![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci, Bebe.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Fetelor, stie vreuna dintre voi cum sunt pigmentii Copper si Chocolate Brown? Se aseamana sau Copper e mult mai deschis ca Chocolate Brown?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Simona du-te pe youtube si cauta 'mac pigments swatches' si vezi acolo poze cu multi pigmenti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , e cel mai usor asa.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratilor, daca dau bot cu un MAC prin Selfridges la Londra ce-ar trebui sa-mi atraga atentia. Asa niste must have-uri, indiferent ce am eu acasa sau nu. Cine are stiff dome brush isi merita banii?
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu sa te uiti la 'club' 'beauty marked', pensula 217,109, pigment blue brown, la solar bits....erau niste gene faine jumatati. Ce ai pe lista ?
Sa treci si pe la drug store (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Walpu, te referi la farduri? pai esti norocoasa ca o sa le vezi in toata splendoarea lor..eu mi le aleg de pe net si citesc tone de reviews si caut swatch-uri. In Anglia sunt cele mai bune preturi la MAC, cu 30% mai ieftine decat in celelalte tari UE. Fardul 9 lire si ceva , adica nici 11 euro. In Spania, Grecia etc nu-l gasesti mai ieftin de 16 euro. De fapt te poti uita pe site-ul MAC de uk, aceleasi preturi sunt si in magazine
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa ma uit. Nu stiu daca o sa fiu suficient de norocoasa sa dau de MAC store si sa am timp sa ma uit. E excursie de grup, te planteaza la muzee, galerii de arta si f putin timp te lasa sa te uiti prin magazine. Esti peste tot cu ghidul si copiii dupa mine, dar sper sa dau cumva de store si sa am ocazia sa-mi si iau niste chestii.
Pitzi, am 109, dar la 217 ma tot gandeam de mult. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Sa-ti iei neaparat o 217 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si eu o sa mi-o iau cat de curand, ca visez si noaptea pensula asta, imi facusem planuri sa-i spun lui Bebe Maria sa mi-o aduca si mie, dar daca mancasem deja salariul pe luna asta... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Altheea, stii cumva daca site-ul MAC de UK ia comenzi si din Romania? Nu am apucat sa ma uit pe el (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu mi-am pus bani deoparte! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca altfel ii cheltuiam si eu.
|
|
|
![]()
|
|
Pink, si eu vroiam sa ii pun deoparte, ca eram chitita sa-mi iau 217, dar m-am bagat la niste anticearcane si farduri si m-am trezit cu buzunarele goale (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si acum imi pare tare rau ca n-am profitat de ocazia pe care mi-a oferit-o Bebe Maria (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nici nu stiu de unde sa imi iau pensulica, ca sa fiu sigura ca e originala (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ca nu am deloc incredere in site-urile astea care comercializeaza produse cosmetice, la toate am cate un dubiu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 07:03 PM |
|