IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
Jo
post May 21 2009, 05:47 PM
Post #511

Musafir

Bebe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E sold out cel roz, dar sunt convinsa ca gasesti pe ebay. Mai ales ca la voi si ajunge repede.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post May 31 2009, 05:04 PM
Post #512

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Nu-i nimic Jo, gasesc eu altul sa-mi placa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Multumesc insa pt idee.

Simona mai vrei ceva de la M.A.C.?

+Quote Post
Simona85
post Jun 4 2009, 02:40 PM
Post #513

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Maria, nu, nu mai vreau nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Multumesc, oricum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Jun 5 2009, 06:57 AM
Post #514

Dependent

Member No.: 2,417

Eu indraznesc sa spun ca as vrea vreo 5 farduri. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
pitzigoi
post Jun 9 2009, 12:54 AM
Post #515

Musafir

Pt simona85:
Cantitatea de pigment dn mostra isi merita banii zic eu. Sa nu mai zic de calitate (pigmentatie) care e foarte buna. Eu am vreo 12 buc, nu mi s-a gatat nici una si le am de ceva timp. Dintre ele o sa-mi iau vreo 3 marime normala (de 3 nu m-am atins aproape deloc)
Cutiutele in care vin sunt cam cat o moneda de 50 de bani rotunde.
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/vcx.jpg)
Pe de alta parte, se merita din plin sa-ti iei pigment mare cu 17$ daca stii clar ca e o culoare pe care o sa o folosesti des, cum stiu eu ca o sa folosesc naval blue (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Bia
post Jun 9 2009, 09:31 AM
Post #516

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si cum folosesc eu negru! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-am luat si eu Dark SOul si Vanilla. Are cineva Naked? Cum e? Puteti sa-mi puneti o poza?

+Quote Post
pitzigoi
post Jun 9 2009, 10:02 AM
Post #517

Musafir

Pink eu am mostra de 'black black' (cred ca e pro color) si de fiecare data cand il deschid ma trec fiorii cat e de negru, sa nu cumva sa-l vars (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Simona85
post Jun 9 2009, 11:54 AM
Post #518

Tratabil
**

From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Multumesc, pitzigoi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gata, m-am hotarat sa-mi iau si eu (sper ca luna viitoare, ca salariul de luna asta s-a gatat deja (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) Pink, printre pigmentii pe care vreau sa mi-i iau se numara si Naked, de la inceput mi-a casunat pe el. Daca o sa mi-l iau inainte sa ti-l iei tu sau o alta fata de aici, o sa fac si poze si un machiaj cu el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Jun 9 2009, 01:44 PM
Post #519

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Ok, Simona.

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 9 2009, 03:43 PM
Post #520

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Mi-am dat seama ca am eu o mostra de naked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . AM incercat sa pozez un swatch dar nu reusesc sa setez aparatul incat sa se vada (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , este o culoare de piersica as zice eu, amestec de auriu si roz deschis, sidefat, in cutiuta e bej usor sidefat iar cand il aplic pe piele are nuante de auriu si rozaliu deschis. Este destul de discret, pe pielea mea alba abia se vede, trebuie sa pun cateva straturi sa se cunoasca.
As zice ca e din categoria naked lunch, vanilla.

+Quote Post

60 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 07:08 PM