IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
claudia_electra
post Feb 10 2009, 09:37 PM
Post #221

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

La cele mineralizate nu m-am uitat, dar negresit ma uit cand merg data viitoare!
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Feb 10 2009, 09:43 PM
Post #222

Musafir

merci frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

intre timp am controlat si ce scrie pe ruj: asta este Made in Canada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 11 2009, 01:33 AM
Post #223

Musafir

Claudia, ce frumos e swimming (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu ne pui o poza cu un machiaj cu el (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 11 2009, 10:42 AM
Post #224

Membru de Onoare

Tare as vrea sa va pun, dar desi va urmaresc indeaproape si tot sper sa invat, inca sunt penibila la pictat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . De dimineata am folosit deja jucariile noi si speram sa fac si eu ceva similar cu ce faci tu zilnic, dar nu stiu, cred ca sunt hopeless...forma aia ascendenta pe care o dati voi fardului spre exterior mie imi iese "rupta" cumva cand deschid ochiul, arata f ciudat. Oi avea eu ochi ciudati sau zero barat talent. Nu stiu sa ma machiez decat intr-un singur fel.

+Quote Post
walpurgik
post Feb 11 2009, 10:46 AM
Post #225

Musafir

Clau, daca ai dome brush (aia mai fluffy si mai lunga asa) incearca sa omogenizezi culoarea de pe pliul pleoapei si n-o sa mai para asa ceva rupt si incearca sa adaptezi fardul ascendent, dar potrivit formei ochilor tai, mergi pe conturul lor natural, nu te stradui sa para ca la altii.
Achizitiile tale sunt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , niste culori superbe, sunt sigura ca o sa reusesti.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 11 2009, 10:55 AM
Post #226

Membru de Onoare

Diseara nu e perpatul acasa, am sa va arat eu ce e aia esec intr-ale machiajului (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Am sa pozez cat de aiurea imi iese si faceti tuturial online cu mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
ELLA33
post Feb 11 2009, 02:39 PM
Post #227

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Claudia, imi "saliveaza' ochii privind farduletele tale. Dom'le dar ce culori is in prima trusa ca din ce vad eu parca e silver ring, beaute market.....oricum, daca ai timp, enumera-le te rog, sunt asa de frumoase! Iar refill-ul se poate achizitiona din magazin? Oricum, iti doresc sa te bucuri cat mai mult de farduletele tale. Si la cat mai multe!
ps: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vad ca ai un super aparat de ai putut poza clar spatele cutiei, eu m-am chinuit aseara si nu am reusit sa fac o poza in care sa se poata distinge scrisul.

+Quote Post
Jo
post Feb 11 2009, 02:41 PM
Post #228

Musafir

Ella, nu-ti trebuie super aparat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti trebuie doar sa folosesti functia macro, pe care majoritatea aparatelor o au (chiar si unele telefoane). Refill-urile, din cate stiu eu, se pot lua din magazin.

+Quote Post
Cindy
post Feb 11 2009, 02:45 PM
Post #229

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si mie mi se par superbe culorile fardurilor luate de Clau!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De-abia astept sa vad poze cu ele pe pleoapele Claudiei!

This post has been edited by sweet_girl: Feb 11 2009, 02:46 PM

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 11 2009, 04:13 PM
Post #230

Membru de Onoare

peer pressure (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . multumesc ca-mi impartasiti gusturile, diseara singurica acasa am sa ma ghioc cu culorile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ).

ella, aparatul e un dezastru (nu era initial, dar i s-a stricat sistemul de lentile, apare o pata neagra in cadranul nord-vest), vreau sa cumpar altul mult mai bun inainte sa apara pe lume urmatoarea consumatoare de farduri din familie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .

+Quote Post

60 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 01:29 AM