![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi ajunge cat e intr-o mostra, mai ales cand ma gandesc cat de mare e pigmentul intreg(prea mare) si cat de scump e (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
La unele e 1/8 tbs, la altele 1/4 tbs la pretul ala, de aia ai cantitati diferite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Jo nici nu observasem ca scrie pe site 1/4-1/8tbs, totusi cele luate de mine au afisat 1/4tbs.
Un singur pigment e mai ciudatel, nu prea stiu cum sa-l folosesc- mauvement - e o culoare superba dar are sclipici destul de mare (comparativ cu celelalte care sunt fine precum faina) care cade imediat dupa aplicare. Stiti cumva ce baza necesita sclipiciul? |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un paint pot ar merge, sau paint (cel in tub).
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pain pot-ul nu e la fel ca si primerul?
Primer pun dar nu e de ajuns, am impresia ca-i trebuie un 'lipici' special (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Preturile difera in functie de raritate pigmentilor, ptr ca majoritatea au fost editii limitate si gramajul lor difera in functie de consistenta lor , ptr ca unii au mai mult glitter , altii mai putin si consistenta astora difera. Si eu vreau sa incep sa iau fullsize pigmenti dar nu am nici o sansa sa-i folosesc intr-o viata , ii las mostenire fetei mele lol, am vorbit cu 2 prietene si o sa-i impart cu ele
Ai incercat sa-i folosesti uzi? Paintpot-ul e mai lipicios ptr ca e cremos Pe martie mi-am comandat Lollipop loving ls Viva glam se ls, mascara plus lash, pincurl es Abia astept sa-mi ajunga sapt viitoare produsele de la sf lui febr 2 blushuri si 5 farduri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
romi, m-am tot uitat pe net, fetele ziceau ca nu prea-s date pe spate de mascara de la Mac. Si amicele mele care mai folosesc mac tot asa, nu-s date pe spate...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
IMO nu are sens sa dau 30$ pe un mascara care-l folosesc 3 luni asa ca de obicei stau cu firmele mai ieftine(l`oreal voluminous e extraordinar multi MA jura ptr el) insa firmele ieftine arata bine pe moment cand il aplici si in cateva ore genele par"obosite" ei lucurl asta nu mi se intampla cu MAC, negreu e intens, curbeaza frumos si rezista a naibii de bine pe gene( ai nevoie de demachaint bun de ochi sa il dai jos) si nu se lasa genele-aspect f important ca mentine curbura data de eyelash curler si 13$ merita
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce inseamna IMO? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
IMO - In my opinion (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:03 PM |
|