![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Eu am mai facut o achizitie: Studio Fix - fdt pudra. Din pacate imi comandasem NW 20 si am primit NC20 care e asa de deschisa, ar trebui sa am ten de portelan sa o pot folosi. Dar mi-am luat revansa azi cu o pudra minerala de la Max Factor pentru ca am renuntat pe caldurile astea la FDT.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Eu am mai facut o achizitie: Studio Fix - fdt pudra. Din pacate imi comandasem NW 20 si am primit NC20 care e asa de deschisa, ar trebui sa am ten de portelan sa o pot folosi. Dar mi-am luat revansa azi cu o pudra minerala de la Max Factor pentru ca am renuntat pe caldurile astea la FDT. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta folosesc eu vara, da nu`s chiar portelan, pe bune, da mi se potriveste perfect, nici eu nu pot folosi fond de ten lichid vara si alternez intre asta si MSFN light-medium |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mai, eu nu-s multumita de F&B! Mi se parea mai bun cel MUFE. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Plus ca se formeaza puncte negre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink, ori m-a lasat memoria ori p'asta n-am stiut-o...ce-i F&B de la MAC? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Aha, am inteles. Eu nu le stiu, in afara de farduri si pigmenti nu m-am bagat si la altceva. Oricum stiu ca MUFE sunt un pic peste MAC.
|
|
|
![]()
|
|
Da, un pic mai mult si la pret! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Face & Body de la MAC la 120 ml = aprox. 35 $ / MUFE - 50 ml = aprox. 35 $ |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-ati innebunit cu Mac-ul. Se gaseste si la magazinele obisnuite de genul celor care vind Dior, Chanel, samd sau numai online / din strainatate pot fi achizitionate?
|
|
|
![]()
|
|
Nu se gasesc produsele MAC decat in strainatate.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:53 PM |
|