IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
Diana.
post Aug 18 2009, 06:40 PM
Post #561

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am pricipit si eu, blonda... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Probabil s-o fi gindind ca nu-s si de nasul nostru de nu se aduc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Aug 18 2009, 07:04 PM
Post #562

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Maat, Mac este brand din portofoliul Estee Lauder, la fel si Clinique, Stila si multe altele. Primul magazin se va deschide in Cocor, in Bucuresti. Dar inca nu se stie cand se va deschide noul Cocor, au facut din el un fel de mall de lux (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 18 2009, 07:39 PM
Post #563

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Aaaaa, e din familia Estee Lauder. Asa mai vii de-acasa. Ca mi se parea... ciudat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mall de lux, zici. Mda, dar cica nu au romanii bani si e criza. Insa eu vad inghesuiala cam peste tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Numai la plati nu vaz inghesuindu-se lumea...

+Quote Post
romi79_2008
post Aug 18 2009, 08:28 PM
Post #564

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

QUOTE(bebe_maria @ Jul 31 2009, 10:48 PM) *
Romi ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ai mai cumparat ceva de la MAC?

Am mai luat una alta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pensule 168 ptr contur, 217(aveam doar se) si 242, niste farduri Tet a tint(love), Unbasic white, Smoke & diamonds, Gingerly blush-perfect, Smooth & Merge MSf, Cheeky bronze Msf(astea` 2 si 2 farduri inca nu mi-au ajuns) paleta Viva glam cu viva glam 5 si 6 rujuri, 6se il am deja si ptr mine e rozul perfect(nuanta medie) si glossurile viva glam 5 si 6, mai vreau si 6se. par cam multe daca le scriu pe fiecare. A si pigmenti Mauvement, Goldenaire si Apricot Pink si uitasem complet de rujul Hug me si creionul de buze Stripdown asta in iunie-iulie, acum ma tortureaza noua colectie MAC, incerc din rasputeri sa ma abtin pana la colectia de sarbatori care apare in octombrie
In rest 90% din timp copiii si 10% ambitii personale:mi-am cumparat un domeniu sa imi fac propriul magazin online, sper sa reusesc anul asta si sa incep sa scriu intr-un blog despre pasiunea mea cosmeticele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 18 2009, 08:57 PM
Post #565

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Romi, draga mea, am adresa e e-mail in profil. Scrie-mi un e-mail acolo pentru ca vreau sa vorbesc ceva cu tine. Merci.

+Quote Post
Ciresica
post Aug 18 2009, 09:25 PM
Post #566

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Am cautat pe net si am vazut ca prin noiembrie il deschid. Cel putin asa isi propun. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sper sa fie si MAC acolo.

+Quote Post
Cindy
post Aug 18 2009, 09:34 PM
Post #567

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(romi79_2008 @ Aug 18 2009, 09:28 PM) *
In rest 90% din timp copiii si 10% ambitii personale:mi-am cumparat un domeniu sa imi fac propriul magazin online, sper sa reusesc anul asta si sa incep sa scriu intr-un blog despre pasiunea mea cosmeticele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Romi, sa imi dai si mie adresele (magazin+blog) prin PM cand le dai drumul, te rog...Chiar mi-ar placea sa te citesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Simona85
post Aug 18 2009, 11:50 PM
Post #568

Tratabil
**

From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Si eu vreau, Romi, sa-mi trimiti si mie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Cocorul s-ar putea sa se deschida in octombrie (sper sa nu fie mai tarziu). Am vazut "reclama" la MAC, asa ca acum stiu ca o sa vina si la noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Aug 19 2009, 08:33 AM
Post #569

Dependent

Member No.: 4,691

QUOTE(Simona85 @ Aug 19 2009, 12:50 AM) *
Si eu vreau, Romi, sa-mi trimiti si mie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Cocorul s-ar putea sa se deschida in octombrie (sper sa nu fie mai tarziu). Am vazut "reclama" la MAC, asa ca acum stiu ca o sa vina si la noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Adica in 2-3 luni (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) -Admin e nevoie de mai multi emoticoni Pe de alta parte nu cred ca o sa iau de aici decat cele la care sunt indecisa, restul produselor probabil tot din sua, din cauza preturilor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Fetelor nu-mi dati emotii, e doar un proiect acum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

This post has been edited by romi79_2008: Aug 19 2009, 08:33 AM

+Quote Post
Bia
post Aug 19 2009, 11:57 AM
Post #570

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Romi, ti-am scris e-mail de pe o alta adresa. Nu ma lasa antivirusul da accesez deloc nimic de la yahoo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

60 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 04:53 PM