IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
bebe_maria
post Mar 7 2009, 12:19 AM
Post #371

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu nu stiu cum am tenul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (in afara de acneic si cu pori imensi...) dar movurile ma prind cel mai bine. Iar trax-ul asta are sclipiri aurii iar daca il aplic in strat mai gros pare maroniu, de-asta mi-e asa drag de el.
Azi am fost la MA.C. sa-mi fac lista pt luna viitoare (am voie la M.A.C. o singura data pe luna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) si spre surprinderea mea nu am gasit nici o culoare pe care sa mi-o doresc in viitor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Glossul 'moistly' e minunat, nu e lipicios, hidrateaza si rezista cateva ore, lucru nemaiintalnit de mine pana acum.
Go to the top of the page

+Quote Post
marioana
post Mar 12 2009, 09:01 AM
Post #372

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Cele care ati mai comandat de pe allcosmeticswholesale ati avut probleme la calcularea trasnportului? Eu am pus 4 produse, am ales first class(ala am vazut ca e cel mai ieftin la USPS) si mi-a pus trasnport de 100.000$ (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Si acum nu pot scapa de el. Daca scot un produs scade la 11$ (desi la USPS zice ca e 10$ un pachet de jumatate de kg) dar daca pun produsul inapoi urca iarasi la 100.000...

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 12 2009, 12:14 PM
Post #373

Musafir

Hmm, ciudat. Eu nu am avut probleme, dar am luat doua produse. Eventual scrie-le un mail.

+Quote Post
marioana
post Mar 12 2009, 06:45 PM
Post #374

Tratabil
**

Am rezolvat...banuiesc ca cele 4 aveau peste 1/2kg, iar optiunea care o alesesem eu la shipping nu accepta pachete mai mari de 1/2 kg. O sa ma coste cam 25$ transportul, asa ca sper sa merite (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . MI-am ales o pensula 219, un primer de la smashbox, blacktrax, si paleta warm eyes de 5 culori, ca are vanilla (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
Jo
post Mar 12 2009, 06:50 PM
Post #375

Musafir

No way cantaresc alea mai mult de jumatate de kg. SIGUR!

+Quote Post
walpurgik
post Mar 12 2009, 06:57 PM
Post #376

Musafir

Vanilla fardul! Eu vorbeam de pigment.

+Quote Post
marioana
post Mar 12 2009, 06:59 PM
Post #377

Tratabil
**

Pai primer-ul e ala de fata, si cica tubul e de sticla, ma gandesc ca e mai greu. Si probabil pun si cutia si ceea ce pun inauntru la gramaj...nu stiu..dar daca am ales alt tip de shipping sau scoteam un produs nu era problema...

+Quote Post
Jo
post Mar 12 2009, 07:14 PM
Post #378

Musafir

Stiu cum arata primer-ul, dar nu face jumatate de kg nici cum.

+Quote Post
romi79_2008
post Mar 13 2009, 01:35 PM
Post #379

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Banuiesc ca era vorba de lbs nu kg? si atunci sigur depasesc juma de lbs Si da, fardul vanilla e diferit de pigmentul vanilla

+Quote Post
marioana
post Mar 13 2009, 01:40 PM
Post #380

Tratabil
**

da, de lbs era vorba care e 453 de grame (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...deci tot jumatate de kilogram (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nu mi-am luat doar fardul vaniila, ca nu il au, am luat palletta 5 warm eyes, ca una din nuante e vanilla. De fapt nu am luat nimic, ca pana am ajuns sa transfer eu bani in cont-ul de cumparat pe net a disparut blacktrack...si trebuie sa mai astept sa vina iara...dar le iau, mi s-a pus pata, si mie cand mi se pune pata....

+Quote Post

60 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:36 PM