![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diferetnta de pret e mare fata de site ul lor oficial de unde poti comanda, de aia nu le convine ma gandesc si i a dat in judecata. Eu abia astept sa ne zica fetele ce parere au si o sa mi iau si eu. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
This post has been edited by LostWhispers: Feb 9 2009, 03:33 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cica n-ar fi asa mare diferenta.
Anyway: 190 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mi se pare tare diferita ca textura de cea de la sephora - e usor mai aspra, zic eu, in schimb mi se pare ca intinde mai bine) e proaspat spalata in poza, deci inca uda si putin mai lata decat cand e uscata (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v376/Noizzz/th_IMG_0473.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
M-am albit la fata si era sa pic de pe scaun cand am citit (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu-mi vine sa cred ca o pot pati iar cu fardurile Mac dar pe astia nu-i pot reclama si nici nu imi pot primi banii inapoi. Comparatie pot face si sincer nu mi-as mai cumpara alte farduri in afara de Mac. Si obsesia mea e justificata. Cu cat le folosesti mai mult cu atat incepi sa vezi diferente fata de alte farduri siiii...incepi sa-ti doresti cat mai multe culori/nuante. De aici si dorinta mea de a avea cat mai multe, mai ales ca am urmarit tutorialele puse de voi. Nu imi vine sa cred ca am aruncat atatia banii in aer. Sa nu pastrez eu banii si sa-mi iau de la Paris?! Ca deh...nu voi mai avea ocazia in viitorul apropiat sa merg si un mic shopping e necesar dar si scuzabil, indiferent de buget.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ella, calmeaza-te. Eu nu cred ca sunt fake-uri. Nu am citit nici o parere de la o persoana care sa fi cumparat si sa zica "Da, sunt fake-uri". Ce am citit negativ a fost de la persoane care nu au cumparat si doar isi dadeau cu presupusul. Toata lumea care a cumparat a avut pareri pozitive.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ella (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) go girl! (la shoppingul scuzabil). Hai ca n-o fi treaba chiar asa neagra.
Eu am un MAC la 3 minute de aici, ma duc azi sa vad colectia rehead si niscaiva pensule, mi-as lua una pt fard de ochi si alta pr blush sa vedem cu ce ma intorc. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Multumesc pentru sustinere, zau ca aveam nevoie! Dar stii cum e cand o patesti odata...a doua oara te crizezi de numa numa..... Cleo, care is preturile in magazin la produsele Mac (farduri, pudre)? Vreau sa-mi fac o idee daca ma pot apropia de ceva cand plec si nu sa raman cu nasul lipit de vitrine.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo Ella, daca produsele nu sunt originale poti sa nu le ridici (te lasa sa deschizi coletul sa le verifici) si sa faci chargeback la paypal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
E buna si varianta asta dar ar trebui sa le verific cu atentie si mai ales sa le testez ori vamesul nu cred ca sta atata timp pana ma edific eu. nu's ce sa spui.
ps.; acu' am alta problema, nu-mi gasesc cardul embosat, asa ca parca vad cu nu mai pot pleca pt ca nu am cu ce face plata biletelor de avion si hotelul. Nu's cum de mi se intampla numai mie dar vorba sotului meu "ar trebui sa iei ceva pastile de memorie sa nu mai fii asa imprastiata si sa uiti ce faci cu lucrurile". Capul mai urmeaza sa-l pierd..... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ella intre 18-22 dolari canadieni.
|
|
|
![]()
|
|
Merci, Cleo!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:28 AM |
|