![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
I hate Patina (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) L-am folosit doar o data si nu-mi place, nu regreta nimic , eu o sa-i caut alta casa , oricum seamana cu ce mai am
La finisurile lustre e nevoie de o baza buna, gen paint pot, dupa care atentie cum aplici fardul, nu-l intinzi pe pleoapa ci il aplici ca si cum l-ai lipi de ea. Oricum e unul dintre cele mai urate farduri mac de catre utilizatori Multumesc Jo, s-a dus sarcina, acum de s-ar duce si kg la fel de repedeam pus 24, 12 s-au dus , mai am 12 + vreo 12 dinainte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Fetelor, am si eu cateva intrebari. N-am avut niciodata un fard MAC, dar acum mi s-a pus pata sa-mi iau si eu 4, pentru inceput. Imi plac machiajele cat mai naturale, proaspete, dar care sa se observe totusi putin. Sunt bruneta, ochi negri si piele putin mai inchisa. Imi place ca sub spranceana sa aplic o nuanta mai deschisa, ca sa ma lumineze, dar nu cu prea multe particule stralucitoare. Ce-mi recomandati, Brule, Shroom sau Ricepaper? Eu ma gandesc mai mult la Brule, dar imi pare putin mai inchis, prea apropiat nuantei pielii mele.
Woodwinked mi se mai pare o nuanta tare draguta, sigur mi-l iau. Dintre Bronze, Saddle si Era care e mai viu, mai colorat, mai vibrant? As vrea un maro cu tonuri calde, mai rosiatice. Satin Taupe si Espresso sunt oarecum asemanatoare? As vrea si un maro inchis, mat, pentru contur si umbre, dar totusi nu exagerat de inchis. Deci, ca sa rezum, vreau 4 nuante de maro: de la unul foarte deschis pt highlight, pana la unul inchis, pt umbre (una dintre culorile de mijloc este Woodwinked, pt ca pe el mi s-a pus pata). Sper ca intrebarile mele nu vi se par stupide, am apelat la voi pt ca am vazut ca aveti multe cunostinte legate de MAC. Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fetele din Bucuresti sau Craiova ati vrea sa va aduc eu cateva produse MAC? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Incerc sa-ti raspund eu:
- pentru luminozitate din cele 3 farduri enumerate de tine: Ricepaper ar fi cel mai indicat, e un galbui foarte deschis, ar mai fi Jest (un roze foarte pal) si Wintersky. - Woodwinked are refleze metalice, eu una nu prea il iubesc, in locul tau as alege Patine (are reflexe foarte faine, un pic de roz) care e destul de discret. - Bronze e frost adica mai sidefat sclipicios in mod placut, Saddle e mat iar Era e sidefat. Deci din cele enumerate de tine Bronz e asa cum doresti tu: intens, vibrant. As putea sa-ti recomand Antiqued (tonuri rosiatice), Romp. - un maro inchis pentru umbre pe care eu il folosesc: Mulch, Twinks. Nuante mate nu am pentru ca sunt foarte greu de combinat si iti trebuie ceva exerienta in aplicarea lor, asta e parerea mea. Asta referitor la intrebarile tale legate de recomandari pentru nuante. Dar am o intrebare: de ce vrei nuante de maro cand esti bruneta cu ochii negrii si piele putin mai inchisa? Consider ca ai putea opta pentru alte culori/nuante pentru ati pune in evidenta ochii si culoarea pielii. Nu ma intelege gresit, nu's experta dar din ce am citit si de la tutorialele pe care le-am urmarit am invatat un pic. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Face & Body Foundation am vazut ca are nuante notate cu N si C. Romi, ajuta-ma sa aleg o nuanta deschisa neutra sau cu tonuri de galben (nu cu roz pentru ca sunt foarte rare fetele care au tonuri de roz si pe gat si decolteu) si una inchisa. Eu le amestec la cliente. Pretul de la asta comparativ cu gramajul mi se pare mai bun ca la produsul similar MUFE (din mai am putin).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Simona, Ricepaper este foarte dragut, exact cum a spus si ELLA, este un galbui foarte deschis si lucios.
Am si Brule, este mult mai deschis decat pare pe site si imi place foarte foarte mult. Eu am tenul deschis si il pot folosi ca highlighter, nu apare deloc inchis pe pleoapa mea. Plus ca Brule este satin ca textura si merge foarte bine cu machiajele mai mate, naturale. Mult mai faine mi se par fardurile de textura satin decat cele matte. Nu sunt lucioase, le poti folosi pentru machiaje de zi. Cred ca Sumptuous Olive ti s-ar potrivi bine tenului si ochilor tai. Dintre marouri...habar n-am. Si pe mine ma intereseaza, mai asteptam pareri. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Fetelor, am si eu cateva intrebari. N-am avut niciodata un fard MAC, dar acum mi s-a pus pata sa-mi iau si eu 4, pentru inceput. Imi plac machiajele cat mai naturale, proaspete, dar care sa se observe totusi putin. Sunt bruneta, ochi negri si piele putin mai inchisa. Imi place ca sub spranceana sa aplic o nuanta mai deschisa, ca sa ma lumineze, dar nu cu prea multe particule stralucitoare. Ce-mi recomandati, Brule, Shroom sau Ricepaper? Eu ma gandesc mai mult la Brule, dar imi pare putin mai inchis, prea apropiat nuantei pielii mele. Woodwinked mi se mai pare o nuanta tare draguta, sigur mi-l iau. Dintre Bronze, Saddle si Era care e mai viu, mai colorat, mai vibrant? As vrea un maro cu tonuri calde, mai rosiatice. Satin Taupe si Espresso sunt oarecum asemanatoare? As vrea si un maro inchis, mat, pentru contur si umbre, dar totusi nu exagerat de inchis. Deci, ca sa rezum, vreau 4 nuante de maro: de la unul foarte deschis pt highlight, pana la unul inchis, pt umbre (una dintre culorile de mijloc este Woodwinked, pt ca pe el mi s-a pus pata). Sper ca intrebarile mele nu vi se par stupide, am apelat la voi pt ca am vazut ca aveti multe cunostinte legate de MAC. Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru un ten mai inchis cel ami deschis highlighter e ricepaper Maro cu tonuri calde : twinks. Espresso e un maro mai inchis mat, satin taupe e sidefat si e un maro-mov sau nu stiu care ar fi echivalentul culorii taupe in romana. E bun espresso pentru ce vrei Face & Body Foundation am vazut ca are nuante notate cu N si C. Romi, ajuta-ma sa aleg o nuanta deschisa neutra sau cu tonuri de galben (nu cu roz pentru ca sunt foarte rare fetele care au tonuri de roz si pe gat si decolteu) si una inchisa. Eu le amestec la cliente. Pretul de la asta comparativ cu gramajul mi se pare mai bun ca la produsul similar MUFE (din mai am putin). Nu l-am folosit pana acum, sorry no help here. Dar da un search pe specktra imposibil sa nu afli raspunsul |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Bebe, unde pleci de ne tentezi asa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cire sunt in New York acum si vin acasa luna viitoare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mai e o luna juma, stiu, dar pt mine e curand pt ca 'abia astept' de 9 luni. This post has been edited by bebe_maria: May 14 2009, 11:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Fetelor, multumesc frumos pt ajutor, acum o sa stau sa aleg din ce mi-ati sugerat voi. Cred ca pana la urma o sa depasesc 4, ca imi plac mai multe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) A, si imi mai face cu ochiul si Blunt, de la Urban Decay, si pe ala vreau sa mi-l iau.
Ella, la ce alte nuante te-ai gandit tu? Nu ma prea pasioneaza culorile vii, dupa cum vedeti, imi plac bejurile, marourile, culorile mai neutre. Imi place ca atunci cand ma machiez sa nu se vada de la o posta ca sunt machiata, dar totusi rezultatul sa fie vizibil, sa ma lumineze, sa pun accent pe ceva anume (nu stiu cum sa spun mai exact (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ), asa ca de-asta prefer nuantele neutre. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) A, bebe maria, m-ar interesa si pe mine cateva chestii de la MAC. Cum o sa faci cand ajungi acasa, in Craiova, mi le trimiti prin posta sau cum? Eu sunt din Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Simona85: May 14 2009, 11:33 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:30 AM |
|