IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelingul: chimic, cu laser, etc
andreica
post Mar 26 2007, 07:05 PM
Post #131

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 485

Salut, fetele mele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !!!
Maria, mersi mult, dar nu cred ca am nevoie de fond de ten, pentru ca fatza mea, nu stiu cum se face, nu e deloc rosie, mi s-a dus de tot roseatza. Din pacate, mai am coji pe fata, cind dau cu mina simt asa fata grunjoasa, dar sunt din alea mai superficiale, plus ca mai am niste iritatii in vreo 2 locuri, ca niste cosulete si deasupra lor, normal, coaja. Asa ca astept sa mai treaca si astea si sa fie mai bine atunci. Oricum, cred ca s-ar vedea aiurea daca as incerca sa pun fond de ten pe tenul asta cojos de acum, ingrosat asa, nu stiu cum sa zic ca e, ca sa intelegeti....
Dimineata m-am dat cu auriderm si apoi cu crema vichy cpt. soleil cu fps 50, dar care am observat eu ca e cam groasa, ceea ce nu a facut decit sa mi ramina alb prin zonele pe unde am coji si sa nu intre in piele, dupa aia am incercat sa ma dau cu putina pudra, dar se vedeau supernasol cojile alea, albite asa si cu pudra pe ele, bleah.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Asa ca m-am demachiat din nou (ceea ce a rezultat in inrosirea un pic a fetei, offfff...... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) si apoi am aplicat din nou auriderm si, de data asta, vichy din esantioanele alea mici de mi le-a dat mihaela, crema astalalta, cu fps 60, era un pic mai subtire. Apoi am dat iar cu putintica de tot pudra si cit de cit a fost ok.
In ceea ce priveste aspectul general al fetei, am observat ca peelingul asta nu mi-a sters de tot nici macar unele pete rosiatice, ramase de la cosuri, doar le-a mai scazut din intensitate, un pic tot se mai vad. Iar, in ce priveste celelalte cicatrici de adincime, tot asa le-a mai redus parca un pic. Sincer, eu asteptasem la ceva mai revolutionar, dar nu... Asa ca probabil mai depinde de la caz la caz de rezultate. Deja ma gindeam sa ma mai programez in toamna la inca un peeling (pina nu ajung ca Cher nu ma las (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , stiti ca si ea a avut cicatrici de acnee....), dar atunci nu mai fac greseala sa mi iau concediu doar o saptamina, minim 2 saptamini o sa stau acasa, ca sa nu mai fiu stresata in cit timp tre sa cada cojile, sa le las sa-si faca damblalele cit vor.
Am zis ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va pupicesc.

P.S.: Si mai astept sfaturi de incurajare, Maria, ca tare bine-mi prind !
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 26 2007, 11:00 PM
Post #132

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Andreica sa stii ca si la mine cicatricile gen gaurele au ramas dar au fost reduse considerabil imediat dupa peeling, cam cu 75% doar ca efectul asta a tinut numai vreo 6 luni. Petele in schimb mi s-au dus de tot, nu stiu daca doar de la peeling sau a contribuit si flavo-c la disparitia lor (eu cel mai mult am folosit flavo-c). Dar fata fiind mult mai luminoasa, mai curata, pielea mai intinsa impresia generala o sa fie mult mai buna si semnele alea mai putin observabile. Coji si mici iritatii o sa mai ai poate putin dar incet incet o sa se curete si abia atunci o sa te poti pronunta cu privire la rezultatele peelingului... mie dna dct mi-a zis sa mai astept o luna ca sa spun daca sunt multumita sau nu de noua mea piele si am fost. Fdt nu am folosit deloc nici eu, nici pudra, am suportat aspectul lucios pe care il dadea crema de protectie solara.

Apropo de un nou peeling, ma tenteaza rau de tot, deocamdata vreau sa folosesc glycon 3 luni (sper sa rezist!) si apoi daca nu sunt destul de multimita de rezultate mai vedem...

Incurajari pt tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : mai asetapta putin ca sa vezi adevaratele rezultate ale peelingului care sunt oricum completate si de cremele de dupa. Cand mai mergi la control? Stiu ca acum ti-a zis sa nu folosesti si flavo-c dar poate dupa ce termini cu auriderm ai voie, pe mine asta cred ca m-a ajutat cel mai mult dupa peeling, aveam pielea super intinsa si stralucitoare dupa ce ma dadeam cu el.

Te pup si sa ne tii la curent cu evolutia post-peeling (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Ah, am uitat: cu ce te demachiezi?

+Quote Post
andreica
post Mar 26 2007, 11:34 PM
Post #133

Dependent

Vineri la 7 seara ma duc din nou. Am intrebat-o pe dr. Rosca cu ce sa ma demachiez si a zis ca nu neaparat cu ceva in mod special, cu orice demachiant...... ceea ce, sincer, nu mi-a sunat prea bine, asa ca am zis eu ca acum ma demachiez cu sebium h2o de la bioderma si a zis ca da e bun, ca si ea tot din asta foloseste. Bine ea a mai zis o chestie dubioasa, cum ca sa nu folosesc ceva care sa usuce fata, si eu am zis atunci, a, deci ar fi mai bine ca in loc de sebium (care stiu ca e pt. ten gras) sa-mi iau sensibio poate si ea ca nu, nu, sebium h2o e bun, asa ca .... dumnezeu sa mai inteleaga. Sincer, una peste alta doctorita asta nu mi-a facut o impresie prea buna. Poate ca dna. dr. Leventer ii trateaza altfel, cu mai mare atentie pe pacientii ei personali. Asadar, ma demachiez cu sebium. Tie ce iti spusese dna Leventer sa folosesti?
Si inca o chestie: la un moment dat cind a venit dna Leventer sa ma vada in sala de operatii unde o asistenta imi punea mastile pe fata, a intrebat-o pe Rosca ce creme mi-a prescris si asta a inceput sa insire Auriderm, Flavo-C.........., dar de flavo-c nici vorba sa-mi zica ea ceva, tocmai o intrebasem eu cu 10 minute in urma daca nu ar fi bine sa-mi iau si Flavo C, ca am auzit ca e bun dupa peeling. Deci, ce urmarea ea de fapt era sa cistige puncte in fata dnei Leventer, nu stiu cit de mult o interesa de fapt pacientul in cauza. Totusi, dna Leventer a zis ca nu e cazul acum de Flavo C, ca auridermul ar fi suficient. O sa incerc sa o prind vineri pe dna Leventer, pt ca in asta mica chiar nu prea mai am incredere ca stie ce vorbeste.
Dar tu cum te dadeai cu Flavo-C? Odata cu auridermul sau dupa ce terminasei cu auridermul? De fapt, cit timpt te ai dat cu auriderm si cit cu flavo-c?
Sper ca intr-o saptamina, doua sa pot sa-mi fac coada, ca de-abia astept.......

A, si o sa o intreb pe dna Leventer de cind pot sa folosesc creme exfoliante gen Retin, Glycon, ca tare m-ar mai tenta si pe mine sa bag un Glycon forte sa mai fac o raschetare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 26 2007, 11:55 PM
Post #134

Membru de Onoare

Andreica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce raschetare ca tu acum ai schimbat parchetul deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . daca o prinzi pe dna dct sa o intrebi pe ea dupa cat timp poti folosi ceva gen retin, acid glicolic (poate si ea o sa spuna ca nu stie de glycon desi mi se pare ciudat sa nu stie pt ca exista pe piata de cel putin 2-3 ani si e fabricata si de un medic).

Din ce mi-ai zis tu nici mie nu mi se pare prea experientata doctorita aceea, probabil este icnepatoare si de-aia o supravegheaza dna dct.. cine stie poate are ceva relatii si a ajuns acolo.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu personal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cred ca sebium h2o e perfect, as vrea si eu sa-l incerc, mie dna dct mi-a recomandat tot gama bioderma dar eu mi-am luat sebium gel si mi-a uscat fata rau si am renuntat la a incerca sebium h2o si am trecut direct la uleiul de bebe de la hemel cu care mi-e bine.

Moi dadeam cu auriderm seara si cu flavo-c dimineata (sau invers, nu mai stiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), parca mi-a zis dna dct sa-mi aleg eu cand sa dau cu ele dar sa fie unul dimineata si altul seara. Auriderm l-am folosit cam 3 sapt-o luna dupa peeling (un tub), la fel si flavo-c dar cu al 2 lea am continuat inca vreo 2 luni. Dar uite la mine pielea a fost mai mult timp rosie deci poate de-aia nu ti le-a recomandat tie pe ambele.

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 27 2007, 10:28 AM
Post #135

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Grija mare cu Glycon forte, mi se pare cam "agresiv", eu mi l-am luat in ianuarie si inca ma pisca si deci nu ma pot da zilnic. Poate aveti totusi ten mai rezistent.
Si probabil ca n-au auzit doamnele dr. de Glycon pentru ca e din "provincie" (nu dati, e doar o parere)...stiu ca se practica promovarea produselor proprii sau a celor cu care au contract marile cabinete.

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 30 2007, 01:42 AM
Post #136

Membru de Onoare

ioanaraluka tu ai dat cu glycon si la ochi? ala zicea ca a facut asa si i-a aparut o iritatie de toate frumusetea..

andreica ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 30 2007, 08:24 AM
Post #137

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Nu, n-am dat...mi s-a parut de la inceput (prima aplicare) ca nu e pentru ochi, desi tin minte ca zicea ceva pe prospect. Daar...am dat in jurul ochilor, pana pe pometi si acolo m-am ars, la propriu, de asa natura ca a doua zi aveam coaja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Treaba e ca nu pot sa ma pronunt, fiindca eu am folosit Retin in cea mai mare parte a "tratamentului" cu Glycon si m-am gandit ca o fi de la combinatie reactia.

+Quote Post
andreica
post Mar 30 2007, 06:54 PM
Post #138

Dependent

asa cum scriam si la topicul cu acneea, am fost azi la control la dna leventer, dupa peeling, care mi-a spus ca petele astea rosii pe care le mai am s-ar mai duce cam intr-o luna asa si sa continui sa ma dau cu auriderm si sa iau detralex (sincer, eu sunt destul de sceptica ca o sa treaca, mai ales ca ma asteptam sa se duca totusi dupa peeling, dar degeaba....) si mi-a zis ca cicatricile in relief pe care le mai am se pot umple cu acid hialuronic(ce parere ai de chestia asta, Maria?. Asa ca miercuri acolo sunt, sa ma umplu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

A, si costa 300 de euro.

+Quote Post
Cindy
post Mar 30 2007, 09:26 PM
Post #139

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

andreica, eu nu sunt totusi prea lamurita din ce ne-ai spus..deci, se vad rezultate concrete? au trecut sau s-au mai estompat cicatricile, in afara de cele in relief? se prefigureaza tenul de bebe? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andreica
post Mar 30 2007, 09:44 PM
Post #140

Dependent

Ma, un pic e mai bine, s-au mai estompat si petele si gropitele. Adica, uite, de exemplu, inainte trebuia sa ma dau cu corector ca sa mai acopar petele, acum nu ma mai dau, ma dau doar cu un pic de pudra. Dar pe mine tot ma enerveaza ca mi se mai vad cit de putin petele si denivelarile alea enervante pe care le am in vreo 2-3 locuri. Na, asta e.... Sper ca miercuri sa fiu si mai draguta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post

20 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 07:15 PM