IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

60 Pages V  « < 56 57 58 59 60 >  
Reply to this topicStart new topic
> Produse MAC
Diana.
post Aug 19 2009, 12:03 PM
Post #571

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

E nevoie sa NU facem abuz de emoticoni, scrie si in regulament. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La fel si cu promovatul de siteuri proprii si de racolare de clientela si stiu sigur ca am mai discutat noi doua pe tema aceasta cu ceva timp in urma. Vrei sa iti faca baietii de la firma mea siteul? Sa ti-l promoveze? O gazduire, ceva? Cai ca iti fac preturi preferentiale...
Abordarea aceasta o sa ti se para deplasata, asa ca, intelegi tu ce vreau sa iti spun, da? Te rog frumos.
Go to the top of the page

+Quote Post
romi79_2008
post Aug 19 2009, 04:55 PM
Post #572

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,691

Am inteles ca putem vorbi despre diverse lucurui fara sa le numim, si nu am si nici nu am avut de gand sa dau numele aici, iar in ce priveste raccolare nu am dat nimanui adresa de email(nici in profil nu e) si nu am scris niciodata nimanui in privat de cand activez pe acest site , cu exceptia zilei de azi cand m-a rugat Pink. Si chiar si asa cand am discutat pe privat cu ea nici pentru o clipa nu mi-am facut reclama-ea poate sa iti confirme acest lucru si nici nu i-am dat numele site-ului si blogului deci nu cred ca am incalcat in vreun fel vreo regula

+Quote Post
Cindy
post Aug 19 2009, 07:30 PM
Post #573

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, asa e, Romi nu ne-a racolat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Romi, sper ca nu te-ai suparat, Maat isi facea doar the duties! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 19 2009, 07:42 PM
Post #574

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Asa spun si eu, ca nu ne-a racolat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post Aug 20 2009, 12:51 PM
Post #575

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Nici eu n-am sesizat niciodata nici cea mai mica intentie de racolare din partea ei. Dimpotriva, ne-a dat sfaturi folositoare si ne-a impartasit multe din experienta ei cu MAC si make-up in general. Si eu sper sa nu se supere si astept blogul cu nerabdare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Simona85
post Aug 20 2009, 11:45 PM
Post #576

Tratabil
**

From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Nici eu nu consider ca romi ne-a racolat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 21 2009, 01:13 AM
Post #577

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Atunci, va rog, sa revenim on topic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va multumesc pentru intelegere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andrady
post Aug 21 2009, 01:15 PM
Post #578

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,018

Buna fetelor!
Numele meu este Andra, sunt noua pe acest forum si de vreo saptamana am o MAAAAREEE obsesie: cosmeticele MAC.
Am citit aproape totce era de cititdespre ele, am vazut poze filmulete.....am innebunit de-a binelea.
Nustiu insa de unde sa mi le iau........voi cum vi le procurati?? Pls heeellppp

+Quote Post
Bia
post Aug 21 2009, 02:20 PM
Post #579

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Fiecare cum poate. Rugam persoane care vin din SUA sau din tari care au standuri MAC sa ni le aduca, etc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Aug 21 2009, 03:46 PM
Post #580

Dependent

Member No.: 4,691

QUOTE(andrady @ Aug 21 2009, 02:15 PM) *
Buna fetelor!
Numele meu este Andra, sunt noua pe acest forum si de vreo saptamana am o MAAAAREEE obsesie: cosmeticele MAC.
Am citit aproape totce era de cititdespre ele, am vazut poze filmulete.....am innebunit de-a binelea.
Nustiu insa de unde sa mi le iau........voi cum vi le procurati?? Pls heeellppp

Iti trebuie un card bancar-valabil ptr plati internationale cu bani pe el (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si daca pot sa iti faci si un cont paypal posibilitatile se extind, sunt multe situri care vand produse Mac , unele te duc cam la acelasi pret ca si cele din magazin cu tot cu transport, altele un pic mai scump dar oricum mai ieftin decat preturile europene. Cred ca este un subiect pe aici(nu-l stiu) cu experienta fetelor ce au comandat afara. Nu uita daca un pret e prea bun sa fie adevarat inseamna ca e un Mac fals, e plin de falsuri. Am vazut x cazuri de fete care vroiau produse si cand le aratam site-ul Mac cu preturile, preferau sa cumpere falsuri aproape la acealsi pret ca plateau3-5$ mai putin. Nu am putut intelege faza asta deloc, pentru 10-15 lei , prefera un produs facut naiba stie unde si ce contine in locul unuia de o calitate renumita
Multumesc pentru suport fetelor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

60 Pages V  « < 56 57 58 59 60 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 06:22 AM