![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, mie nu mi se pare diferenta de pigmentare enorma. Chiar si tipa zice ca e o diferenta abia sesizabila. Ella, ca sa te ajut, o sa punctez ce am retinut eu din filmulet:
* mac original - nu are oglinda sau aplicator, mac fake - are oglinda si aplicator la baza cutiutei *mac original - numele firmei este scris subtire si nu foarte evident, mac fake - numele este scris bolduit, si sare in evidenta *mac original - fardul sinks in la mijloc (daca ai vreun ruj la cutiuta pe care il aplici cu degetul o sa vezi ca la mijlocul ajunge mai jos decat marginile dupa un timp, exact de asta vorbesc ), mac fake - sinks in pe margini, adica e usor ca un dome *mac original - pe spate scrie numele culorii si descrierea, mac fake - e un sticker cu un numar |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Ma frapeaza inca preturile si rautatea gratuita, si abia dupa ce am stat cativa ani afara imi dau seama ce inseamna diferenta de civilizatie, din pacate cu sens negativ pentru noi ca natie
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se vede ca inca nu mi-am baut cafeaua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am uitat de post-ul lui walpu si mi-am recitit post-ul meu de vreo 3 ori, nu intelegeam la ce se refera romi cu rautatea gratuita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuze am ascultat filmuletul in graba , Jo mersi ca m ai corectat.
This post has been edited by LostWhispers: Feb 10 2009, 02:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Romi, toate caracteristicele pentru un fard Mac orig. pe care le-ai punctat, se potrivesc fardurilor mele. Singura diferenta e urmatoarea:
- MAKE-UP ART COSMETICS TORONTO. LONDON WIK380 @ MADE IN CANADA/ M250 - MAKE-UP ART COSMETICS TORONTO. LONDON @ MADE IN/FABRIQUE AU CANADA |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
nu cred ca e mare lucru diferenta respectiva, probabil facute in ani diferiti , cred ca sunt originale
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) urmeaza sa ma conving ca si cele pe care le astept sa fie ok. Pe aeroport in dutty-f. oare gasesc Mac? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zau de nu-mi fac stoc de farduri daca le gasesc la pret acceptabil!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ella, la mine scrie ca in exemplul 2. Si eu cred ca primul e fabricat mai demult. In aeroport nu gasesti, ca nu sunt MACstores. Astia nu-si vand produsele decat la reprezentantele lor si nu in drogherie.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Uf, m-a luminat topicul asta si mi-am tarat barbatul in magazinul MAC din bruxelles. M-am dus mai ales ca sa retin diferentele fine de design al cutiutelor de farduri originale magazin online. fake, si sa-mi confirm ca sunt f scumpe in Europa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Spre maxima mea surprindere insa, nu sunt atat de scumpe. Bine, sunt mai scumpe decat in SUA in mod cert, dar pana la urma nu castigam mare lucru daca comandam de pe siteuri si plateam transportul.
Asa ca mi-am construit 2 truse cu refilluri pe nuantele pe care le folosesc cel mai des. Swimming l-am luat singurel, acum regret pt ca a costat 15 euro, in timp ce refillurile sunt 11.50 euro unul, iar cutia goala de patru era 5.50. Deci mai bine luam o cutie goala in care asezam swimming si mai incolo cand ma mai decideam la alte nuante, mai completam (si asa mi-am socat sotul care era pierdut printre zecile de nuante de sMACuri si nu pricepea la ce ne trebuie atatea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ). Am pozat pt Ella si fundul cutiutei de fard, care confirma ca ce ai tu acasa e original. Tind sa cred deja ca si cele de pe siteul AWC sunt ok, nici pretul nu e chiar atat de mic fata de the real thing... (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC07671.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC07661.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC07665.jpg) This post has been edited by claudia_electra: Feb 10 2009, 09:28 PM |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi se pare foarte distractiv ca ai cumparat MAC Made in Canada in Europa si eu am cumparat in Canada, Made in Italy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Eu imi doresc unul care aici nu se mai gaseste, oare prin Europa o mai exista? MAC Mineralize Eye Shadow Duo-FLESH GREEN MIX |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 08:16 PM |
|