![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
14 culori (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O sa am si eu cand o sa fiu mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Eu ca eyeshadow am doar trax, si in realitate e mov (in poza e cam rosu).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mi se par o idee mai inchise, cel putin naked lunch si bisque. Si Beautiful Iris e putin mai inchis, Freshwater este foarte aproape de realitate, la fel si Sweet Lust. Humid nu mi se pare ca in realitate, este mult mai verde, in poze se apropie de kaki. Pe monitorul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Imi place mult paleta de bejuri, tare as vrea sa le vad pe toate in realitate. Vreau sa ma decid la cateva culori naturale, imi poate trimite o prietena din Atena. Au un magazin tare aprovizionat. Daca ajungeti in vara asta in vacanta pe acolo va spun exact unde este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca depinde f mult de setarile monitorului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie Humid mi se pare f aproape de realitate pe monitorul meu
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Clau, superb! Spui repede si farduletele? In cateva zile imi pleaca o prietena la Londra si pana atunci tre sa definitivez lista de farduri. Scrie-mi la topicul de Mac cateva care-ti plac mult, din cele neutre si naturale. Tu ai ochisori caprui ca mine, nu? In poza m-am machiat cu Beautiful Iris (care e un lila f dragut), Crystal Avalanche (alb, dar nu ma omor dupa el, parca nu e destul de intens) si Twinks (maro mediu cu irizatii). Pentru mine e f util si Signed, Sealed (maro f inchis) cu care imi conturez ochii si pictez sprancele (e exact nuanta parului meu). De placut imi place mult Amber Lights, un auriu inchis care lumineaza foarte frumos un machiaj mai natural, pe tonuri de maro. Ar merge si combinat cu verde daca ma gandesc bine, poate incerc maine dimineata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . In rest folosesc des Rice Paper (galbui-crem) pentru coltul interior, iar Swimming imi place mult mai mult decat Humid, asta daca vorbim de nuante de verde. E mai versatil, arata mai fresh si pot sa-l "inchid" cu un negru peste. Musai sa ne spui cu ce te pricopsesti!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by claudia_electra: Apr 26 2009, 07:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Phloof! este ff bun ca highliter pt coltul interior al ochiului si pt fardul care se aplica sub spranceana. Mai bun decat naked lunch sau un alb simplu.
La categoria maronii imi plac Sable, un maro mai inchis, Satin taupe si Honey Lust, e tare sclipicios. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Clau si Bebe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , pe lista trecusem deja ricepaper, phloof! si Satin Taupe! De amber lights mi-e cam teama ca am tenul galbejit si ma gandesc ca o sa ma arata bolnavicioasa
Studiez sable si twinks. si eu abia astept sa ma laud! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat Mac Matte si un trio pentru buze. Maine trebuie sa ajunga. Tot atunci probabil o sa vin cu poze cu achizitiile din ultima vreme.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Jo, ce este Mac Matte? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:05 PM |