus am un aparat foto de rahat dupa cum se observa si am cazut intr-o rutina cu machiajul... nuanta neutra pleoapa, maro deschis pliu si highlight, creion si rimel aproape de fiecare data cand ma machiez la fel, pe fuga si in curand cu 2 cred ca o sa fie si mai aiurea cu timpul , dar tot nu renunt la Mac |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:48 AM |
|