![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Romi, cam cat timp putem tine un fard MAC, am cateva mai vechi si nu stiu...
Azi fac o proba cu Humid, m-am machiat la 11:30 pe un ochi doar cu el si pe celalalt cu Naked Lunch pe post de baza. Pana acum e ok, sa vad la 4 si la 8 ore cum se mai prezinta |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am YSL, dar nu e asa revelatoriu. Nu acopera, are numai pigmenti de lumina si se zice ca diminueaza aspectul ridurilor. Eu in continuare par suparata/obosita din cauza ca mi se intrevad cearcanele. E primul an cand au devenit vizibile, inainte, in afara de ochi umflati nu aveam nici o coloratie sub ochi. Cu toata sinceritatea va zic ca de jumatate de an incoace au inceput sa se vada primele semne vizibile ale inceputului batranetii si supra stresului: primele fire albe, cearcanele, sistem imunitar din ce in ce mai labil, riduri fine incetatenite pe fata etc.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh...esti o norocoasa daca abia acum ai toate simptomele astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu le am de printr-a 12-a (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine, mai putin par alb, de ala nu stiu daca am ca ma tot vopsesc si nu apuc sa vad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Don't mock at me! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Las' ca ma urmezi tu in suparare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Eu folosesc Temptu, si daca la inceput eram impresionata, acum e doar ok.... mai e f bun si mac ala solid imi scapa cum se numeste
Ptr fata foloseste un anticearcan aceasi nuanta cu fondul de ten, dar solid are cea mai buna acoperire, il aplici si mare atentie cum aplici fondul de ten peste sa nu-l stergi , dupa fond de ten vezi unde si daca mai trebuie acoperit ceva dupa care fixezi cu pudra> la ochi e de preferat unul lichid ptr un aspect mai natural Cine are cearcane puternic colorate trebuie sa incerce corectoare(de culoare verde -rosu, orange albastru, etc) si pe urma anticearcan Eu am inceput sa colectez Mac in martie anul trecut deci nu am nici un an de la primul fard , insa am citit la alte fete care colectioneaza de ani de zile si au spus ca nici un fard nu li s-a stricat( rujuri, glossuri da) e f greu ca un produs pudra sa se strice, iar pigmenti cica nu au termen de expirare |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mersi, Romi! Primele le am din 2006 si ma temeam sa nu iasa din termen.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
La cele mineralizate nu m-am uitat, dar negresit ma uit cand merg data viitoare! Bulina, m-am uitat azi (cand am mai lasat o gramajoara de bani la MAC (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) si nu au FLESH GREEN MIX care iti place tie... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Romi, si ce folosesti pentru acoperire? Fdt si pudra tot de la Mac? Temptu banuiesc ca e corector?
Problemele cu tenul s-au mai estompat dar mie tot mi se pare cu efecte mai bune folosirea unor produse cu putere de acoperire medie spre mare. Daca folosesc ceva light, nu stiu daca e doar impresia mea, dar pielea pare doar colorata, iar imperfectiunile evidentiate. Acum folosesc tot Estee Lauder, fdt stick Max Factor pe post de corector, caruia tot am incercat sa ii gasesc inlocuitor dar am revenit la el si meteoritii care lasa un strat foarte fin si natural. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Cea mai buna acoperire mi=o da Estee lauder double wear, dar o acoperire buna a f de ten nu e intotdeauna ce caut, am impresia ca ma imbatraneste o acoperire full, in rest folosesc doar Mac am vreo-5-6 f de ten Mac diverse consistente.Mai imi place Mac hyper real nu din cauza acoperirii ci ptr ca contine niste perle care lumineza tenul + silicon , se intinde f usor(dar nu se mai gaseste decat in magazinele pro)si ma simt mai bine chiar daca se vede o urma, doua, dar cu acel glow al fetei, din nou spun totul depinde de pensula si tehnica, eu pensula normala ptr f de ten o folosesc f rar, folosesc 187 ptr stippling cand am nevoie de acoperire mai buna si 109 in rest
Jo kabuki e recomandata ptr pudra mineralizata pulbere se potrivestte ca o manusa ptr cea compacta incearca o pensula flat in genul celei care ti-am aratat-o temptu e o roata cu 5 nuante de anticearcan, folosesc cate 2, una nuanta fetei, una mai deschisa ptr ochi, vara o folosesc si pe a 3 a, e 20$, mai sunt paletele MUFE care contin si snticearcan si corector , 5 nuanate paleta 20$ Colectia de farduri mineralizate reapare in iulie cu o editie aniversara, nici o colectia mac nu sta ma mult de 6 luni pe site, in functie de vanzari unele dispar in cateva ore |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mi-am luat vineri un powder blush culoarea Mocha imi place f tare iar culoarea de pe site nu e reala cel putin pe monitorul meu si-un fard bleu, moon's reflection, imi lipsea culoarea iar bulinei fresh green mix ca la Toronto nu se mai gasea si aici norocul ei, l-am cumparat pe ultimul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:26 AM |
|