![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/100_1331.jpg)
(IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/100_1351.jpg) (IMG:http://i402.photobucket.com/albums/pp102/romi79_2008/100_1353.jpg) Am pus doar ce folosesc( am mai sters din poze) , mai sunt o gramada de chesti care nu le folosesc asa ca nici nu le mai bag in seama, probabil ca o sa ajunga la gunoi. Am multe pentru cat am eu timp sa ma machiez(2,3X pe sapt) Mare parte , vreo 80%Mac , pe ici pe colo alte firme |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
suuuuuuuuuuuuuuuuper colectia! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Romi, paleta din prima poza ce firma e?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Toate paletele sunt Mac
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow Romi! Subscriu la ce a scris Walpu! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Le folosesti doar pentru tine?
Dar revenind la vechea mea obsesie, pe care deja o cunoasteti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , pensulele alea e bine sa stea jos, neacoperite? |
|
|
![]()
|
|
Deocamdata imi machiez doar cunostintele, dar stiu toate procedurile de sanitizare, oricum produsele crema nu le impart din acelasi motiv, mai am o categorie de produse care le folosesc ptr aplicatie.produsele au fost puse acolo ptr poza, nu stau ele acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) le-ar zapaci fiul meu
Si apropo de pensule, am 187 de aproape 1 an , dar am folosit-o doar ptr fond de ten lichid, mi-am luat dublura si am folosit-o ptr fardul de obraz, cu 1 fard puternic pigmentat la care aveam probleme cu aplicatia( eu avand un ten deschis) si OMG ce diferenta am ramas socata , I love it |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si apropo de pensule, am 187 de aproape 1 an , dar am folosit-o doar ptr fond de ten lichid, mi-am luat dublura si am folosit-o ptr fardul de obraz, cu 1 fard puternic pigmentat la care aveam probleme cu aplicatia( eu avand un ten deschis) si OMG ce diferenta am ramas socata , I love it Despre care-i vorba, romi? Boah, cred ca nici multi MAs care-s tare in paine n-au 187 pensule. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Cred ca se refera la pensula nr. 187 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca se refera la pensula nr. 187 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da, uite aici pe site-ul Mac http://www.maccosmetics.com/templates/prod...UCT_ID=PROD6578 in poza una e in folie, una desfacuta |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
I think I died and went to heaven! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Me too (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Romi, ma bucur c-ai facut pasul si-ai pus poze. Sweet, m-ai zapacit cu igiena cu pensulele. Stii tu cine se fereste prea tare de ceva, nu scapa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Hai sa-ti dau un exemplu, ca mie nu mi-e rusine. Eu am o pensula Estee Lauder pentru aplicarea fardului de obraz din 1998 si pana acum am spalat-o doar o data (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ce-i drept, o folosesc doar pentru mine si sta intr-un portfard care-i curat. La fel buretele de fdt, nu-l spal dupa fiecare aplicare. Romi, pensula a 6 a (de la dr la stanga) din poza cu pensule mari, la ce o folosesti? |
|
|
![]()
|
|
cea mica, in picioare e kabuki brush , o folosesc ptr pudrele pulbere sau cele mineralizate
urmatoarele doua ptr highlighting urm 2 ptr contur urm2 ptr fond de ten lichid sau crema urm ptr blush urm e ptr pudra , dar o folosesc ptr bronzer urm e ptr pudra urm 2 sunt 187 fond de ten si blush penultima ptr blush ultima e buffer brush o folosesc la fondurile de ten compacte, acestea ofera de obicei o acoperire usoara, dar folosind pensula aceasta obtin o acoperire cum vreau eu Tot ce este folosit ptr produse lichide sau crema trebuie curatat dupa fiecare folosire, intru-cat apa e un mediu bun ptr bacterii |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 07:34 PM |
|