![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Gasesti in Mall-ul din Budapesta pe nume ARENA PLAZA de langa Sala Sporturilor Papp Lazlo, e cam la 600 m de ea inspre o gara mai mica. Standul e chiar pe diagonala cu KFC. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc maine sa cercetez tot Mall-ul nou din Bucuresti de langa mine. Stand Apple au, ar trebui sa fie si M.A.C. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink, ce legatura este intre Apple si MAC? Sau e cam tarziu pentru mine si nu ma prind de faza..... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost o data pe la ei la stand insa erau cam gol, toti imbracati in negru, it was kinda spooky- eram pe fuga si n-am apucat sa-mi iau nimic. Acu nu cred ca mai ajung la Budapesta prea devreme, asta pana nu-mi iau carnetul, masina si tupeu sa conduc pana acolo.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pink, ce legatura este intre Apple si MAC? Sau e cam tarziu pentru mine si nu ma prind de faza..... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu are, teoretic, dar daca au ajuns cei e la Apple cu stand in Mall (veniti din USA & co.) m-am gandit ca s-a mai deschis si altceva din USA dar pentru fetite: M.A.C.! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Ahaaaa, acu' am inteles! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar nu cred ca sunt sanse sa-i gasesti la noi. Am googalit un pic si cica s-ar gasi de vanzare la o scoala de make-up din bucuresti. Nu stiu ce sa zic... or fi pe bune?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
De ce n-ati zis macar cele din Bucuresti ca va puteam aduce eu asta vara cand am venit in Romania (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Chiar am vrut sa aduc asa la intalmplare niste culori care imi plac mie eventual, poate gasesc persoane amatoare si apoi mi-a fost teama sa nu raman cu ele pentru ca nu stiu asa multe persoane de MAC si in plus nu cred ca sunt singurele produse de machiaj bune.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu de vreo ora ma uit pe macpro.com si nu pot sa nu salivez la ce nuante superbe sunt (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Aruncati o privire pe strawb., au primit culori noi, eu am dat aseara o comanda. Mi-am ales 3 culori.....nu ma mai satur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Lost, am intrat si eu pe macpro.com si nu recunosc nici un fard de acolo, nu cred ca sunt cele originale. Plus ca sunt foarte putine in comparatie cu site-ul oficial, maccosmetics.com! Sa vezi acolo cum n-o sa te mai saturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ella, am vazut ca s-au aprovizionat bine pe strawberry, stateau prost la capitolul asta. Un sfat pentru fetele care comanda mac de pe strawberry, verificati nuanta si pe site-ul oficial, cei de pe strawberry nu redau bine nuantele si in plus nu fac descrierea texturii (frost, matte, veluxe, satin etc) later edit...am mai scotocit pe macpro si le-am gasit pe toate, nu stiu in ce intrasem dar imi aparusera doar cateva farduri |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine nu merge maccosmetics.com dar am mers pe maccosmetics.co.uk si de acolo Usa, aia pot cumpara direct de pe site (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Thx atheea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce ma incanta pe mine e ca au o paleta de culori ca oricat de sucit ai fi tot iti gasesti si nu o nuanta ci de la 5 in sus (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ella pe strawberry am vazut si eu marfa dar nu mi place nici o culoare la fardurile de ochii , insa pe site am vazut un negru midnight superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si nu numai |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:23 PM |
|