![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sigur, nici o problema poti sa ma intrebi orice, daca sunt aici iti raspund imediat, stiu ce greu mi-a fost si mie dupa peeling si ce emotii aveam. Nu mai stiu exact cat otet puneam eu dar parca erau 2 linguri la un pahar cu apa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , chiar nu mai stiu exact... si pe mine parca ma manca putin pielea dar ma ajuta mult cremuta aia, tu mai ai din ea? Eu am avut si rani dupa ce s-a luat cojita, mai ales spre ochi si mai spre gura dar s-au vindecat.. daca ai putea sa-ti faci niste poze si sa-i trimiti la clinica, stiu ca o alta tipa asa a facut dupa o sapt pt ca era din timisoara si n-a vrut sa mai faca drumul iar doar pt a o consulta. Oricum eu te sfatuiesc sa suni/scrii la clinica daca ti se pare ceva ciudat mai bine le sacai pe ele decat sa fie ceva anormal. Te pup (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Cremuta mai am f putina si, intr-adevar, si mie mi se pare ca face bine la senzatia de mincarime. Am vorbit cu mihaela de la clinica si mi a zis ca nu tre sa ma dau cu crema de 10 ori pe zi, de fiecare data dupa ce ma dau cu otet, ci doar de 2-3 ori pe zi.
Vineri ma duc oricum pina acolo, sa se uite dna doctor la mine, chiar daca nu mi-au cazut pieile (da doamne sa cada...!). Aoleu, m-ai speriat acum cind ai spus ca ai avut si citeva rani dupa ce ti a cazut coaja... Dar, stii, ma gindeam ca doctorita zicea ca asta e un peeling de week end si recuperarea e rapida. Sincer, nu mi se pare ca e nici de week end si nici recuperarea prea rapida, dar, in fine, ce sa mai comentez. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cremuta mai am f putina si, intr-adevar, si mie mi se pare ca face bine la senzatia de mincarime. Am vorbit cu mihaela de la clinica si mi a zis ca nu tre sa ma dau cu crema de 10 ori pe zi, de fiecare data dupa ce ma dau cu otet, ci doar de 2-3 ori pe zi. Vineri ma duc oricum pina acolo, sa se uite dna doctor la mine, chiar daca nu mi-au cazut pieile (da doamne sa cada...!). Aoleu, m-ai speriat acum cind ai spus ca ai avut si citeva rani dupa ce ti a cazut coaja... Dar, stii, ma gindeam ca doctorita zicea ca asta e un peeling de week end si recuperarea e rapida. Sincer, nu mi se pare ca e nici de week end si nici recuperarea prea rapida, dar, in fine, ce sa mai comentez. Ei uite eu tinusem minte ca m-am dat cu cremuta mereu.. adica simteam ca daca nu dau ma tine pielea..si da eu chiar am avut rani si problemute inca o sapt dupa masca aia, imi aparusera si cosuri si punctele negre ieseau la suprafata intr-o veselie dar incet incet s-a curatat si dupa inca vreo 2 sapt ramasese doar roseata.. oricum asta nu e regula sa fie si la tine la fel, eu am si pielea f sensibila. Sa o intrebi despre ritualul de ingrijire de dupa peeling, cu ce te demachiezi, cand aplici auriderm etc |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
andreica, esti o super draguta.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) chiar sunt hotarata sa imi fac un peeling, desi starea tenului s-a ameliorat, mai este mult pana sa ajunga aproape de perfectiune si sincer m-am cam saturat..o sa imi iau kitul de microdermabraziune de la Roc si daca nu o sa am rezultate nici asa, o sa imi fac peeling..
|
|
|
![]()
|
|
Andreica ce mai faci? Maine dupa ce mergi la doctor sa-mi zici si mie te rog ce ai mai aflat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Ce sa fac, Maria, destul de prost.... nu prea mai am rabdare sa stau in casa, plus ca cojile nu au cazut.... dar miine ma duc sigur la dna doctor. Sper ca pina luni sa fiu mai bine, vor fi totusi 10 zile aproape. Spune mi daca vrei s o mai intreb ceva in mod special pe dna dr.
|
|
|
![]()
|
|
Ce sa fac, Maria, destul de prost.... nu prea mai am rabdare sa stau in casa, plus ca cojile nu au cazut.... dar miine ma duc sigur la dna doctor. Sper ca pina luni sa fiu mai bine, vor fi totusi 10 zile aproape. Spune mi daca vrei s o mai intreb ceva in mod special pe dna dr. De ce zici destul de prost? Doar pt ca nu s-a luat pielea? Daca peelingul a fost mai profund inseamna ca s-au dus mai multe straturi de piele deci mai multe probleme si cea care iese acum la suprafata (pielea) o sa fie mai sanatoasa si mai frumoasa decat la un peeling superficial. Deci tot raul spre bine .. tipei aleia din timisoara care a facut peeling o data cu mine (la al 2 lea peeling al meu ma refer) i s-a tot exfoliat pielea 2 saptamani, mi-a povestit dna dct amuzata ca ii scria cum ca ei i se tot ia pielea in timp ce eu in 3 zile dadusem tot jos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Deci fiecare cu ritmul lui.. nu e motiv de ingrijorare, gandeste-te ca oricum ce-a fost greu a trecut si de acum incolo n-o sa fie decat mai bine. Daca crezi ca o poti intreba ceva pe dna dct din partea mea -eventual poti sa-i zici ca vrei sa stii pt o prietena care vrea si ea peeling- daca o persoana cu dermatita seboreica pe fata (adica o data la 2 sapt imi apar pete rosii pe fata, fac coaja, ma mananca, ustura etc si nu trec decat cu blue cap- am diagnostic de la dansa de dermatita seb. dar in mom respectiv era doar pe pielea capului, acum e si pe fata) mai poate face peeling chimic pt gaurele.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Si nu uita sa intrebi pt tine cu ce te poti demachia, cum sa-ti ingrijesti tenul tot ce crezi ca ai avea nevoie pt ca ea e cea mai indicata sa-ti dea sfaturile astea. Merci si curaj, o sa fie bine! Pup |
|
|
![]()
|
|
Of, ai si tu dreptate si, in mod normal, as gindi si eu la fel, dar de data asta chiar nu am timp la dispozitie si incep sa fiu un pic cam disperata (ceea ce nu e bine deloc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ). Ok, o sa o intreb pe dna dr ce m ai rugat. Si o sa i spun ca tu esti spionul care le-a divulgat secretele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Nuuuu ca pe urma poate nu ma mai primeste la peeling (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Andreica sa ne povestesti ce ai facut la dct, abia astept sa aflu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Parca as fi facut eu peeling, nu tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:34 PM |
|