![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pana si lumina din magazinul lor e inselatoare, eu de obicei ma dau pe mana cu fardurile, ies afara si abia daca imi mai plac si pe urma revin sa cumpar. Cu toate astea si eu am 2-3 pe care nu le folosesc aproape niciodata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Daca stau bine si ma gandesc, am facut o investitie destul de serioasa in fardurile astea, o multime de bani am dat asa ca...in viitor imi iau de-o grija. Bine ca nu-s identice ci asemanatoare si asa poti face combinatii diverse. Doar ca mai aveam nevoie cam de vreo 3 farduri si de astea de care vorbeam ma puteam lipsi, asta era motivul pentru care eram un pic suparata. Da' nu-mi iau eu revansa..hehe...14 locatii Mac am gasit in Paris. Cam scumpe, in jur de 15 euro dar cu 2 tot plec din magazin.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Mai mie nu mi se par atat de scumpe cand ma gandesc ca un fard mono de la Bourjois e 12 euro.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Asa scuump??? Din ce tin eu mine la noi nu's asa scumpe, acum ce sa spun, de cand am dat cu nasu' de Mac zau de m-am mai uitat la pretul fardurilor prin magazine, nu mai mai tenteaza nici Chanel, nici Dior....nimic, nimic, doar Mac vad in fata ochilor. Obsedata mica ce sant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu daca as sta intr un oras in care sa am magazin Mac, mi as lua lunar cate ceva( sa nu mi para ca as cheltui prea mult dintr o data) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si la sf anului as avea ceva achizitii.
Ba pe mine ma tenteaza si alte chestii nu doar mac (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) |
|
|
![]()
|
|
Lost, esti modesta! Lunar?! Eu cred ca saptamanal (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Eu imi iau cam de doua ori/luna (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nici mie nu mi-a placut Twinks la inceput, si multe alte farduri, dar le descoperi pe parcurs.De ex twinks peste o baza neagra arata perfect ptr un smokey vara Eu v-am mai zis pot sa va fac swatchuri si va compar cele care le am dar daca nu intrebati. Eu am 75 de nuante mac si tot mai vreau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai romi noi tot te-am rugat de o gramada de ori cu ceva poze dar parca nu aveai aparat, nu? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
V-am zis ca am o problema sa imi pun fata pe un forum public dar pot sa le fac pe mana/hartie
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
romi, stii ca noi avem grup, nu? Nici noi nu punem pozele pe forum...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:29 AM |
|