![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nu, Simona, din pacate nu iau comenzi pentru Romania. Mi se pare ca doar pentru uk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Fetelor, le-am scris celor de la MAC din UK. Mi-au spus ca, momentan, nu fac livrari online in afara Marii Britanii. Insa mi-au dat un nr. de comenzi online si mi-au spus ca se poate aranja o comanda si pt Romania. O sa sun, ca sunt curioasa, am o engleza mai de balta, dar sper sa ma inteleg cu ei. Dar are cineva idee cat cat e shippingul de acolo pana aici? Ca daca e prea mare, nu ma mai intereseaza, ca si-asa eu vreau neaparat doar pensulica 217 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Simona, nu stiu daca se merita. S-ar putea sa coste shippingul mai mult decat pensula. Eu am facut comanda in uk dar pentru altceva (hainute pentru bebe) si shippingul a fost de 24 lire baza plus 2 lire la kg. dar cu Bebe Maria n-ai vorbit? Sau a venit deja in tara? Eu am o prietena in Atena care imi poate trimite dar cred ca peste o luna o s-o rog sa-mi faca pachet. Daca ai rabdare pana atunci te pot ajuta. Poti sa ma contactezi pe messenger daca vrei, imi gasesti adresa in profil.
This post has been edited by Altheea: Jun 12 2009, 12:46 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bebe inca nu a venit in tara. Vine la sfarsitul lunii dar SImona nu are bani atunci, din pacate.
|
|
|
![]()
|
|
Ei, atunci poate asteapta cand fac eu comanda, pe la sfarsitul lui iulie. Si eu m-am cam alintat cu MAC-ul, doar ce mi-a adus o prietena o groaza. Mai iau o pauza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Altheea, daca spui ca pe tine te-a costat atat, e clar ca si cu astia de la MAC o sa fie la fel, mai ales ca mi-au spus clar ca nu livreaza in afara UK. Asta inseamna ca, daca mi-ar lua si mie comanda, mi-ar baga niste taxe de livrare de m-ar lasa lata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Initial, in Bebe Maria imi pusesem sperantele, ei vroiam sa-i spun sa-mi aduca pensula, dar am ramas acum fara bani, deci nu pot s-o incurc pe fata. Ideea cu prietena ta din Atena imi place, ca si-asa nu am de unde altundeva sa mi-o iau ca sa am certitudinea ca e originala. Si, oricum, nu mi se pare deloc mult pana la sf lui iulie, tocmai bine, pana atunci o sa pot sa imi strang si eu mai multi banuti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ok, Simona, o sa te anunt eu cand va veni timpul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Din State pana in Romania am inteles ca ar fi cam 100 de dolari un colet de maxim 500 g. Foarte mult, dupa parerea mea. Si asta prin posta normala.
|
|
|
![]()
|
|
Nu, Pink, nu ziceam de MAC din SUA, ci de cel din UK. Oricum, nu mai sun la ei, ca am vb cu Altheea. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Abia astept sa tin in maini pensulica pe care o visez de peste 2 ani (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Dar, apropo, ce-i cu magaria asta de 100 de dolari pentru un colet amarat? Cum pot sa-si bata asa joc de oameni? Pai eu am mai facut o comanda de produse NYX de la o fata, tot din America e si ea, dar shipping-ul m-a costat mai putin de 7 $. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 04:44 AM |
|