![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ela, nu am vrut sa te sperii, am zis si eu ce am citit pe ici pe colo si exact cum zice Neith, sunt opinii de ambele baricade. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am incredere in nasul tau de expert MAC (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Dimineata cand am inceput sa ma aranjez, m-am uitat la farduletele mele pentru ca's luate din 2 surse diferite, respectiv 2 vanzatori. Eii sa stiti ca is mici diferente la scris pe spatele cutiutei. Acu' nu's ce sa spun care cum, pe ambele scrie provenienta "Canada", ambele au un cod dar scrisul e diferit asa cum spuneam, daca am timp fac poze si le pun.
Inca nu pot spune daca is fake-uri sau nu, deci nu cred ca ma pot pronunta imediat in privinta celor comandate de pe acel site. Doar atunci cand voi avea ocazia sa le achizitionez din magazin, da, atunci voi fi in stare sa fac diferente clare. Dar sper ca totul sa fie ok, pt. ca, logic, cand ai un magazin virtual si ai tot interesul sa vinzi deci sa ai si un mic profit, nu-ti dai singur in cap sa incepi sa vinzi fake-uri si sa afirmi ca's originale. Parerea mea......cu ocazia asta incer sa ma autosugestionez ca nu am aruncat banii aiurea. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
tipa asta vb dspre diferenta dintre mac fake si cel original
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/A-q66a-lG1M&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/A-q66a-lG1M&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> This post has been edited by LostWhispers: Feb 10 2009, 11:03 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Nu am sonor la comp-ul de la servici. Dar tipa spune ca cele orig. au oglinda si buretel de aplicat fardul?
Lost, ma poti lumina daca ai putin timp? |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
cele fake au oglinda si buretel si numele nu apare , iar cutiuta e un pic altfel mai bombata. Diferenta de pigmentare e mare. Nush de unde l a luat de pe ebay dar e o diferenta enorma.
pensule:<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HdJQQvMRhvE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HdJQQvMRhvE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> This post has been edited by LostWhispers: Feb 10 2009, 11:41 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am 3 farduri MAC, 2 de pe strawberrynet si unul din Viena de la magazin, pe spate sunt absolut identice, numai numele nuantei difera.
Poate ne zice romi mai multe, ea are ce analiza big time. Ma uitam acuma ca fiecare site mac online nu livreaza decat in tara in care exista aceasta firma. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Bai, asa de marginalizati om fi, dar really, incep sa ma simt frustrata. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu esti singura Walpurgik eu mor de nervi cand ma gandesc, (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) au o politica bine pusa la punct si cu toate astea nu gandesc ca e spre binele lor sa se extinda, mai stau si ma gandesc atatea mall uri si nimeni se gandeste sa i aduca macar in 1 sau 2 din orasele mari , eu garantez ca s ar vinde ca painea calda chiar as pune pariuri.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ce-i gandit la ei ca strategie de marketing probabil ca are un rost la asa companie de mare. Nu degeaba fac multe limited editions, starnesc psihologic atatea suflete ca produsele sunt sold out in cateva ore. Stiu ei ce stiu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Preturile sunt destul de mari si, cu toate astea, nimeni nu se plange atat de mult, mai degraba cu lipsa produselor decat de preturi... Si e manie worldwide, nu stiu cum au reusit asta atat de bine. Ok, sunt bune, vad si testez asta, dar mai sunt si altele... sunt f exclusivisti.
Romi, parca te-am intrebat, tu de unde ti le comanzi? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
La majoritatea am facut deppoting, dar obligatoriu trebuie sa scrie numele fardului, la cele false e doar un numar, cele reale toate un nume(naked lunch, brule, all that glitters etc) plus finish-ul fardului : satin, matte, veluxe pearl, lustre, etc si gramaj 1,5
In afara de colectiile speciale, fardurile se vand la bucata si nu au pensula sau oglinda. Nimeni nu o sa va poata vinde un fard MAC mai ieftin de 10$( asta-i pretul aproximativ la care il iau make-up artisti cu 40% discount) si multi iau si ptr vanzare de obicei isi adauga un mic comision; daca un deal e prea bun sa para adevarat probabil ca asa si e Eu le iau din Sua de pe www.maccosmetics.com, nu, nu livreaza in afara sua, eu am lcouit pana recent acolo si familia mea e inca acolo, le comand , ajung la ei si ei mi le trimit aici |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inteleg, esti norocoasa atunci. Si te-ai intors, cum rezisti in Romania? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:14 PM |
|