IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
bebe_maria
post Apr 30 2009, 02:47 PM
Post #471

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Mi-am luat si eu beautiful iris ca prea imi place in machiajul Claudiei, honey lust (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si o nuanta mai neobuisnuita pentru mine dar am zis ca poate vara o sa vreau s-o folosesc, shimmermoss.

This post has been edited by bebe_maria: Apr 30 2009, 02:48 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Apr 30 2009, 03:40 PM
Post #472

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Bebe, am citit la o tipa ca le combina, beautiful iris si shimmermoss. Le am si eu dar n-am incercat sa le combin pana acum.
Iti place Honey Lust? De fapt tu te impaci bine si cu Sweet Lust, eu sunt varza cu cele lustre, nu le dau de cap si pace!

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 30 2009, 04:13 PM
Post #473

Membru de Onoare

Althe, ai avut drepatate cu sweet lust, nu-l folosesc aproape deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , l-am si scos din paleta, il tin in ambalajul lui, poate l-o vrea cineva. Honey lust imi place, nu mi se pare ca are sclipici asa mare precum celalalt, l-am testat pe mana si in toate luminile si mi-a placut mult culoarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
O sa incerc si eu combinatia de care ziceai tu.

+Quote Post
Altheea
post Apr 30 2009, 04:57 PM
Post #474

Incurabil

Eu incerc sa-i mai dau o sansa vara asta, poate reusesc sa-l combin cu alt fard.
Of, nu mai am rabdare pana saptamana viitoare cand imi vin farduletele! 8 farduri si un pigment. Sper sa le gaseasca pe toate prietena mea, mi-a promis ca intra in toate magazinele MAC pana face trupa completa. Si cu astea cred ca o sa ma potolesc o vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 30 2009, 05:05 PM
Post #475

Membru de Onoare

Sa mearga la un MAC PRO, acolo au de toate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .
Apropo de honey lust tocmai m-am machiat cu el si vad ca are sclipici mare de-mi cade peste tot (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , nu inteleg cum atunci cand l-am testat in magazin nu mi s-a parut asa. Poate sclipiciul asta e doar la suprafata asa? (fardul din magazin era pe jumatate consumat)
Totusi imi place mult de tot nuanta de maro auriu, poate exista vreun truc la aplicare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si eu o sa stau cuminte pana spre toamna, mai ales pt ca la vara vin acasaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Altheea
post Apr 30 2009, 05:23 PM
Post #476

Incurabil

Bebe, poate un paint pot ca baza? Parca am citit ceva pe Specktra Painterly (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Te anunt daca mai gasesc. Imi place foarte tare cum arata paint pot-ul Painterly dar nu stiu, mi-e teama ca nu ma descurc sa-l aplic.

+Quote Post
bulina
post Apr 30 2009, 05:26 PM
Post #477

Musafir

Informatie: Undeva pe-aici citisem ca MAC nu exista in duty-free...

Poate ca este valabil in Europa insa in America de Nord exista stand de MAC in duty-free, in aeroport. In Toronto este chiar unul foarte mare.

+Quote Post
romi79_2008
post May 5 2009, 07:16 PM
Post #478

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Par destul de realiste pozele, mai putin cele ptr highlight -sunt mai greu de surprins si fardurile duochrome care sunt mai greu de surprins din cauza duplicitatii culorii
Apropo de duty free, Mac nu are stand propriu-zis dar in raionul de cosmetice ale aeropoartelor mari (de regula in tarile care au mac) sunt produse mac , chiar au colectii speciale ptr le MAC Trip , anul asta au scos niste palete super , imi frang si eu degetele ca nu stiu cum sa fac rost de de Mac trip warm eye palette
Abia acum mi-au ajuns comenzile din martie si inca n-au ajuns la mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sugarsweet : aquavert es, lollipop loving ls, viva glam le vi, beautiful iris, mascara plushlash si zoomlash( cadou de la ei) Iar in aprilie mi-am comandat dar inca nu mi le-au trimis ai mei: smile dazzleglass, silverthorn es , mutiny si circa plum pigmenti -ult 3 din Rose romance collection si mi-am promis ca fac pauza pana in iulie cand apar niste colectii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) color craft, euristocrat2 si nordstrom aniversary , printre altele 6 msfs noi, 6 (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) tre sa`l mituiesc bine pe sot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Jo
post May 5 2009, 07:41 PM
Post #479

Musafir

Romi, bine ai revenit, nu te-am mai vazut de mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum e cu sarcina?

+Quote Post
Altheea
post May 14 2009, 10:05 AM
Post #480

Incurabil

Colectia mea a crescut cu 6 fardulete:
Shale
Sumptuous Olive
Nocturnelle
Brule
Ricepaper
Phloof!

Si un pigment : Tan

Bebe are dreptate, Phloof! este un highlighter excelent, arata mult mai bine decat Naked Lunch, cel putin pe tenul meu mai palid. Si Ricepaper este foarte frumos ca highlighter. Brule este excelent pentru machiajele mate. Acum m-am linistit cu fardurile deschise, cred ca de data asta le-am nimerit pe cele mai faine.
Si celelalte imi plac, iar pigmentul este superb. Cred ca se apropie destul de mult de Amber Lights din ce am vazut in pozele Claudiei
Imi pare rau ca nu mi-a gasit prietena mea Satin Taupe si Patina (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Aa, si inca ceva, in UK sunt cele mai mici preturi. Sunt exact ca pe site-ul MAC de uk. 9,78 lire un fard, adica vreo 11 euro, pe cand in Grecia, Spania ..costa cam 16 euro!

+Quote Post

60 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 04:14 PM