![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu nu stiu cum am tenul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (in afara de acneic si cu pori imensi...) dar movurile ma prind cel mai bine. Iar trax-ul asta are sclipiri aurii iar daca il aplic in strat mai gros pare maroniu, de-asta mi-e asa drag de el.
Azi am fost la MA.C. sa-mi fac lista pt luna viitoare (am voie la M.A.C. o singura data pe luna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) si spre surprinderea mea nu am gasit nici o culoare pe care sa mi-o doresc in viitor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Glossul 'moistly' e minunat, nu e lipicios, hidrateaza si rezista cateva ore, lucru nemaiintalnit de mine pana acum. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Cele care ati mai comandat de pe allcosmeticswholesale ati avut probleme la calcularea trasnportului? Eu am pus 4 produse, am ales first class(ala am vazut ca e cel mai ieftin la USPS) si mi-a pus trasnport de 100.000$ (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Si acum nu pot scapa de el. Daca scot un produs scade la 11$ (desi la USPS zice ca e 10$ un pachet de jumatate de kg) dar daca pun produsul inapoi urca iarasi la 100.000...
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmm, ciudat. Eu nu am avut probleme, dar am luat doua produse. Eventual scrie-le un mail.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Am rezolvat...banuiesc ca cele 4 aveau peste 1/2kg, iar optiunea care o alesesem eu la shipping nu accepta pachete mai mari de 1/2 kg. O sa ma coste cam 25$ transportul, asa ca sper sa merite (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . MI-am ales o pensula 219, un primer de la smashbox, blacktrax, si paleta warm eyes de 5 culori, ca are vanilla (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
No way cantaresc alea mai mult de jumatate de kg. SIGUR!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vanilla fardul! Eu vorbeam de pigment.
|
|
|
![]()
|
|
Pai primer-ul e ala de fata, si cica tubul e de sticla, ma gandesc ca e mai greu. Si probabil pun si cutia si ceea ce pun inauntru la gramaj...nu stiu..dar daca am ales alt tip de shipping sau scoteam un produs nu era problema...
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu cum arata primer-ul, dar nu face jumatate de kg nici cum.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Banuiesc ca era vorba de lbs nu kg? si atunci sigur depasesc juma de lbs Si da, fardul vanilla e diferit de pigmentul vanilla
|
|
|
![]()
|
|
da, de lbs era vorba care e 453 de grame (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...deci tot jumatate de kilogram (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nu mi-am luat doar fardul vaniila, ca nu il au, am luat palletta 5 warm eyes, ca una din nuante e vanilla. De fapt nu am luat nimic, ca pana am ajuns sa transfer eu bani in cont-ul de cumparat pe net a disparut blacktrack...si trebuie sa mai astept sa vina iara...dar le iau, mi s-a pus pata, si mie cand mi se pune pata....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:36 PM |
|