![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,189 ![]() |
Am gasit un site de unde poti lua mostre de pigmenti Mac. Pare interesant. Am simulat o comanda de vreo 30 de mostre si ma ajunge 70$ cu shipping cu tot.
http://www.thebodyneeds2.com/ |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte tare site-ul si preturile sunt destul de bune. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si eu mi-am luat silver frog, gold,black black si deep brown de pe un site girlmeetsmakeup parca ii zice.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Am mai mentionat si eu site-ul, nu poti lua mai mult de 10 mostre o singura data si trebuie platit cu paypal, in afara de asta tipa e draguta si primesti si un cadou la fiecare comanda
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe site-ul ala pus de mine se pot comanda mostre. Parca vreo 2 dolari bucata sunt.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Apropo de thebodyneeds2.com, am observat ca unii pigmenti nu ii gasesc pe site-ul oficial MAC, nici macar la produse care nu se mai fabrica. Mi-as comanda si eu cativa dar ma mira asta, romi tu pari sa fi comandat de acolo, a fost totul ok? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,189 ![]() |
Am mai mentionat si eu site-ul, nu poti lua mai mult de 10 mostre o singura data si trebuie platit cu paypal, in afara de asta tipa e draguta si primesti si un cadou la fiecare comanda Am vazut pe youtube o tipa care comandase vreo 17 mostre de aici. Limita asta e doar pentru comenzile internationale? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pana la urma mi-am luat 4 mostre, le astept cu nerabdare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .
In magazinele M.A.C. mostrele astea se dau gratis makeup artistilor. Mi-am mai luat si eu un fard de la M.A.C. de curand, Girlie, un roz mat f dragut, merge foarte bine cu Satellite Dreams sau Trax. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ella, sa stii ca astept cu nerabdare sa-ti vina comanda cu farduri, am citit pe net diverse opinii despre siteul in cauza (cum ca ar fi fake-uri).
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
valeeeu unde ai citit asta? Pai eu azi vroiam sa pun comanda si eu, nu ma speria! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
in mai multe locuri, asta e buba (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . si eu tot am vrut sa comand, dar ma gandesc ca mai bine astept putin sa zica Ella cum sunt (mai ales ca ea mai are si alte farduri MAC si poate vedea diferenta).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:32 AM |
|