![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Esti o scumpa, mersi mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Am putin emotii, mi e frica de ce o sa mi zica dna doctor. Pe un obraz aproape mi-a cazut de tot coaja (mai am in vreo 2-3 locuri un pic), dar pe celalalt obraz, unde de fapt m-a frecat mai rau, mai am ceva coji. M-am tot dat astazi cu apa termala de la uriage pe fata si am observat ca aia a mai inmuiat coaja care a inceput sa mai pice. Cred ca o sa i zic dnei doctor sa ma duc luni de dimineata pentru masca aia, ca eu zic ca e mai bine sa las sa pice de la sine cojile astea pe care le mai am, nu? Tu ai putut sa iesi din casa imediat dupa ce ti a pus masca cu advantan, era ok cit de cit fata? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Uite tocmai mi-am luat si eu apa termala si am observat ca e recomandata pentru dupa peeling si ma intrebam oare de ce dna dct nu mi-a zis de ea... si la mine a insistat mai mult cu substanta in unele zone pe unde am porii mai imensi decat imensi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si acolo coaja a cazut mai greu dar e ok pt ca a luat mai multe straturi de imperfectiune.
Da, cel mai bine e ca cojile sa cada singure, cand e pielea pregatia sa iasa la suprafata. Mie mi-a pus masca intr-o seara, vinerea (exact cu o sapt inainte facusem peelingul) si am iesit imediat pt ca nu mai rezistam in casa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eram mai rosiatica si stiu ca se uita lumea la mine putin dar nu-mi pasa pt ca imi dorisem asa de mult peelingul asta si textura pielii era mult imbunatatita incat nu mai conta o mica-mijlocie roseata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Adica preferam mai rosie decat mai cu gaurele ca sa zic asa... cum e pielea aia de pe obrazul "cel nou" pentru ca iti poti da singura seama de cum o sa fie pielea in urmatoarele zile. Oricum cred ca o sa dao cu crema de protectie solara si aia e alba deci o sa atenueze ea din roseata. Ai inceput sa iei detralex? Pe mine ala cred ca m-a ajutat cel mai mult la culoarea tenului, el si probabil si auriderm.. masca aia cu advantan nu e asa ceva miraculos dar inmoaie ultimele resturi de piele si reduce inflamatiile, am impresia ca e folosita pt a reduce riscul aparitiei unor efecte secundare dupa peeling Advantan Indications Advantan is used for the treatment of inflammatory and allergic skin reactions as associated with the symptoms of erythema, edema, infiltration, and lichenification. Advantan may also be used to suppress itching burning and pains on the skin. Advantan may also be used for the treatment of endogenous eczema such as atopic dermatitis and neurodermatitis. Advantan is also effective for the treatment of contact eczema, dyshidrotic and other types of eczema. dar contine corticosteroizi si deci nu trebuie folosita decat ocazional. Ce bine ar fi daca as putea sa mai fac si eu un peeling in toamna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Maria, ma tot gindessc la ranile alea care spuneai ca le ai avut dupa ce ti a cazut coaja. Din ce cauza s-au facut?
Detralex am inceput sa iau imediat dupa peeling 2 pe zi si acum iau la fel. Pt soare mi am luat vichy, cu factor 50 parca, mi a prescris dr. rosca. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Hmmm cred ca mi s-a ars pielea prea rau dar slava Domnului ca nu mi s-a decolorat acolo pt ca era posibil si asa... am folosit cu sfiintenie crema aia de protectie solara pana vara, inclusiv.. erau niste rani destul de urate, mi-au trebuit cateva zile sa imi treaca
|
|
|
![]()
|
|
am plecat la doctor. sa mi tineti pumnii, va scriu cind vin.
|
|
|
![]()
|
|
te pup, bafta (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
iti tin si eu pumnii, andreica! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
cred ca toate *acneistele* (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asteptam cu nerabdare rezultatul!
vorba lu* bebe....sunt asa de curioasa ca parca ar fi vorba de pielea mea... cred ca asta se numeste solidaritate,nu fetele?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am venit, fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !!!
Cit de cit sunt mai bine pentru ca nu mai am coji (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cum m-au vazut fetele de acolo (Mihaela, Alina si dna dr. Rosca) mi-au zis ca: aaa, cojile astea ti le dam noi jos imediat, ca oricum nu prea se mai tin (adevaru' e ca atunci cind rideam mi se miscau toate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Bun, deci sa incepem: 1. Maria, am intrebat-o de dermatita seboreica si mi-a zis ca mai intii trebuie tratata dermatita si apoi facut peelingul, pentru ca altfel s-ar putea ca solutia de peeling sa prinda diferit in zonele de pe fata afectate de dermatita. Na, eu iti spun acum cu cuvintele mele.... 2. Am intrebat-o de flavo-c pe dna dr. Rosca si mi-a zis ca da, e bun, pot sa mi-l iau si sa-mi dau daca vreau, dar ca sa nu ma dau in aceeasi seara si cu auridermul si cu flavo-c. Apoi, a aparut si dna Leventer si am intrebat-o si pe dinsa de flavo-c si a zis ca deocamdata sa ma dau doar cu auriderm si sa iau detralex. Ca daca as baga si flavo-c in combinatia asta ar fi prea mult. 3. Acum sa va spun ce mi-a facut mie: a. mi-a pus o masca cu argila pe zonele unde aveam coji, m-a lasat 10 minute si apoi cu un cotonel din ala de demachiat a inceput sa ma stearga de argila si odata cu argila mi s-au dus si restul de coji. b. mi-a pus din nou masca cu argila pe toata fata de data asta si m-a sters apoi, dupa 10 minute. c. mi-a pus putina crema advantan pe fata, amestecata cu cremutza din aia pe care am avut-o acasa pe perioda de dupa peeling sa ma dau unde crapa coaja. Mi-a masat-o bine pe fata apoi m-a sters de surplus. d. dupa ce a mai lasat pielea un pic sa se odihneasca, mi-a pus o masca gel, adica efectiv arata ca niste meduze, niste bucati asa gelatinoase pe care mi le a pus pe obraji si pe barba (asta era pt. regenerarea fetei, ceva de genul asta). Si gata.... Ideea e ca acum sunt cam rosioara, dar incep de asta seara sa ma dau cu auriderm si sper sa se mai duca. Mi-au spus ambele doctorite ca de luni pot sa incep sa ma dau cu fond de ten, ceea ce e chiar indicat, mai ales daca are spf, pt ca reprezinta o protectie in plus. Ma gindesc ca acum poate sunt un pic mai rosie si pt ca m-a frecat cu toate mastile astea. Dar pe frunte, pe barba si deasupra buzelor nu prea sunt rosie, mai mult in obraji. Asa erai si tu Maria? De pronuntat inca nu ma pronunt asupra rezultatelor, mai astept vreo 2 zile. |
|
|
![]()
|
|
Andreica felicitari ma bucur ca esti bine (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . Merci si pt ca ai intrebat-o pe dna dct, macar sa stiu ca mai pot spera la alt peeling (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) chiar daca nu acum imediat. Mie mi-a pus doar 2 masti, pe prima nici nu mi-o mai amintesc dar era pt curatare apoi cea cu advantan. Hmmm eu am fost rosie pe toata fata, nu doar obraji, cred ca la tine sunt mai rosii obrajii pt ca acolo a insistat mai mult cu peelingul. Ce ma bucur ca esti bine si o sa fie si mai bine de-acum incolo. Ce mi se pare ciudat e ca mie mi-a zis sa nu dau deloc cu fdt mult timp dar pe tien te-a lasat... ca mi-ar fi fost mai usor si mie... te pup si sa ne tii la curent cu evolutia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:44 PM |
|