IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
Altheea
post Jun 11 2009, 08:54 PM
Post #531

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Nu, Simona, din pacate nu iau comenzi pentru Romania. Mi se pare ca doar pentru uk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Simona85
post Jun 12 2009, 11:43 AM
Post #532

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Fetelor, le-am scris celor de la MAC din UK. Mi-au spus ca, momentan, nu fac livrari online in afara Marii Britanii. Insa mi-au dat un nr. de comenzi online si mi-au spus ca se poate aranja o comanda si pt Romania. O sa sun, ca sunt curioasa, am o engleza mai de balta, dar sper sa ma inteleg cu ei. Dar are cineva idee cat cat e shippingul de acolo pana aici? Ca daca e prea mare, nu ma mai intereseaza, ca si-asa eu vreau neaparat doar pensulica 217 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 12 2009, 12:22 PM
Post #533

Incurabil

Simona, nu stiu daca se merita. S-ar putea sa coste shippingul mai mult decat pensula. Eu am facut comanda in uk dar pentru altceva (hainute pentru bebe) si shippingul a fost de 24 lire baza plus 2 lire la kg. dar cu Bebe Maria n-ai vorbit? Sau a venit deja in tara? Eu am o prietena in Atena care imi poate trimite dar cred ca peste o luna o s-o rog sa-mi faca pachet. Daca ai rabdare pana atunci te pot ajuta. Poti sa ma contactezi pe messenger daca vrei, imi gasesti adresa in profil.

This post has been edited by Altheea: Jun 12 2009, 12:46 PM

+Quote Post
Bia
post Jun 12 2009, 12:40 PM
Post #534

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Bebe inca nu a venit in tara. Vine la sfarsitul lunii dar SImona nu are bani atunci, din pacate.

+Quote Post
Altheea
post Jun 12 2009, 01:15 PM
Post #535

Incurabil

Ei, atunci poate asteapta cand fac eu comanda, pe la sfarsitul lui iulie. Si eu m-am cam alintat cu MAC-ul, doar ce mi-a adus o prietena o groaza. Mai iau o pauza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Simona85
post Jun 12 2009, 02:18 PM
Post #536

Tratabil
**

Altheea, daca spui ca pe tine te-a costat atat, e clar ca si cu astia de la MAC o sa fie la fel, mai ales ca mi-au spus clar ca nu livreaza in afara UK. Asta inseamna ca, daca mi-ar lua si mie comanda, mi-ar baga niste taxe de livrare de m-ar lasa lata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Initial, in Bebe Maria imi pusesem sperantele, ei vroiam sa-i spun sa-mi aduca pensula, dar am ramas acum fara bani, deci nu pot s-o incurc pe fata. Ideea cu prietena ta din Atena imi place, ca si-asa nu am de unde altundeva sa mi-o iau ca sa am certitudinea ca e originala. Si, oricum, nu mi se pare deloc mult pana la sf lui iulie, tocmai bine, pana atunci o sa pot sa imi strang si eu mai multi banuti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 12 2009, 02:40 PM
Post #537

Incurabil

Ok, Simona, o sa te anunt eu cand va veni timpul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Simona85
post Jun 12 2009, 02:42 PM
Post #538

Tratabil
**

Multumesc frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Jun 12 2009, 03:21 PM
Post #539

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Din State pana in Romania am inteles ca ar fi cam 100 de dolari un colet de maxim 500 g. Foarte mult, dupa parerea mea. Si asta prin posta normala.

+Quote Post
Simona85
post Jun 12 2009, 06:07 PM
Post #540

Tratabil
**

Nu, Pink, nu ziceam de MAC din SUA, ci de cel din UK. Oricum, nu mai sun la ei, ca am vb cu Altheea. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Abia astept sa tin in maini pensulica pe care o visez de peste 2 ani (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Dar, apropo, ce-i cu magaria asta de 100 de dolari pentru un colet amarat? Cum pot sa-si bata asa joc de oameni? Pai eu am mai facut o comanda de produse NYX de la o fata, tot din America e si ea, dar shipping-ul m-a costat mai putin de 7 $. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

60 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 04:44 AM