IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
Jo
post Mar 22 2009, 01:11 AM
Post #421

Musafir

Primer gasesti mai bun la alte companii, deci ala nu e un must-have. Pana si unele dintre cele mai mari fane MAC folosesc Urban Decay sau Too Faced Shadow Insurance.
Eu as pune la must have farduri, MSFN si pensule. Hai, poate fara farduri de la ei as putea trai, dar Mineralize Skinfinish Natural si pensulele sunt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
romi79_2008
post Mar 22 2009, 07:17 AM
Post #422

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

QUOTE(Jo @ Mar 22 2009, 01:11 AM) *
Primer gasesti mai bun la alte companii, deci ala nu e un must-have. Pana si unele dintre cele mai mari fane MAC folosesc Urban Decay sau Too Faced Shadow Insurance.
Eu as pune la must have farduri, MSFN si pensule. Hai, poate fara farduri de la ei as putea trai, dar Mineralize Skinfinish Natural si pensulele sunt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

OH nu, am pleoapele f uscate si paint-poturile Mac fac minuni ptr mine si am si urban decay si alte firme dar le iubesc pe cele MAC (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Plus are marele avantaj ca poate fi folosit si ca fard si ca primer
MSF sunt superbe si blushurile daca nu iti permiti Nars, Dior sau Chanel Mac are the best bang for your money (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da Pitigoi, imi place Mac, de cand am devenit client regulat nu ma pot convinge sa folosesc si alta firma, pur si simplu nu se ridica la nivelul asteptarilor si folosesc doar firme high-end. Si am observat ca imi plac aceleasi culori si daca iau de la alta firma e f usor sa nimeresc aceasi nuanta, asa ca la Mac vad zeci de swatchuri comparative si pe urma ma hotarasc ce sa mai adaug colectiei (75 es and going strong)
Acum sunt inebunita dupa blushuri am 10(deci mi-ar ajunge vreo 10 ani) dar nu pot rezista unui blush frumos( promit ca nu mai iau pe nuante de roz am toate variatiile), pe urma tot timpul apar chestii noi care sar in shopping cartul meu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Cheltui ~ 100$/luna pe MAc , nu ma dau banii afara din casa, dar imi gestionez banii ptr fun si renunt la alte mici placeri( starbucks, manichiuri la salon, haine ptr ca sunt intre etape cu sarcina) in favoarea MAc ptr ca ma face fericita.

+Quote Post
angeldust
post Mar 22 2009, 10:43 AM
Post #423

Musafir

Romi mare pacat ca nu vedem si noi nici un machiaj de al tau, tocmai pt ca ai atatea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
sheila
post Mar 22 2009, 09:05 PM
Post #424

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,140

Pai, eu am primit acum ceva timp un quad, sunt foarte multumita de el.
Acuma am si eu ocazia sa ajung la un magazin mac, dar nu stiu daca sa ma incred in rujurile lor. Voi ce ziceti? Sunt de calitate, ati incercat? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Jo
post Mar 22 2009, 10:49 PM
Post #425

Musafir

Asta pentru ca tie ti-e usor cam lene sa dai cateva pagini inapoi sa citesti in urma, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Mar 23 2009, 07:06 PM
Post #426

Dependent

Member No.: 2,417

Azi am primit Wintersky si Twinks. Nu's prea incantata mai ales de ultimul pentru ca se aseamana cu Antiqued. Nu stiu ce a fost in mintea mea cand le-am ales pentru ca eram setata pe alte nuante...adica stiu, ma grabeam si nu am avut rabdare sa ma uit la toata lista vanzatorului. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nici Woodwinked nu ma incanta pentru ca se aseamana cu Patina (parca am mai spus). Asta e rau cand le cumperi fara sa le testezi/vezi. Cand imi cumpar baterii fac poze.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 23 2009, 11:46 PM
Post #427

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Ella, am mai zis-o, cauta swatches cu nuantele fardurilor inainte de a cumpara ceva daca n-ai posibilitatea de a le testa chiar tu, nu te multumi cu un videoclip sau cu o poza, cauta cat mai multe, cu si fara blitz, cauta pareri despre ele, costa destul de mult ca sa le iei si sa nu-ti placa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Poate vrea cineva sa faca schimb cu tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
ELLA33
post Mar 24 2009, 09:07 AM
Post #428

Dependent

Member No.: 2,417

Da Bebe, eram in criza de timp, tu ai mare dreptate. Mi-am promis ca voi cumpara, pentru diversificarea colectiei de farduri, doar culori deschise, am deja pe lista in jur de 4. Si gata, promit sa nu mai cumpar pana nu termin ce am. Dimineata am numarat 14 farduri si pot spune ca am suficiente.

+Quote Post
angeldust
post Mar 24 2009, 10:22 AM
Post #429

Musafir

Imi pare rau Ella ca nu esti incantata de culoare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa am patit eu cu Nylon insa pana la urma i-am gasit destule intrebuintari si imi place.

Daca aveai vreo nuanta de mov, negru sau alb la dublura poate ti-o luam eu, ca astea imi cam lipsesc momentan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 24 2009, 11:42 AM
Post #430

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

eu si-n magazin eram ca vitelul la poarta noua cand cautam o nuanta de alb, cred ca erau vreo 7-8 pe acolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .

+Quote Post

60 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 06:52 PM