![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
In Romania is in stare sa pufaie pe nari daca te duci doar sa te uiti de ex, sa foloseasca toate dozele de mostre pt ele, eventual sa si dispara cateva. La noi, la tm, abia se deschide zara, apai pana a aparea MACu' aici, ma mut io colea.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai de aia zic. Ca si la Sephora se uita stramb fatucile alea la mine... Cred ca am moaca de sarantoaca, nu de alta. Sau de furacioasa...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Nu cred ca e mutra noastra...ca si la mine se uita urat...si cand am fost in Paris nu stiau cum sa ma mai serveasca sau sa ma faca sa incerc toate mostrele...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Aceeasi atitudine o au si la Constanta la Sephora.
Ziceati ca se deschide magazin MAC la noi? Ce bine ar fi ca piticii mei se simt cam singurei, vor ceva prospaturi printre ei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Banuiesc ca in Bucuresti. Caut prin topic, cred ca s-a discutat deja despre asta. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Althe, in viitorul COCOR. Cica ar fi semnat precontract, nu e 100% sigur. Eu pana nu-l vad deschis inca am dubii.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Is foarte misto swatchurile Karlei, stiam de ele, problema mea cu ele e ca le-a dat pe texturi in loc sa puna fardurile din aceasi categorie cromatica impreuna sa vad si eu care is dubluri, ca are si Mac o tona care se repeta
sa inteleg ca nu e vorba de Cocorul de langa unirii? Cum iti spuneam eu stiam de vestea cu Mac de mai bine de un an, intre timp am observat ca nu a mai aparut nimic, sper sa vina si aici, insa vremurile astea de criza, tocmai citeam zilele trecute ca Estee Lauder(de care apartine si MAc) concediaza cateva mii de angajati... nu prea suna a extindere, nu? pe de alta parte de fiecare data cand ajung la sephora pare plin de lume..nu stiu cate cumpara..mor de ciuda ca nu au gene din par natural decat de plastic .... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, cum ti se pare beauty marked, am vazut ca arata superb in cutiuta, dar ca iese un banal negru intins pe piele. Asa-i? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
romi, ba da, de Cocor de langa unirii e vorba. Nu mai stiu sigur daca a fost cumparat de altcineva sau daca proprietarul e acelasi, insa proiectul este pentru un Mall exclusiv cu produse de lux, destinate oamenilor cu venituri mult peste medie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Romi, eu am sunat in toamna la EL Romania sa intreb cand aduc MAC si mi-au spus ca nu stiu nimic.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cica ar fi secret deocamdata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 11:39 AM |
|