![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tin sa precizez ca o iubesc pe tipa de la care iau eu MAC :X Nu e o relatie prea stransa intre noi, dar e mereu asa de draguta. Acum vreau sa iau un Plushglass si un blush si ma cadoriseste cu un minigloss si o mostra de paintpot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Happy me! Sper sa intru in posesia lor destul de curand sa le fac si-un review.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Romi si celelalte fete care folositi MAC, recomandati-mi va rog un fard pe care sa-l folosesc ca highlighter. Am Naked Lunch, imi place, dar cateodata mi se pare ca are o tenta prea portocalie pentru zi. Bisque este ok dar este mat si Sweet Lust - I hate it! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Cred ca tenul meu este NC 25. Ma gandeam la Ricepaper (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Shroom cica ar fi foarte fain. Eu nu-l am, insa am unul aproape identic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu mai folosesc Mylar care e la fel ok.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am shroom, e ok, e un fel de crem deschis cu reflexii foarte slabe aurii.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Imi place cum arata Shroom. In afara de asta si Ricepaper mi-au mai atras atentia Brule si Malt. Mai astept idei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Citisem de pigmentul pe vanilla ca ar fi bun de highlighter. Dar depinde de piele cum arata, la mine e un crem sidefat, cu ceva reflexe spre galben..
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Ptr mine shroom e invizibil, nu face nimic, ricepaper imi place e un pic galbui , nylon e sidefat depinde de aplicatie intensitatea, vellum e alb cu reflexe mov-albastre merge bine la machaijele pe mov,albastru, nu stiu depinde ce cauti nu cred ca exista vreunul sa fie universal valabil cauta sa ai unul sidefat si unul satin-mat si le-ai rezolvat pe toate asa
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
De shroom nici eu nu sunt prea incantata, dar la lumina naturala arata bine, e discret.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
achitionat Woodwinked si All that glitter, ambele dau aspectul de umed daca e sa descriu stralucirea deci foarte ok pt mine, primul e spre auriu al 2-lea e rozaliu si am vrut si Sable insa nu-l aveau in stoc
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa le folosesti cu placere Cleo. Asa va invidiez ca aveti Mac store (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vreau si eu!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:41 PM |
|