![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parca am vazut pe undeva ca il aplicau si peste lipiciul ala duo, tare dubios (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Nu am folosit glitter desi am si eu 2 nuante....dar mare atentie nu e eyesafe adica il pui pe proprie raspundere pe pleoape, daca cade in ochi poate sa zgarie retina..multe fete il folosesc cu duo lipiciul ptr gene(am si eu) , orice lipici ptr gene e bun si il pun in genere sub ochi nu deasupra....sa nu folosesti pensulele obisnuite ptr glitter sunt f greu de curatat , un qtip e mai bun
eu folosesc mixing medium ptr pigmenti cand ii folosesc umezi, inainte sa -l cumpar foloseam produse speciale ptr ochi gen visine Melon si Old Gold =pure love o sa vezi, old gold e o culoare care nu poti sa o gasesti la vreo alta firma....in seara asta am niste invitati poate am timp maine de nsite swatchuri cu pigmentii mei |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Mi s-a pus pata pe fardul vanilla de la MAC. Am pigmentul, dar mi se pare prea sclipicios, cel putin pentru machiaj de zi. Credeti sa s-ar potrivi cu ochii mei negrii? Daca il are cineva, ceva pareri? Ca pe makeupalley erau destul de incantate fetele...
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Depinde cu ce-l combini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Avand in vedere ca e o culoare neutra, merge la orice culoare de ochi (asta asa, dupa logica mea, sa ma contrazica fetele care au si ceva teorie in materie de culori daca stau altfel lucrurile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Mie mi s-a pus pata pe Mylar, da` rau rau de tot! Si blanc type imi cam surade. Cand ma intorc in bucuresti ma duc sa dau iama in ele, cu ceva tot plec eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Am trimis si eu urmatoarea intrebare la MAC:
"I know that there is no MAC store in Romania, but there is any other partner that sells MAC products in Romania? Or is there any online shop that delivers to Romania?" si am primit raspunsul asta: "Dear Oana: Thank you for taking the time to email us at MAC Cosmetics Online. While we are currently underway with global expansion of our online sites, at this time we do not ship to Romania. We certainly understand the importance of this service to you and wish to assure you that each request received is taken into consideration as we continue to expand internationally online. Since we are eager for you to begin to enjoy the benefits of MAC products, may we suggest that you contact a retail store in your country you can visit or call to see if they will ship to you. You can find our store locator on our homepage. Most stores will accept phone orders for mail delivery. If there is no counter location in your country, you have the option of calling our West Soho location in London to place a phone order at 44-207-534-9222 or fax at 44-207-439-0502. We hope you will continue to visit us at MAC Cosmetics Online. If we can be of further assistance, please let us know. If you would like to speak with one of our representatives at any time, please call 1-800-588-0070. Sincerely, David MAC Online Tech" Deci nu prea cred ca o sa fie curand in Romania...si chiar sa sun pana in Anglia nu cred ca iese tare ieftin..poate de le skype, trebuie sa vad. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai ce ziceam mai sus ca inca nu e publica chestia, adica nu a fost nici o declaratie oficiala. Si cei care se ocupa de public relations nu au voie sa dea astfel de informatii.
Eu nu vad de unde ai dedus din mailul ala ca nu o sa se deschida in Romania. Ala mi se pare un raspuns standard care zice sa comanzi din Uk daca nu exista Mac in tara in care traiesti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Vai ce fain e albastrul ala navy Pitigoi, asa si nu se gasesc nicaieri pigmenti d-astia Mac. Bestial arata culorile.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e frumos, am uitat sa va zic, la machiajul ala cu el, de la jurnal, l-am folosit peste o baza de culoare inchisa. Am dat cu ud primer, apoi cu un creion moale negru sau maro, pe care l-am intins frumos cu pensula si apoi am pus albastru.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Am incercat din rasputeri sa fac swatchurile cat mai relevante dar aparatul caca
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0577.jpg) (IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0576.jpg) (IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0575.jpg) Astia sunt doar pigmenti , fara baza, uscati, am pus doar culorile care nu le-a pus pitigoi Prima poza, primul rand de la stanga la dreapta platinum, cornflower, full force violet(yacks e cred ca cea mai dificila textura cu care am lucrat vreodata), basic red all girl, fuchsia, neo-orange pink pearl, violet A doua poza, de sus in jos: old gold, vintage gold, golden olive, chartreuse, emerald green A treia, de sus in jos:Golden lemon, naked( ce nuanta superba, neutra dar are un sheen deosebit, exact nuanta pleoapelor) Vanilla, Tan, Melon |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt cam intunecate pozele, dar din ce-mi dau seama imi place tare mult old gold si melon(am si eu vintage gold, e auriu verzui masliniu), oricum cred ca sunt toate superbe, sa le folosesti cu placere (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:20 AM |
|