![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bebe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E sold out cel roz, dar sunt convinsa ca gasesti pe ebay. Mai ales ca la voi si ajunge repede.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Nu-i nimic Jo, gasesc eu altul sa-mi placa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Multumesc insa pt idee.
Simona mai vrei ceva de la M.A.C.? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Maria, nu, nu mai vreau nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Multumesc, oricum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Eu indraznesc sa spun ca as vrea vreo 5 farduri. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pt simona85:
Cantitatea de pigment dn mostra isi merita banii zic eu. Sa nu mai zic de calitate (pigmentatie) care e foarte buna. Eu am vreo 12 buc, nu mi s-a gatat nici una si le am de ceva timp. Dintre ele o sa-mi iau vreo 3 marime normala (de 3 nu m-am atins aproape deloc) Cutiutele in care vin sunt cam cat o moneda de 50 de bani rotunde. (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/vcx.jpg) Pe de alta parte, se merita din plin sa-ti iei pigment mare cu 17$ daca stii clar ca e o culoare pe care o sa o folosesti des, cum stiu eu ca o sa folosesc naval blue (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si cum folosesc eu negru! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-am luat si eu Dark SOul si Vanilla. Are cineva Naked? Cum e? Puteti sa-mi puneti o poza?
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink eu am mostra de 'black black' (cred ca e pro color) si de fiecare data cand il deschid ma trec fiorii cat e de negru, sa nu cumva sa-l vars (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Multumesc, pitzigoi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gata, m-am hotarat sa-mi iau si eu (sper ca luna viitoare, ca salariul de luna asta s-a gatat deja (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) Pink, printre pigmentii pe care vreau sa mi-i iau se numara si Naked, de la inceput mi-a casunat pe el. Daca o sa mi-l iau inainte sa ti-l iei tu sau o alta fata de aici, o sa fac si poze si un machiaj cu el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ok, Simona.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mi-am dat seama ca am eu o mostra de naked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . AM incercat sa pozez un swatch dar nu reusesc sa setez aparatul incat sa se vada (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , este o culoare de piersica as zice eu, amestec de auriu si roz deschis, sidefat, in cutiuta e bej usor sidefat iar cand il aplic pe piele are nuante de auriu si rozaliu deschis. Este destul de discret, pe pielea mea alba abia se vede, trebuie sa pun cateva straturi sa se cunoasca.
As zice ca e din categoria naked lunch, vanilla. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:08 PM |
|