IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelingul: chimic, cu laser, etc
andreica
post Mar 23 2007, 08:55 PM
Post #121

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Da, asa parca imi aminteam si eu de la tine ca nu prea e voie cu machiaj, m-am mirat si eu un pic in sinea mea cind mi a zis ca pot sa folosesc fond de ten. Oare se mai duce roseata asta un pic in 2 zile? Oricum, daca ma dau cu fond de ten sper sa se mai acopere cit de cit. Tu spuneai ca crema cu fps e mai albicioasa si albeste si ea tenul? Tot Vichy ai avut si tu?
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 23 2007, 09:20 PM
Post #122

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Da am avut vichy cu fps 60, mi-a dat dna dct niste tubulete mici gen mostra (defapt mi-a dat mai multe mihaela, a fost chiar draguta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) si era o crema albicioasa dar mai tarziu mi-am cumparat si eu de la avene cu fps 30 si arata la fel.. doar ca la avene am facut alergie, cu vichy imi era ok. cine stie, poate eu am avut tenul mai sensibil si de-aia nu mi-a dat voie cu fdt. sigur ca se mai duce roseata, de-acum incolo pe zi ce trece trebuie sa fie mai bine mai ales daca iei detralex si te dai cu auriderm. dar hai zi macar putin, cum e tenul? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 23 2007, 09:29 PM
Post #123

Dependent

Iti zic miine, acu mi-e frica sa ma uit, ca eu sunt nevricoasa rau si nu mai dorm la noapte... vrei sa ma ai pe constiinta...???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Asa e, si mie mi-a dat mihaela cremutze din alea mici de la vichy, mai multe. Tare draguta. Dar eu mi-am si cumparat deja tubul \mare, de la farmacie.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 23 2007, 09:33 PM
Post #124

Membru de Onoare

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) adica tu nu te-ai uitat in oglinda?

+Quote Post
andreica
post Mar 23 2007, 09:39 PM
Post #125

Dependent

M-am uitat dar nu de aproape. Mai las un pic pielea sa si mai revina sa nu ma speriu prea rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Nu ride de mine....

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 23 2007, 09:46 PM
Post #126

Membru de Onoare

Lol ce draguta esti...eu stateam cu lupa in schimb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 24 2007, 09:10 AM
Post #127

Dependent

Offf, pe acolo pe unde mi-au luat alea cojile aseara cu mastile lor mi s-au facut niste cojite mici. Probabil ca ar fi fost mai bine sa le fi lasat sa cada cind le venea lor... Acum am alte emotii, sa nu ramin cumva cu semne pe acolo, semne proaspete pe care nu le aveam (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Sper sa se mai duca intr-o zi, doua si sa n-am nimic.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 24 2007, 03:55 PM
Post #128

Membru de Onoare

QUOTE(andreica @ Mar 24 2007, 09:10 AM) *
Offf, pe acolo pe unde mi-au luat alea cojile aseara cu mastile lor mi s-au facut niste cojite mici. Probabil ca ar fi fost mai bine sa le fi lasat sa cada cind le venea lor... Acum am alte emotii, sa nu ramin cumva cu semne pe acolo, semne proaspete pe care nu le aveam (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Sper sa se mai duca intr-o zi, doua si sa n-am nimic.

Andreica stai linistita, inca se mai ia pielea, nu s-a exfoliat toata. Si la mine mai erau asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Auriderm ajuta sa se curete ultimele straturi, o sa mai ai mici scamute cateva zile dar este doar pielea arsa care trebuie sa se ia. Daca ti-e incomod sa pui fdt acum din cauza lor da doar cu crema de protectie solara. Te pup si stai linistita ca esti bine (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 24 2007, 08:56 PM
Post #129

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

andreica, dar in rest cum este tenul?

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 26 2007, 02:14 AM
Post #130

Membru de Onoare

andreica we miss you (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce faci, cum esti ¿ nu-ti face griji e posibil ca inca o saptamana sa se mai ia pielea asa. daca ai voie fdt am citit pe alt forum ca exista unul la estee lauder, maximum cover, special pt dupa astfel de interventii

+Quote Post

20 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 07:24 PM