IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
Jo
post Mar 13 2009, 03:32 PM
Post #381

Musafir

Tin sa precizez ca o iubesc pe tipa de la care iau eu MAC :X Nu e o relatie prea stransa intre noi, dar e mereu asa de draguta. Acum vreau sa iau un Plushglass si un blush si ma cadoriseste cu un minigloss si o mostra de paintpot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Happy me! Sper sa intru in posesia lor destul de curand sa le fac si-un review.
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Mar 14 2009, 12:55 PM
Post #382

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Romi si celelalte fete care folositi MAC, recomandati-mi va rog un fard pe care sa-l folosesc ca highlighter. Am Naked Lunch, imi place, dar cateodata mi se pare ca are o tenta prea portocalie pentru zi. Bisque este ok dar este mat si Sweet Lust - I hate it! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Cred ca tenul meu este NC 25. Ma gandeam la Ricepaper (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 14 2009, 01:10 PM
Post #383

Musafir

Shroom cica ar fi foarte fain. Eu nu-l am, insa am unul aproape identic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu mai folosesc Mylar care e la fel ok.

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 14 2009, 01:25 PM
Post #384

Musafir

Eu am shroom, e ok, e un fel de crem deschis cu reflexii foarte slabe aurii.

+Quote Post
Altheea
post Mar 14 2009, 02:59 PM
Post #385

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Imi place cum arata Shroom. In afara de asta si Ricepaper mi-au mai atras atentia Brule si Malt. Mai astept idei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
marioana
post Mar 14 2009, 03:08 PM
Post #386

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Timisoara
Member No.: 3,059

Citisem de pigmentul pe vanilla ca ar fi bun de highlighter. Dar depinde de piele cum arata, la mine e un crem sidefat, cu ceva reflexe spre galben..

+Quote Post
romi79_2008
post Mar 14 2009, 03:24 PM
Post #387

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Ptr mine shroom e invizibil, nu face nimic, ricepaper imi place e un pic galbui , nylon e sidefat depinde de aplicatie intensitatea, vellum e alb cu reflexe mov-albastre merge bine la machaijele pe mov,albastru, nu stiu depinde ce cauti nu cred ca exista vreunul sa fie universal valabil cauta sa ai unul sidefat si unul satin-mat si le-ai rezolvat pe toate asa

+Quote Post
pitzigoi
post Mar 14 2009, 03:49 PM
Post #388

Musafir

De shroom nici eu nu sunt prea incantata, dar la lumina naturala arata bine, e discret.

+Quote Post
Cleo
post Mar 16 2009, 07:06 PM
Post #389

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

achitionat Woodwinked si All that glitter, ambele dau aspectul de umed daca e sa descriu stralucirea deci foarte ok pt mine, primul e spre auriu al 2-lea e rozaliu si am vrut si Sable insa nu-l aveau in stoc

+Quote Post
Jo
post Mar 16 2009, 07:07 PM
Post #390

Musafir

Sa le folosesti cu placere Cleo. Asa va invidiez ca aveti Mac store (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vreau si eu!

+Quote Post

60 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:41 PM