![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca aveti dreptate si eu sant sigura ca nu ma pricep sa fac poze mai bine zis sa-l reglez ....l-am tot gadilat, am schimbat fel de fel de optiuni dar trebuie sa mai exersez. E drept ca nici nu ma omor sa fotografiez si nici sa ma pozez.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce parere aveti de rimelurile de la Mac , m ar tenta unul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cele care aveti asta: cum se (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/yhst-13920677001281_2041_60279028.jpg) vede pe pleopa rezista , e mai bun decat un fard, are mult sidef? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Lost am citit la Paula ca Pro Lash Mascara si inca una ZOom Lash sunt bune (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am eu un tub cu pictura de-aia de la ei, n-are mult sidef al meu, se intinde bine si sta acolo unde-l pui.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Rimelurile de la Mac sunt foarte bune pentru pretul lor
Paint-urile sunt bazele de ochi originale,eu prefer paint-pot-urile deoarece am pleoapele mai uscate si sunt mai cremoase astea din urma, si mai usor de controlat cantitatea care o folosesti |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pun aici ce a zis asistenta de pe site ul mac despre nuantele pieli, mie una mi a prins foarte bine sfaturile ei. Am NW20.
Sara: At MAC we use an Artist's colour wheel to assist us in determining warm/cool. It places yellow skin undertones into the cool category and pink skin undertones into the warm category (prob the opposite what you're used to with other brands). NC (neutral cool) is neutral beige with golden undertones. NW (neutral warm) is neutral beige with pink undertones. The numbers indicate the level of darkness--for NC15 is one of the lightest and NW55 is one of the darkest. I recommend NW15 if you are very fair, or NW20 if you are moderately fair. The NC shades may be too sallow for you if your skin has pinkish undertones. I would say NW20. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Claudia, imi "saliveaza' ochii privind farduletele tale. Dom'le dar ce culori is in prima trusa ca din ce vad eu parca e silver ring, beaute market.....oricum, daca ai timp, enumera-le te rog, sunt asa de frumoase! Iar refill-ul se poate achizitiona din magazin? Am intors cu fundul in sus fardurile (toate sunt refilluri ale mele, le-am cumparat atunci si mi le-a si pus in cutia goala) si sunt botezate asa: mov deschis: Beautiful iris mov inchis: Fig.1 negru: Nehru gri: Electra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bleumarin inchis: Contrast maro: Twinks roz: Da bling galbui:Rice paper |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, sa stiti ca m-am documentat. Puneti bani la ciorapel, Mac a semnat precontract de inchiriere cu cocoru, deci sunt sanse sigure ca din decembrie sa ne cumparam sMAC-uri chiar din Romanica noastra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (deja stiu ce vreau de craciun - 3 craciunuri de-acum incolo).
|
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yuhuuuuuuuuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Stiu ce o sa fac cu salariul din noiembrie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:49 PM |
|