![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de confirmari.
Romi, am vazut si inca cum (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) insa pe noi ne impiedica agitatia din lipsa posibilitatii unei comenzi. Acum cativa ani nu eram cu movul, ci mai mult cu rozul si mi se potrivea de minune. Vad ca predominanta cromatica a colectiei sunt tonurile fragede de roz. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bon, sa pun si eu cateva impresii despre ce mi-am luat:
Blot Powder - Medium - nu sunt deloc incantata de ea. Este foarte prafoasa, iar daca am pielea dezhidratata catusi de putin e dezastru. Pudra ce am avut-o de la Clinique a fost incomparabil mai buna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) era asa fina si lasa pielea asa smooth, oh, I miss it already. In plus, nuanta Medium este mega deschisa pentru tenul meu!! Io nu inteleg cum numeroteaza astia de la MAC nuantele...ar fi trebuit sa imi iau Medium Dark la tenul meu extra-palid? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ES - Humid - super misto, de asta sunt cea mai incantata. E o nuanta f deep de verde si chiar si asa fara primer se vede excelent, are mult pigment. In plus e asa matasos cumva (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ES - Greensmoke - misto si asta, se vede insa ca are alt finish...nu e asa intens , e f bun insa pt combinatii...presimt ca o sa il utilizez mult. Pigmentii nu am avut timp sa ii testez, o sa revin dupa ce ma mazgalesc si cu ei |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am citit de blot powder ca e pentru super oily, fetele de pe makeupalley sunt foarte multumite ziceau ca si 3 ore tenul e foarte mat , apoi au nevoie iar de o impospatare,acum stau si ma gandesc ca eu pe langa ele il am uscat , eu daca ma dau cu cea de la Guerlain 6 ore n am nimic rezista se vede mat si nu pot zice ca nu il am gras in zona T. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu cred ca medium dark ar fi mers sau dark chiar pt un efect de bronz. Eu urasc sa foloses o pudra care nu mi adauga un plus de culoare fetei mai ales ca eu sunt palida, simt ca nu as avea nimic pe fata. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Pudra blot powder nu e ptr culoare, sg ei rol e de a matifia tenul gras
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai am citit si eu despre Blod Powder ca absoarbe f bine sebumul si asta a fost motivul principal pt care am luat-o. Dar la naiba...si Clinique absorbea chiar f bine si nu era asa prafoasa domle (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Romi, nu o fi ea pentru culoare, dar din moment ce e pe nuante si imi face tenul mai palid decat e, ma gandesc ca trebuie aleasa dupa nuanta totusi , nu??? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Humid imi place si mie foarte mult, de multe ori il folosesc doar pe post de eyeliner
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
187 La prima spalare a pierdut par. MULT. M-a enervat, tot spalam la ea si tot curgea par. Plus la prima aplicare pe fata, mi-a facut barba, a trebuit sa le culeg cu penseta. La a doua spalare insa daca a pierdut 2 fire cel mult. Sper sa nu se mai intample. In rest, despre functii n-am nimic de comentat. Arata foarte frumos fdt pe fata aplicat cu pensula asta, sunt foarte multumita la capitolul asta.
ES Mylar Ma asteptam sa fie ceva mai pigmentat dar e ok. Foarte misto pentru highlight, dar si ca all over shadow arata bine. O sa pun o poza la jurnal. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Deci m-am machiat azi dimineata cu Humid, pe la ora 10. Acum la ora 2 deja mi s-a strans tot fardul in pliuri si arata groaznic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sper sa am rezultate mai bune cu primer pe dedesubt ca daca nu io ma dezic pe veci de MAC-uri (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cu fardurile Artdeco nu am nici o treaba sa se adune pe pleoapa sau ceva de genul, atata doar ca nu prea au pigment (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, viu si eu picata din cer: ce e ala primer, de unde se cumpara si cat costa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Habar nu am, eu nu folosesc decat creion, fard si rimel si n-am probleme cu machiajul. Abia dupa vreo 8 ore se strange nitel fardul, iar creionul e intact. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie citeste si pe la celelalte toapice despre machiaj ca s-au scris volume despre primer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E o baza de machiaj care il tine mai bine pa uochi, io asa am inteles. Mie acu imi trimite Jo unu pe care l-o luat de la Sephora. Mai multe nu stiu, io merg pa mana fetelor pricepute, ele zic si io execut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:13 PM |
|