![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mooaaaa ce m-ai dezuumflat acum (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai ales ca si asa nu imi inspira incredere site-ul de la bun inceput (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am gasit si eu commenturile negative. Acu nu stiu ce sa zic, eu una nu mi-as da seama daca sunt fakeuri pt ca nu mai am alte farduri MAC. Probabil doar cineva care are deja niste MAC-uri luate din sursa sigura poate spune cu certitudine daca e vreo diferenta. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Nu sunt fake-uri, mi-am luat de vreo 3 ori de la ea
Unii pigmenti nu se regasesc pe site-ul Mac deoarece multi au parut in colectii limitate si nu mai sunt valabile colectiile respective pe site-ul MAc EU mi-am luat ultima data in septembrie, cred, poate intre timp a ridicat limita de 10, commenturile negative is in general leagte de faptul ca dureaza ceva pana proceseaza comanda, fiind un business personal si uneori comenzi multe uneori ii ia cateva zile sa le onoreze. Oricum platin prin paypal aveti garanatia ca va recuperati bani daca nu primiti produsele Nu toate magazinele dau mostre gratuite la mac, in general cele free stand dau, cele normale nu prea, is mai zgarcite la sample-uri MA |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
romi, noi vorbeam de allcosmeticswholesale. Tu zici de site-ul ala cu body....? Sau (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) , deja se confuzeaza lucrurile, precizati exact site-ul ca-s mai multe si sa nu ne inducem in eroare.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
I don't know about you guys, dar eu tind sa am incredere in astia de la make-up geeks. Si am gasit asta: http://www.makeupgeek.com/forum/viewtopic....p;sk=t&sd=a
Si lumea pare destul de multumita. Plus ca v-am zis eu ca am o prietena care a comandat in repetate randuri de la ei si a fost multumita. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
walpurgik, cred ca romi se refera la thebodyneeds2.com despre care intrebau bebe_maria si luluta.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Revin. Am citit si pareri negative, dar doar de la tipe care isi dau cu presupusul nu care au comandat. Eu sincera sa fiu am incredere mai mare in alea care au comandat si-au zis ca e ok decat in astea care isi dau cu presupusul.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
da, eu vorbeam de thebodyneeds.... nu uita ca pe un forum poate sa posteze oricine, inclusiv detinatorii site-ului ....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu stiu unde am citit ca ACW ar dati in judecata de MAC. Angel, de aia ziceam de Ella, ca ea are MAC deja si poate compara.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, nu stiu, eu am incredere in amica asta a mea care a mai comandat de la ei, ea are foarte multe mac-uri originale si poate sa compare. Ma gandesc ca nu cumpara de mai multe ori daca nu era multumita.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am comandat 187 cu maner scurt si 3 mostre de pigment (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de la allcosmetics, transportul a fost 5,75$ (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:23 AM |
|