IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
romi79_2008
post Feb 28 2009, 09:43 AM
Post #341

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Prima parte a comenzilor facute in februarie
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0590.jpg)
165 ptr highlight si 214 ptr smudge din colectia BBR + 2 paint pots Bare study si Painterly
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0591.jpg)
Cele 4 paint pots care le am -love- de sus , stanga spre dreapta Bare study-bej sidefat, Mossscape - verde, Painterly -culoarea pleoapelor-mat, Perky peachy -pink satinat

(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/IMG_0592.jpg) swatchuri
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Feb 28 2009, 11:21 AM
Post #342

Musafir

Romi, I hate you! Deja nu mai am bani deloc, decat de mancare si de scos o masea de minte... si tu ma faci sa-i cheltui si pe aia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Painterly ala e demential!

Asa, eu trebuie sa revin cu un review despre Mineralize Skinfinish:
Ieri cand l-am primit nu m-a impresionat foarte tare. L-am incercat peste fdt si nu mi s-a parut cine stie ce (poate si din cauza pensulei, am descoperit ulterior ca, desi strangea foarte bine produsul, nu ajungea nimic pe piele - I don't own a kabuki (yet)). Nu l-am mai incercat dupa demachiere ca n-aveam chef sa ma mai spal odata, iar in alta parte eu nu-mi dau seama de efecte (ex: pe incheietura mainii). L-am incercat azi dimineata in schimb, inainte sa ma spal pe fata (i know right? dar totusi, nu voiam pudra-fdt si iar pudra) asadar aveam tenul destul de shiny dupa noapte.
Pro's
- Arata FOARTE natural!
- Pentru cineva cu un ten bun (as in fara 1000 de semne care trebuie acoperite) e minunat folosit singur.
- Are o acoperire light (cred ca se poate ajunge pana la medium daca te straduiesti)
- Absoarbe foarte bine sebumul
- N-are deloc aspect de pudra compacta pe fata (adica n-arata ca faina)
- Lasa fata foarte fiiiinaaaa
Con's
- daca ai zone mai uscate sau te cojesti (asa ca mine) e un big NO NO - le scoate in evidenta foarte tare (ca orice pudra de altfel)
- e enervant ca nu are un loc pt un aplicator ceva si o oglinda, daca il porti dupa tine prin oras pentru mici retusuri trebuie sa cari si o pensula (thank god ca am luat-o pe aia retractabila de la Sephora - works very nice cu MSF) si o oglinda.
Cam atat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poze cand mi-oi lua cablu.

+Quote Post
romi79_2008
post Feb 28 2009, 11:42 AM
Post #343

Dependent

Jo, eu folosesc vara MSFN ptr ca se oxideaza putin si e mult mai usor fata de un fond de ten normal. Pun o crema cu spf, primer, anticearcan si MSFN . daca ai pete uscate insemna ca crema care folosesti nu-si face treaba , nu ti-e potrivita.
Da nu ti-ai cumparat setul de italian badger de pe coastal scents? nu are buffer brush in el? poti sa incerci sa folosesti si 187

+Quote Post
Jo
post Feb 28 2009, 12:11 PM
Post #344

Musafir

romi, ma cojesc din caza retin-a-ului. Eu am tenul mixt si se cojeste fix in zonele grase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La dome powder brush te referi? Nu mi se pare ca prinde prea bine MSF-ul, eu in general o foloseam la pudra pulbere. In schimb, sunt multumita de cea de la Sephora. Pentru mine e cam... transparent MSF-ul ca sa-l folosesc singur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 28 2009, 12:20 PM
Post #345

Musafir

Eu din cauza asta am ezitat sa imi iau SFN, pt ca eu chiar am nevoie de acoperire maxima. Momentan imi incarc fatza cu o gramada de chestii ca sa arate cat de cat omeneste si tot nu sunt multumita. Folosesc Colorstay + o crema coloranta uniformizanta + pudra matifianta pe zona T + blush sau bronzer + meteoritii de la Guerlain si nu stiu unde s-ar justifica folosirea lui SFN in toata schema asta.

+Quote Post
Jo
post Feb 28 2009, 12:25 PM
Post #346

Musafir

Eu am inlocuit pudra cu MSF (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Feb 28 2009, 12:33 PM
Post #347

Dependent

Si eu am ten combinat acneic...deci stiu ce inseamna sa ai acnee lunar plus urme mai vechi si pete si in general optez ptr o acoperire medie spre full dar totul depinde de aplicatia anticearcanului
la asta ma refer, da o acoperire mult mai buna http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...brush-large.cfm
Foloseste mai rar tratamentul, daca se cojeste fata e clar ca nu-i prieste ceva, plus un ten uscat prin diverse tratamente isi pierde din vitalitate
Angel eu as folosi asa, colorstay+pudra translucida/sau anticearcan + msfn.... +pudra matifianta (de fiecare data cand e necesar)+ blush+meteoritii ca highlighter ptr fata

+Quote Post
Jo
post Feb 28 2009, 12:38 PM
Post #348

Musafir

Romi, eu am setul Mini, n-are Buffer ala. Retin-a-ul il folosesc cam la 2-3 zile dar tot timpul ma cojesc in dimineata de dupa. + Alte creme cu efect exfoliant, deci e de asteptat sa ma cojesc asa. Oricum, tratamentul asta il folosesc pana da soarele mai puternic, deja se vad mari imbunatatiri pe fata mea, ma gandesc ca o fi chiar si mai bine peste 1-2 luni.

+Quote Post
angeldust
post Feb 28 2009, 01:10 PM
Post #349

Musafir

Romi tu ce anticearcan folosesti? Eu tot nu am dat de vreunul bun pana acum (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 28 2009, 01:22 PM
Post #350

Musafir

Cica e foarte bun cel de la ysl e 120 roni (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

60 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:57 AM