![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/slap.gif) mersi
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a ajuns si mie Nylon-ul de la MAC pe care am rugat-o pe Jo sa mi-l achizitioneze.
M-am cam tzapit cu culoarea sa fiu sincera, ca pe toate swatchurile ce le vazusem eu era mult mai alb, in realitate e un galbui frosty asa. Nah, asta e, o sa am la ce sa il folosesc nu e problema, dar tot pe minus cu un fard alb frosty sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu chiar ma gandeam ce-ti trebuie tie golden pale. Next time, casca ochiutu si pe site la mac, uite ce zice la descriere:
Nylon Pale gold with icy shimmer(Frost) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
nylon-rose blanc identice, sa nu le luati pe amandoua
Am avut un cod de free mascara din colectia Sugarsweet si nu m-am putut abtine si mi-am comandat si aquavert es(prea il laudau toti) si beautiful iris es. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Romi, ce maniaca esti cu mac (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Angel e greu sa alegi culorile fara sa fi vazut inainte cumm arata pe pielea ta. Iar daca te iei dupa swatches, e bine sa cauti poze facute de mai multe persoane, depinde de cum cade lumina, de culoarea pielii, eu nu cred ca am ales mai mult de 3 culori pe net care sa-mi placa apoi si in magazin.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 21-March 09 Member No.: 6,140 ![]() |
Am si eu o intrebare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ce produse merita cumparate de la MAC? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit. Dar baga limba-n gura ca ti-o taie popa.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sheila ce te intereseaza?
Eu stiu ca au pensule ff bune, farduri de ochi variate, rujuri si lipgloss-uri rezistente si care nu usuca buzele. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu o intrebare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce produse merita cumparate de la MAC? Farduri de ochii, primer de ochi, lipgloss gene false, pensule. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:27 PM |
|