IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
walpurgik
post Feb 18 2009, 10:19 PM
Post #261

Musafir

In Romania is in stare sa pufaie pe nari daca te duci doar sa te uiti de ex, sa foloseasca toate dozele de mostre pt ele, eventual sa si dispara cateva. La noi, la tm, abia se deschide zara, apai pana a aparea MACu' aici, ma mut io colea.
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Feb 18 2009, 10:29 PM
Post #262

Musafir

Tocmai de aia zic. Ca si la Sephora se uita stramb fatucile alea la mine... Cred ca am moaca de sarantoaca, nu de alta. Sau de furacioasa...

+Quote Post
marioana
post Feb 19 2009, 08:33 AM
Post #263

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Nu cred ca e mutra noastra...ca si la mine se uita urat...si cand am fost in Paris nu stiau cum sa ma mai serveasca sau sa ma faca sa incerc toate mostrele...

+Quote Post
Altheea
post Feb 19 2009, 11:28 AM
Post #264

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Aceeasi atitudine o au si la Constanta la Sephora.
Ziceati ca se deschide magazin MAC la noi? Ce bine ar fi ca piticii mei se simt cam singurei, vor ceva prospaturi printre ei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Banuiesc ca in Bucuresti. Caut prin topic, cred ca s-a discutat deja despre asta.

+Quote Post
Jo
post Feb 19 2009, 11:48 AM
Post #265

Musafir

Althe, in viitorul COCOR. Cica ar fi semnat precontract, nu e 100% sigur. Eu pana nu-l vad deschis inca am dubii.

+Quote Post
romi79_2008
post Feb 19 2009, 05:37 PM
Post #266

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Is foarte misto swatchurile Karlei, stiam de ele, problema mea cu ele e ca le-a dat pe texturi in loc sa puna fardurile din aceasi categorie cromatica impreuna sa vad si eu care is dubluri, ca are si Mac o tona care se repeta
sa inteleg ca nu e vorba de Cocorul de langa unirii? Cum iti spuneam eu stiam de vestea cu Mac de mai bine de un an, intre timp am observat ca nu a mai aparut nimic, sper sa vina si aici, insa vremurile astea de criza, tocmai citeam zilele trecute ca Estee Lauder(de care apartine si MAc) concediaza cateva mii de angajati... nu prea suna a extindere, nu?
pe de alta parte de fiecare data cand ajung la sephora pare plin de lume..nu stiu cate cumpara..mor de ciuda ca nu au gene din par natural decat de plastic ....

+Quote Post
walpurgik
post Feb 19 2009, 05:47 PM
Post #267

Musafir

Romi, cum ti se pare beauty marked, am vazut ca arata superb in cutiuta, dar ca iese un banal negru intins pe piele. Asa-i? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 19 2009, 05:55 PM
Post #268

Musafir

romi, ba da, de Cocor de langa unirii e vorba. Nu mai stiu sigur daca a fost cumparat de altcineva sau daca proprietarul e acelasi, insa proiectul este pentru un Mall exclusiv cu produse de lux, destinate oamenilor cu venituri mult peste medie.

+Quote Post
Altheea
post Feb 19 2009, 05:56 PM
Post #269

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Romi, eu am sunat in toamna la EL Romania sa intreb cand aduc MAC si mi-au spus ca nu stiu nimic.

+Quote Post
Jo
post Feb 19 2009, 05:58 PM
Post #270

Musafir

Pai cica ar fi secret deocamdata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

60 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 11:39 AM