IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
romi79_2008
post Feb 5 2009, 10:06 AM
Post #151

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Am facut pozele cu produsele ce mi-au venit, pregatite de postat dar site-ul photobucket e down si nu le pot pune
Sunt super incantata de skinfinish-uri, mai aveam petitcoat dar nu prea imi place, redhead si soft&gentle sunt superbe
Pe mine nu m-a incantat deloc colectia Hello kitty, poate o sa imi iau un ruj din cauza ambalajului, dar in rest (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
culorile o parte le am, restul se pot inlocui, dezamagita. Si oricum mi-am plasat deja comanda ptr februarie , 2 pensule din BBR 214 si 165, ca astea nu le luasem si 2 paintpoturi in bare study si painterly, nu pot sa ma mai machiez fara paintpoturi-diferenta enorma , plus vroiam sa le aiu sa ma conving ca nu am nevoie de shadestickuri-le din colectia sugarsweet care sigur imi ia cel putin 100$
Intinde f bine 187, si foloseste mai putin fond de ten de cat pensula normala
Exact compactul ala il folosesc eu ptr contur, nuanta e Accentuate/sculpt,

QUOTE(pitzigoi @ Feb 5 2009, 02:09 AM) *
Da si eu m-am cam linistit cu mac, e greu daca nu testezi, in shimb de pensule si eu sunt foarte multumita, fond de ten si pudra nici nu se pune problema sa-mi iau de pe net...intradevar preturile sunt cam maricele, cel putin pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu o sa mai imi cumpar niste farduri de la ei, vreau woodwiked, espresso, humid,carbon si nu mai stiu ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....De fapt am uitat ca mai am un trio de la ei si juma de pigment purple, o sa pun maine poze cu ele intr-un machiaj.
Jo pensula plata am vazut-o la bodyshop,am tot studiat-o, dar eu tare musc la povestea cu airbrush (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

daca vrei swatchuri la cele enumerate mai sus... difera in realitate fata de culorile de pe site

187 nu e asa de mare, mi se pare chiar un pic prea mica, in fine, 188 nu am vazut pe nicaieri sa fie folosita ptr altceva decat blush
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Feb 5 2009, 11:36 AM
Post #152

Musafir

M-ati innebunit cu stipplingul asta. O sa ciufulesc una pe la sephora sa vaz cum e. Nu investesc eu un milion asa dintr-odata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 5 2009, 12:25 PM
Post #153

Musafir

Da, e super scumpa pensula asta....eu astept sa mi-o faca cineva cadou (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Romi, ce ton ai la ten, crezi ca se potriveste aia pentru sculpting la ten fair/medium ? Swatch-uri am mai gasit pe net ici colo, inainte sa-mi iau ceva caut tot timpul.

This post has been edited by pitzigoi: Feb 5 2009, 12:26 PM

+Quote Post
romi79_2008
post Feb 5 2009, 01:52 PM
Post #154

Dependent

Am un ten relativ deschis, vara deschis-mediu, in limbaj Mac Nc20spre Nc25 vara
estee lauder sunt cea mai deschisa nuanta da si aia-i prea inchisa ptr mine(nu`s ivory)
Sa sti ca si eu am avut stippling brushes de la alte firme si am scapat rapid de ele (naparleau de mama focului si erau mult prea moi), n-am incercat-o pe cea de la sephora

+Quote Post
Jo
post Feb 5 2009, 02:47 PM
Post #155

Musafir

Deci, am fost la sephora si am testat stippling brush-ul. Nu-mi place de nici o culoare. Mi se pare MULT prea moale. Probabil ar merge bine pentru o pudra, pentru fond de ten nu mi se pare potrivita nici cum. Mai ales ca fondul meu de ten se intinde destul de greu. Nu cred ca as putea sa-l intind prea bine cu un stippling.

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 5 2009, 05:55 PM
Post #156

Musafir

Jo multumim, ce m-am dezumflat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) zici ca-i prea moale, e aia 187 de la MAC?

+Quote Post
Jo
post Feb 5 2009, 06:15 PM
Post #157

Musafir

Dupa cum am spus, e stippling brush-ul de la Sephora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gama platinum. Pe mac n-am pus mana. Am vorbit totusi cu prietena mea care colectioneaza mac si a zis ca nici ei nu-i place prea tare pentru fdt. Merge cu fdt foarte fluid doar. Nici pentru pudra cica n-o foloseste ca i se pare ca incarca. O foloseste doar pt iluminator.

+Quote Post
romi79_2008
post Feb 5 2009, 07:28 PM
Post #158

Dependent

(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0537.jpg)
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0538.jpg)
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0539.jpg)
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0540.jpg)
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0544.jpg)
Prima poza pensulele 109, 226(BBR), 272, 239
A doua MarquiseD si Live&dye din colectia BBR, si prr lipglass
A 3 a mineralize skinfinish in soft&gentle si redheadBBR
Swatch ruj, glossuri de la stanga la dreapta in aceasi ordine
swatch skinfinsh( cu okazia asta am vazut ca intr-adevar incep sa ma umflu si eu de la sarcina, aveam impresia ca mai putin ca data trecuta, dar m-am lamurit)
Eu folosesc doar 187 ptr fond de ten lichid, love it
si ptr blush mai folosesc 187 dar nu numai
109 e practic ptr contur dar dupa multe reviewri o sa incerc ptr fond de ten
266 e ptr pliu, 272 la fel
239 pleoapa

+Quote Post
walpurgik
post Feb 5 2009, 07:33 PM
Post #159

Musafir

Ce fain e redheadu'! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eu tot mai astept bucati de poze cu machiaje de la romi (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Feb 5 2009, 07:43 PM
Post #160

Dependent

Nah, la cum arat acum in apropiere de luna a 8-a ...no way, nu-mi incape fata in poza lol
plus am un aparat foto de rahat dupa cum se observa
si am cazut intr-o rutina cu machiajul... nuanta neutra pleoapa, maro deschis pliu si highlight, creion si rimel aproape de fiecare data cand ma machiez la fel, pe fuga si in curand cu 2 cred ca o sa fie si mai aiurea cu timpul , dar tot nu renunt la Mac

+Quote Post

60 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:48 AM