![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Si mie mi se strange, uneori chiar si daca am primerul de mare valoare de la Guerlain.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce aiurea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cu orice fard Clau sau doar cu MAC? Ca eu cu alte farduri nu am mai patit sa fiu sincera.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu cu toate, cred ca tenul meu nu e asa simpatic...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Probabil ai pleoapele uleioase si atunci cu atat mai mult se strange fardul...personal nu mi s-au strans niciodata pe ochi fardurile Mac, iar de cand folosesc paint-pot MAc ramane machaijul exact cum il pun dimineata pana seara
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pleoapele le am uscate, chiar tre sa folosesc creme f hidratante pentru ochi. Acu nu stiu ce sa zic, poate si textura lui Humid e de vina, dar repet, n-am nici un interes sa mint, cu alte farduri nu am mai patit.
|
|
|
![]()
|
|
Habar nu am cum am pleoapele, cert e ca am o obsesie pt ridurile de la ochi asa ca ma dau seara cu uleiuri, iar dimineata cu crema, asa ca nu e de mirare ca se ingrasa (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nici mie nu mi s-a intamplat dar o sa fac o proba exact cu Humid maine
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fara primer fardurile M.A.C. rezista la mine vreo 4 ore iar cu primer 8 ore. Nu mai mult.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi-o rezistat azi vreo 5 ore inainte sa mi se adune tot mega aiurea. Cu creion pe dedesubt pe post de baza. Maine primesc si primer-ul, o sa ma pronunt si in privinta lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu am mai zis, imi plac fardurile de ochi M.A.C. pt varietatea nuantelor si intensitatea culorilor nu pt ca ar rezista mult. De-asta prefer sa iau de la ei doar culori mai deosebite, chestii mai speciale cum ar fi trax (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:58 AM |
|